Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΑ


Πέρασε στις συνειδήσεις ότι πολιτισμός είναι η υπερσύγχρονη τεχνολογία. Η λέξη φιλοπατρία δεν ακούγεται πια. Η λέξη έθνος αποφεύγεται γιατί είναι λέξη …ακραία!!! Και όποιος αγαπά το έθνος του και αγωνίζεται για αυτό, χαρακτηρίζεται επίσης ακραίος. Αλλά τότε, το ίδιο ακραίος είναι και αυτός που αγαπά πονάει και πασχίζει για την οικογένεια του, αφού τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα έθνος είναι τα ίδια που χαρακτηρίζουν και την οικογένεια. (Όμαιμο, ομότροπο, ομόγλωσσο, ομόθρησκο).
Ο Θουκυδίδης αναφέρει σχετικά με την τότε προπαγάνδα: «Ακόμη και την καθιερωμένη σημασία των λέξεων άλλαξαν για να δικαιολογούν τις πράξεις των». Πόσο διαχρονικοί είναι οι σοφοί πρόγονοι μας.
Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.
Όποιος αγαπά το Έθνος του χαρακτηρίζεται φασίστας. Αυτός που φέρει το φως της αυγής ονομάστηκε σατανάς. Τα ήθη τα έθιμα οι αξίες και τα ιδανικά της φυλής, περνούν σε δεύτερη μοίρα και αυτό λέγεται προοδευτισμός και εκσυγχρονισμός. Η αγωνία για την επαναφορά και τήρηση της ασφάλειας που χάθηκε, ονομάστηκε ρατσισμός.
ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ «ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ» ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.
Χρειάζεται μια ειρηνική επανάσταση, που θα συνθλίψει το κακό και θα αναδείξει το καλό για το οποίο αγωνίστηκαν οι ΑΡΧΑΙΟΙ πρόγονοί μας…
Σε αντίθετη περίπτωση, είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε, υπό την σκιά αυτών που παραχαράσσουν ακόμη και τα λόγια των Αρχαίων σοφών, που αλλάζουν ακόμη και τις έννοιες των λέξεων για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους, που μας παρουσιάζουν τις αλήθειες για ψέματα και τα ψέματα για αλήθειες, υπό την σκιάν των βαρβάρων  και αυτών που παραχαράσσουν την Ιστορία μας, η οποία αν αδιαφορήσουμε και χαθεί… χαθήκαμε…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου