Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είμαι φοβερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα των Βουλευτικών Εκλογών της περασμένης Κυριακής, γιατί οι απώλειες που υπέστησαν τα 3 μεγάλα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ είναι δυσανάλογα μικρότερες συγκρινόμενες με  το μέγεθος της καταστροφής που αυτά επέφεραν στην Κύπρο και τον Λαό της.

Προεκλογικά όλα σχεδόν τα Κόμματα και Πολιτικές Κινήσεις,  πέραν του πολιτικού κατεστημένου που αποτελείται από τα πιο πάνω κόμματα, τα οποία και κατακρίνω σφοδρά τα τελευταία χρόνια, μου πρότειναν να κατέλθω σαν υποψήφιος τους στις Βουλευτικές Εκλογές της περασμένης Κυριακής. Αρνήθηκα όμως να το πράξω για 2 κυρίως λόγους:

1)      Γιατί ο αρρωστημένος κομματικός πατριωτισμός και η ιδιοτέλεια του κύπριου και κυρίως του βολεμένου ευρύτερου δημόσιου τομέα που προστατεύεται από το σύστημα δεν αφήνουν τα πράγματα να αλλάξουν.
2)      Γιατί στην πολιτική δεν έχουν πλέον μέλλον οι τίμιοι και πατριώτες πολίτες αλλά τα λαμόγια. ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΑΡΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΦΕΛΛΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Μέσα από αυτά τα δεδομένα θα σκεφτώ πάρα πολύ αν θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω τα τελευταία 15 χρόνια. Να προσπαθώ δηλαδή ν’ αφυπνίσω τον κύπριο για να αλλάξει στάση και να περάσει από την ιδιοτέλεια και την πολιτική ηλιθιότητα στην φιλοπατρία και στην προκοπή.

Όμηρος Αλεξάνδρου
 

9 σχόλια:

  1. Μην απογοητεύεστε. Το μπετόν αρμέ που έχουν μπολιαστεί τα μυαλά των ανθρώπων, χρειάζεται πολύ υπομονή, επιχειρήματα και επιμονή. Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου
    Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας. Κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη έτσι επικοινωνήσετε μαζί μου: deguep.rodrigue@outlook.fr
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας κυρίες και κύριοι!
    Επιτρέψτε μου να σας εύχομαι μια χαρούμενη και ευτυχισμένη έτος 2017, σας εύχομαι επιτυχία, επιτυχία, ευτυχία, υγεία, ειρήνη γύρω από σας και την επιχείρησή σας... Ότι οι βαθύτερες επιθυμίες σας πληρούνται εκ μέρους του Θεού.
    Αυτή είναι μια ευκαιρία δάνειο, αξιόπιστη, γρήγορη και χωρίς καθυστέρηση. Για πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου: yord.novanka@gmail.com
    Με εκτίμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανάγκη του δανείου; Μία διεύθυνση: v.zacharias87@gmail.com Με εκτίμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσφορά δανείου

    Είμαστε ένας οργανισμός που χορηγεί δάνεια σε όσους έχουν ανάγκη και μπορεί να μας επιστρέψει με επιτόκιο 2%.
    Στεγαστικό δάνειο
    Υποθήκη
    Έτοιμοι για γάμο
    Επενδυτικό δάνειο
    Έτοιμο για υγεία
    Έτοιμο για κατασκευή κλπ
    Οι προσφορές μας κυμαίνονται από 5000 ευρώ έως 3.000.000 ευρώ.
    Για περισσότερες αιτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: vasilikhpalaiologou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου

    Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουν 100% εγγύηση για ξένα δάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

    Email: accessloanfirm2030@gmail.com

    Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
    * Προσωπικά δάνεια
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    *
    Ανακαίνιση * Δάνεια Πελατών
    * Αυτόματα δάνεια
    και τα λοιπά. ..

    Έχουμε επίσης ένα δάνειο σε ολόκληρο νόμισμα με επιτόκιο 2% για όλα τα δάνεια .... Αν σας ενδιαφέρει να επιστρέψετε μέσω αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: accessloanfirm2030@gmail.com

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει μέσω

    Email: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Χαιρετισμοί,
    Κύριε Scott
    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρειάζεστε ένα δάνειο μεταξύ ιδιωτών για να αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες και τελικά έξω από το αδιέξοδο που προκαλούν οι τράπεζες για να απορρίψουν την αίτηση δανείου τους; Επικοινωνία: (bradleyducan206@gmail.com) σας προσφέρουμε γνήσιο δάνειο 1000 100 εκατ., Χωρίς τραπεζική εγγύηση και προσφέρουμε δάνειο 3% επιτόκιο σε προσιτές τιμές. Μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα συγκεκριμένο δάνειο το ποσό που θέλετε. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε. E-mail: Dellastaylors@yahoo.com.
    WhatsApp +1 (209) 251-1529

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


    Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

    Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

    Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή