Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

<<Ήρωες και Ηρωωκάπηλοι - Το συγκλονιστικό Βίντεο της θυσίας του Γ. Αυξεντίου>>

1η Απριλίου σήμερα και όπως κάθε χρόνο έτσι και σήμερα οι διάφορο πολιτικοί μας ηγετίσκοι και ηρωωκάπηλοι θα έχουν την τιμητική τους. Θα τους προβάλουν τα πουλημένα και χειραγωγημένα ΜΜΕ για να βάλουν ‘’την κασέτα πάνω’’ και καπηλευόμενοι την θυσία του Γρηγόρη και των άλλων παλικαριών του αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 θα μας πούνε τα δικά τους, τα γνωστά και κενά περιεχομένου λόγια που μας λέγουν κάθε χρόνο τέτοια μέρα.
Τους ήρωες που θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία αυτού του τόπου, ελευθερία που την κερδίσαμε και τη χαραμίσαμε, μικροί και ανάξιοι απέναντι στη δική τους θυσία, δεν έχουν κανένα δικαίωμα κάποιοι ελεεινοί πολιτικοί να την καπηλεύονται.
Αν όσοι θυσιάστηκαν στο αγώνα της ΕΟΚΑ είχαν την δυνατότητα σήμερα να αναστηθούν, δεν θα έστρεφαν τα όπλα τους αυτήν την φορά εναντίον των Άγγλων και των Τούρκων αλλά εναντίον των εσωτερικών εχθρών της Κύπρου, που δεν είναι άλλοι από κάποιους επίορκους και πουλημένους  πολιτικούς. Αυτούς που καπηλεύτηκαν τον αγώνα τους, πήραν θέσεις και αξιώματα, όχι για να υπηρετήσουν την Κύπρο και το Λαό της αλλά για να θησαυρίσουν.
Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να δείτε ένα συγκλονιστικό Βίντεο που παρουσιάζει λεπτό προς λεπτό ζωντανή την ηρωική θυσία του μυθικού ήρωα του αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α  Γρηγόρη Αυξεντίου.  

Παρακαλώ όσους έχουν λογαριασμό στο FaceBook να μου κάνουν πρόταση φιλίας στο Omiros Alexandrou γιατί σταδιακά θα αποσυρθώ από την χρονοβόρα διαδικασία αποστολής μηνυμάτων.
Σας ευχαριστώ
Όμηρος ΑλεξάνδρουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου