Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Αποκαλύψεις της Wikileaks για πετρέλαια στην Ελλάδα

 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ > 

ΟΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ 

ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔA




=============================================

Από την Γενεύη THE ELG
Dr Nicolas Kaloy, Ph.D. (Uni de Genève)

Έχω να προσθέσω τα εξής άλλα κομμάτια του παζλ τα οποία δικαιολογούν οριοσμένα προηγούμεν'α μου άρθρα και βιβλία

1ον    Κάνουμε λάθος να ξεχνάμε την σημασία του ΕΣΑΕΙ  παρόντος Ανατολικού Ζητήματος:

2ον.  Το 1853 συζητά ο Τσάρος Νικόλαος με τον Άγγλο Πρέσβυ Sir Hamilton Seymour, Περιεχόμενο της συζητήσεως:
<<ποτέ δεν θα επιτρέψουμε ανασύσταση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ή η Ελλάς να γίνει μεγάλη δύναμις>> ((I never will permit an attempt at the reconstruction of a Byzantine Empire, or such an extension of Greece as would render her a powerful State, p. 230) Βλ. J.A.R. Marriott The Eastern Question, p.220 ff)

3oν    Έχω σε βιβλία μου ήδη από το 1984, υποστηρίξει ότι η έλευσις από την Αμερική του Ανδρέα Παπανδρέου συνεπάγετο οδηγίες <<να σταματήσει η απίθανη οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος>>.  Επί μίαν20ετίαν (1953-1973) η Ελλάς ανεπτύσσετο με ρυθμόν ΑΕΠ 7-8%, Ιδιωτ Επενδ. 10% (επί Χούντας έφθασαν και 15 και 20%) με ισχυρό ρεύμα και βούληση επαναπατρισμού του εφοπλιστικού κεφαλαίου (Ωνάσης, Νιάρχος, Χανδρής, Λάτσης κλπ) έβαινε δηλ. ασφαλώς να καταστει μεγάλη οικονομική δύναμις.

4ον    Σημειώσατε την μανία των συνθημάτων του Ανδρέα Παπανδρέου <<ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο που πίνει το αίμα του λαού>>, μύδρους εναντίον των εφοπλιστών, επικουρούμενα από την Αριστερά (την ΕΔΑ και μετά το ΚΚΕ).

5ον    Η επικράτηση των συνθημάτων αυτών από το 1974 επηρέασαν τον μίμον Κωνστ. Καραμανλήν του οποίου οι  πρώτες πράξεις όταν ανέλαβε την αρχήν ήταν (α) να διώξει Νιάρχον και Ανδρεάδην, (β) να γράψει το άρθρο 106 παράγραφος 3 του Συντάγματος (σκιάχτρο εναντίον των επενδυτών το οποίον ουδείς μέχρι σήμερα επεχείρησε ή τόλμησε να αλλάξει)

6ον    Αμέσως το αποτέλεσμα αυτών των δύο εγκληματικών πράξεων του νεοσοσιαλιστή Κ. Καραμανλή ήταν ότι ΑΜΕΣΩΣ το ΑΕΠ έπεσε στο 3,5% (1974-1980) ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ 0,6% (μηδέν έξη) τότε δε ακριβώς (1975) γνωστός μου επενδυτής μου τηλεφώνησε στην Γενεύη από την Ζυρίχη  με τις εξής λέξεις: <<ούτε δραχμή πλέον στην Ελλάδα>> (αυτό προς δόξαν του ...Εθνάρχη)!

7ον.   Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ανέλαβε την εξουσίαν (και επεκράτησε με την ευφυά τακτική του ΔΑΝΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΠΑΡΟΧΕΣ) προέβη σε ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΞΥΛΩΜΑ των κυρίων ελληνικών βιομηχανιών (ΙΖΟΛΑ- η οποία εξήγαγε ψυγεία και στην ...Γερμανία!-  ΧΡΩΠΕΙ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ κλπ. κλπ), ενώ ταυτοχρόνως με την αύξηση των παροχών για καταναλωτικούς σκοπούς με σειρά δανεισμών (παρέλαβε το χρέος στο 28% το 1981 και μέχρι το 1989 το έφτασε στο 90% του ΑΕΠ) οι εξαγωγές μειώθησαν και οι εισαγωγές (μέχρις ακόμη και σκόρδων αρχίζοντας από πολυτελή αυτοκίνητα) έφθασαν σε σημείο που έπρεπε να συνεχίζεται ο τρελός δανεισμός μέχρι του σημερινού σημείου.
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ <ΕΛΛΗΝΕΣ> ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΦΟΎ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΦΡΟΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΠ Η ΑΜΕΡΙΚΗ?

Με την ανωτέρω λογικήν διαγράφεται και σήμερα το μέλλον των Ελλήνων, της Ελλάδος και των παιδιών και εγγόνων μας.  Εάν η Ελλάς παρεκκλινει αυτής της γραμμής οι ...<<Σύμμαχοι>> ειναι ικανοί να φθάσουν μέχρι δολοφονίας (βλ. τα σχέδια δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή ) με παράλληλη χρήση της Τουρκίας η οποία εξοπλίζεται και έχει περικυκλώσει την Ελλάδα από Αλβανίας μέχρι Ν. Αιγαίου.  Μέσα στο ίδιο σχέδιο που εξεφράσθη από το 1853 (βλ. άνω) περιλαμβάνεται και η ενίσχυση της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο με την συνεργία του ΝΑΤΟ (έχω αντίγραφο εγγράφου με υπογραφή του Luns που το βεβαιώνει, το έχω στείλει στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ με 6 διαδοχικά συστημένα γράμματα ερωτών αν είναι γνήσιο και σε κανένα από αυτά δεν πήρα απάντηση!! ο.ε.δ.).

Όλα αυτά αναφέρω ήδη αρχής γενομένης από το 1984 στα βιβλία μου Ο Μαρξιστικός Μύθος, Ποιοί εδολοφόνησαν την Ελλάδα, Η Ανατομία ενός Εγκλήματος, η Διαμόρφωσις του ΕυρωπαΪκού Πνεύματος 2ος Τόμος κ.α.

ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  Δεν χρειάζεται βέβαια να πω περισσότερα δακτυλοδείχνοντας τους ενόχους προδοσίας διότι όλα τα ανωτέρω σχετικά είναι αυτονόητα (σημειώσατε επίσης και τον αποκλεισμό μου από  εκπομπές TV κατόπιν άνωθεν επεμβάσεως ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ (δηλ αυτό που λένε οι ...ενδιαφερόμενοι <<παρελθοντολογία>>!) ή το βάναυσο κλείσιμο της ΕΡΤ την οποίαν πλέον δεν βλέπουμε οι Έλληνες του εξωτερικού σκοπίμως <για να ξεχάσουμε τα εν Ελλάδι>)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου