Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


Κάποιου είδους μεγάλη αναμέτρηση έχει αρχίσει να διαγράφεται αυτό το μήνα καθώς ξεκινά η νέα τράπεζα των BRICS.


  Υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως ο συνεχιζόμενος χρηματοπιστωτικός πόλεμος για το μέλλον του πλανήτη οδεύει προς ένα σημαντικό σημείο καμπής, καθώς οι αρχηγοί των κρατών BRICS συναντώνται 14 με 16 Ιουλίου για την επίσημη εναλλακτική τους δημιουργία κατά των ελεγχόμενων από την cabal ΔΝΤ (IMF) και Παγκόσμιας Τράπεζας. Η κλίκα (cabal) έχει ήδη δηλώσει τη δυσαρέσκειά της με την ανατίναξη μιας γέφυρας στη Βραζιλία, σύμφωνα με πηγές της CIA.


  Οι cabalists, επίσης, προσπαθούν να κάνουν τη δική τους κίνηση για να προκαταλάβουν τις χώρες BRICS, χρησιμοποιώντας την σκλαβωμένη κυβέρνηση Abe στην Ιαπωνία. Η δικηγόρος της Παγκόσμιας Τράπεζας (που προφανώς ποτέ δεν εγκατέλειψε) Karen Hudes ήταν στο Τόκιο, όπου πρόσφατα έστειλε μηνύματα σε πάνω από 70 κυβερνήσεις ισχυριζόμενη ψευδώς ότι η Ιαπωνία θα παράσχει το χρυσό που απαιτείται για να στηρίξει ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σύμφωνα με πηγές της CIA στην Ασία οι οποίοι παρακολουθούσαν τις δραστηριότητές της. Η Hudes δεν απάντησε σε ένα e-mail που ζητούσε την απάντησή της σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Σε κάθε περίπτωση, η Ιαπωνία δεν έχει τον απαιτούμενο χρυσό, σύμφωνα με πηγές στην Τράπεζα της Ιαπωνίας.


  Η κυβέρνηση Abe λειτουργεί σύμφωνα με ένα σενάριο γραμμένο εν μέρει από τό ναζιστικό λαθρέμπορο ναρκωτικών και δολοφόνο Richard Armitage και το απόβρασμα της Μοσάντ και ψεύτη Michael Green. Ο Green είπε ψέματα σε Ασιάτες γκάνγκστερς ότι αυτός ο συγγραφέας ήταν ένας «εξαρτημένος σε speed ναρκωτικά που χτυπούσε γυναίκες», σε μια προσπάθεια να τους πείσει για να συμφωνήσουν να πραγματοποιήσουν ένα συμβόλαιο δολοφονίας εναντίον μου. Μήνυμα προς τον Green και τον Armitage: πρόκειται να πάτε στη φυλακή.


  Η σκευωρία που γράφτηκε από αυτούς τους εγκληματίες για τον Abe αναφέρει επίσης την 311 τσουνάμι / πυρηνική / μαζική δολοφονία και τρομοκρατικό περιστατικό ως μια μεγάλη ευκαιρία για τους Ιάπωνες και Αμερικανικούς στρατιωτικούς να εργαστούν από κοινού. Την έκθεση μπορείτε να τη δείτε εδώ:


  Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια να χρησιμοποιήσουν τον Abe να ξεγελάσει τον κόσμο για τον ανύπαρκτο Ιαπωνικό χρυσό μπορεί να συνδεθεί με τη συνέντευξη Τύπου με κρυπτική αποκρυφιστική αριθμολογία της επικεφαλής του ΔΝΤ Christine Lagarde,


όπως ανέφερε την περασμένη εβδομάδα, όπου φαίνεται να δείχνει κάποιο μεγάλο γεγονός να έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιουλίου. Άγρυπνοι αναγνώστες αυτού του ενημερωτικού δελτίου διαβίβασαν, επίσης, αυτό το σύνδεσμο όπου εμπιστευτικές πληροφορίες υψηλού επιπέδου δίνουν συγκεκριμένες αποδείξεις πως η κλίκα αναμένει ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα να είναι σε θέση μέχρι τον Αύγουστο.


  Όπως πάντα, θα πρότεινα στους αναγνώστες να λάβουν τις προβλεπόμενες ημερομηνίες με επιφύλαξη, επειδή τόσες πολλές ημερομηνίες έχουν έρθει και έχουν περάσει, χωρίς το προβλεπόμενο γεγονός να συμβεί. Ωστόσο, είναι σαφές από πολλά φαινομενικά άσχετα γεγονότα πως οι εντάσεις φτάνουν στο αποκορύφωμά τους.

  Για παράδειγμα, υπάρχει επίσης μια σκευωρία της κλίκας για να στήσει ένα πραξικόπημα στην Ινδονησία μετά τις προεδρικές εκλογές στις 9 Ιουλίου, σύμφωνα με μια πηγή της White Dragon Society στην Ινδονησία. Η κλίκα θέλει το πραξικόπημα, διότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως οι πλούσιοι με χρυσό άνθρωποι της Ινδονησίας είναι πιθανό να εκλέξουν τον Joko Widodo, έναν έντιμο υποψήφιο που δεν ανήκει στην cabal και υποστηρίζεται από την 177 εθνών συμμαχία BRICS. Η White Dragon Society προειδοποιεί τους στρατιωτικούς να παραμείνουν στους στρατώνες τους και να αφήσουν τους ανθρώπους να επιλέξουν τον ηγέτη τους.


  Η κατάσταση για την κλίκα δεν είναι όπως ήταν πίσω στην εποχή της δολοφονίας Kennedy όπου είχαν την εξουσία να αφαιρέσουν τον Πρόεδρο Sukarno και να δολοφονήσουν 500.000 Ινδονήσιους προκειμένου να αποφευχθεί ο Ινδονήσιος χρυσός από το να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων.
 
  Αυτές τις μέρες, οι cabalists είναι υπό εκκαθάριση σε πολλαπλά επίπεδα. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε το θάνατο του Richard Mellon Scaife, ενός από τους ιδιοκτήτες του Federal Reserve Board. Ακολουθεί τον Richard Rockefeller, πολλά μέλη της οικογένειας Warburg και πολλούς άλλους.


  Ο δεσμός μεταξύ Bush και JP Morgan είναι επίσης υπό σοβαρή επίθεση. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τον αιφνιδιαστικό θάνατο τουλάχιστον 5 επιπλέον τραπεζιτών που σχετίζονται με τους Bush. Τώρα ο Jamie Dimon πρόεδρος της JP Morgan ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο. Πηγές κοντά στον Dimon έχουν πει ότι σχεδιάζει να επινοήσει το θάνατό του προτού να γίνει πραγματικός. Οι δολοφονίες που πραγματοποιούνται για να φιμώσουν τους τραπεζίτες και να τους αποτρέψουν από το να καρφώσουν τον Φύρερ Bush τον πρεσβύτερο. Μήνυμα προς τον Bush: έρχονται για σένα και δεν υπάρχει πουθενά μέρος για να κρυφτείς.


  Η σύλληψη του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας Nicola Sarkozy για κατηγορίες διαφθοράς την περασμένη εβδομάδα ήταν επίσης μέρος της εν εξελίξει παγκόσμιας εκκαθάρισης των κορυφαίων τάξεων της κλίκας.


  Ίσως η μεγαλύτερη επίθεση εναντίον της κλίκας λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο. Ο Βρετανικός Τύπος είναι γεμάτος από άρθρα σχετικά με ένα μεγάλο σκάνδαλο παιδεραστίας που αφορά δεκάδες πολιτικούς. «Αυτές είναι μερικές από τις πιο φρικιαστικές καταγγελίες κακοποίησης παιδιών που μπορείτε να φανταστείτε», ήταν το πώς το έθεσε η UK Daily Μail.


  Οι εφημερίδες αναφέρουν επίσης ότι 114 φάκελοι που αφορούν σεξουαλικό δίκτυο κακοποιήσεως παιδιών έχουν «χαθεί».

   Αυτό που ο Βρετανικός Τύπος δεν έχει ακόμη αναφέρει είναι ότι ο εκβιασμός των πολιτικών δυνάμεων για παιδεραστία έχουν χρησιμοποιηθεί για να χειραγωγήσουν τη Βρετανική πολιτική, σύμφωνα με πηγές της MI5. Ειδικότερα, το γεγονός ότι η διάσημη BBC τηλεοπτική προσωπικότητα Jimmy Savile «προμήθευε αγόρια για το δίκτυο παιδοφιλίας στο Westminster [Βρετανικό Κοινοβούλιο] υποστηρίζει επίσης τους ισχυρισμούς ότι παρέδωσε στον [πρώην πρωθυπουργού] Ted Heath αγόρια, μερικά από τα οποία σκοτώθηκαν,» η πηγή της ΜΙ5 λέει. Επιπλέον, μόλις «ο Heath σχημάτισε κυβέρνηση τον Ιούνιο του 1970 στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου διέταξε την κατάρτιση των εγγράφων για να ενταχθούν στην κοινή αγορά να είναι έτοιμα για την επόμενη συνάντηση σε τέσσερις ημέρες,» η πηγή συνεχίζει. Με άλλα λόγια, η πηγή υπαινίσσεται πως, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εκβιάστηκε για την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στην ΕΕ επειδή ήταν εκβιαζόμενος από το βιασμό και τη δολοφονία μικρών αγοριών.


  Αυτό το είδος του σεξ μεταξύ ανδρών και αγοριών φαίνεται να είναι αρκετά διαδεδομένο. Σε ένα άλλο παράδειγμα, «το 1977, ένα αγόρι 16 ετών έδωσε μια ομιλία στο Συντηρητικό Κόμμα Εθνικής Διάσκεψης που ήταν πρωτοσέλιδη είδηση. Το αγόρι που χρηματοδοτούταν από τον Leon Brittan [τον άνθρωπο που "έχασε" τα 114 αρχεία σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από πολιτικούς] ήταν ο William Hague, που έγινε αρχηγός κόμματος των Συντηρητικών και τώρα είναι υπουργός Εξωτερικών. Ο Hague είναι ένας από τους υποψηφίους που συναγωνίζονται για να αντικαταστήσουν το σημερινό πρωθυπουργό David Cameron.


  Ο δολοφονημένος δημοσιογράφος Christopher Story επίσης, τακτικά κατηγορούσε τον πρώην πρωθυπουργό Tony Blair πως είναι ένας παιδόφιλος.Ο Blair, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένας εγκληματίας πολέμου που ακολούθησε τυφλά τον George Bush Jr. στο βιασμό και τη λεηλασία του Ιράκ. Ήταν κι αυτός εκβιαζόμενος επίσης;


  Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι οι εφημερίδες στο Ηνωμένο Βασίλειο γράφουν γι 'αυτό και η αστυνομία το ερευνά είναι ένα σημάδι πως οι Βρετανοί καθαρίζουν το πολιτικό τους σύστημα.


  Η κατάσταση με την κακοποίηση των παιδιών και της παιδικής δολοφονία λέγεται ότι είναι πολύ χειρότερη στην Ουάσιγκτον, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα για αυτή στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών.
 
  Ωστόσο, ο υπόλοιπος κόσμος συνεχίζει να απομονώνει το σάπιο καθεστώς στην Washington D.C.  Πιο εντυπωσιακό είναι, πως ο Christian Noyer, επικεφαλής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών και διοικητής της Γαλλικής Κεντρικής Τράπεζας, την περασμένη εβδομάδα, σε μια συνέντευξη με έναν ειδικό περιοδικό, ζήτησε το ευρώ να χωριστεί από το δολάριο των ΗΠΑ.


  Αυτό είναι τεράστιο, διότι ήταν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που μέσω της Euroclear αγόρασε πρόσφατα Αμερικανικά κρατικά ομόλογα αξίας 200 δις δολαρίων και απέτρεψε την πτώχευση της Federal Reserve Board και της θυγατρικής της Washington DC.


   Οι Γερμανοί είναι, επίσης, στο μονοπάτι του πολέμου εναντίον της Federal Reserve. Αυτή την εβδομάδα, καθώς η καγκελάριος Angela Merkel επισκέπτεται την Κίνα για 7η φορά, οι Γερμανικές αρχές συνέλαβαν έναν κατάσκοπο των ΗΠΑ. Αυτό που κάνει αυτή τη σύλληψη ασυνήθιστη είναι ότι οι Γερμανοί το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να δημιουργήσουν μια ρήξη με την Washington D.C.
 

   Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι είναι θυμωμένοι, όπως είναι κι οι Ρώσοι, με τη Rand Corporation θυγατρική της Washington D.C. και τις συνεχιζόμενες επιχειρήσεις τους στην Ουκρανία. Δε θέλουν η σύνδεση με φυσικό αέριο από τη Ρωσία να αποκοπεί από μισθοφόρους που αποστέλλονται από την εταιρική κυβέρνηση της Washington D.C.


  Η συνεχιζόμενη δραστηριότητα του ISIS στη Μέση Ανατολή, διασκελίζοντας μια άλλη μεγάλη διαδρομή του αγωγού, είναι από την πλευρά της τώρα διακινούμενη στο Κουβέιτ. Υπάρχουν τώρα, ή έτσι φαίνεται, νέοι ελεγκτές του Μεσανατολικού αποθέματος πετρελαίου που σημαίνει πως ο έλεγχος των πετροδολαρίων, όπως τον ξέραμε, έχει πέσει σε ένα νέο σύνολο χεριών.


Σχεδόν κάθε κυβέρνηση στη Γη πλέον, επιμένει ότι το Πεντάγωνο πρέπει να κινηθεί μέσα στην Washington D.C. και να αρχίσουν να κάνουν συλλήψεις. Είναι είτε αυτό ή να καθίσουν πίσω και να παρακολουθήσουν μια οικονομική κατάρρευση και ένα χάος στις ΗΠΑ.


ΚΕΙΜΕΝΟ:  Benjamin Fulford

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου