Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Τώρα που ο Ελληνισμός είναι σε οικονομική και ηθική αδυναμία , αρχίζει η επίθεση για την εθνική εκποίηση του Ελληνισμού.
 Η Αρχή του Πολέμου
Μετά από έναν μεγάλο και μακρόχρονο βομβαρδισμό του Έλληνα στον ψυχολογικό και οικονομικό τομέα, αρχίζει τώρα η εκδήλωση της επίθεσης στα εθνικά θέματα , που είναι και ο πραγματικός στόχος αυτών που επιβουλεύονται την ύπαρξη του Ελληνικού έθνους και κράτους.
Πολλές φορές στο παρελθόν σας είχαμε επισημάνει από αυτήν τη στήλη τον αντικειμενικό στόχο των σύγχρονων επίδοξων κατακτητών του Ελληνισμού. Σας είχαμε περιγράψει και τις πολύπλευρες μεθόδους που χρησιμοποιούν μεθοδικά για τη διάλυση των μηχανισμών του Ελληνικού κράτους. Τη διαφθορά , τα οικονομικά παιχνίδια και τους οικονομικούς εξαναγκασμούς εις βάρος της χώρας μας , καθώς και τις ψυχολογικές επιχειρήσεις για την αποδόμησης της εθνικής συνείδησης και ταυτότητος , αλλά και για την πτώση του ηθικού μας φρονήματος.
Γιατί μόνο με την αποδυνάμωση όλων αυτών των παραγόντων η Ελλάδα θα είναι ευάλωτη στην επικείμενη επίθεση.
Η Ελλάδα δεν θα έχει τις αναγκαίες δυνάμεις να αντισταθεί την κρίσιμη στιγμή , εάν δεν υπάρχουν Έλληνες με εθνική συνείδηση , εάν δεν διαθέτει την αμυντική ικανότητα που απαιτείται , τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους , αλλά και το ισχυρό φρόνημα των πολιτών της να υπερασπιστούν την ύπαρξη της καθώς και τις ηθικές αξίες που πρεσβεύει ο πολλών χιλιάδων ετών πολιτισμός της.
Σε τέτοιου είδους κρίσιμες στιγμές της ιστορίας απαιτείται ομόνοια και ομοιογένεια στον πληθυσμό του έθνους που έχει στην ιδιοκτησία του τη γη της χώρας από αιώνες.
Αυτά είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια κάποιοι φρόντισαν να τα υπονομεύσουν με ότι μέσα διέθεταν προκειμένου να επιτευχθεί η διάλυση του Ελληνικού κράτους , αλλά και έθνους με τρόπο που να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες πραγματοποίησης.
 Aρχίζει η εθνική εκποίηση
 Η κρίσιμη στιγμή της επίθεσης ενάντια στην ύπαρξη του έθνους μας φαίνεται από την εξέλιξη των γεγονότων ότι έχει φθάσει.
Αφού άρχισαν να λειτουργούν οι υπονομευτικές και διαλυτικές καταστάσεις για το κράτος μας , τώρα ξεκίνησε και η αλλαγή ιδιοκτησίας της Ελληνικής γης , των επιχειρήσεων που υπάρχουν καθώς και ο ανεξέλεγκτος εποικισμός της χώρας μας από ξένους πληθυσμούς.Τώρα « κουμάντο » με διάφορα προσχήματα, κάνουν τα διεθνή συμφέροντα των πολυεθνικών και των καρτέλ που επιβάλουν τις θελήσεις τους , αναγκάζοντας τους εκλεγμένους εκπροσώπους του Ελληνικού έθνους να τους υπακούναδιαμαρτύρητα.
Τώρα μετά την τρομοκρατία του απλού Έλληνα πολίτη και την κατάσχεση της περιουσίας του λόγω της υπέρμετρης υπερφορολόγησης έρχεται και η ουσιαστική κατάσχεση του φυσικού και ορυκτού πλούτου της πατρίδος μας.
Και όπως είναι φυσικό το κλείσιμο των εθνικών μας θεμάτων ξεκινά και πάλι από το όμορφο νησί της Αφροδίτης , τηνπολύπαθη Κύπρο μας. Το « Σχέδιο Ανάν ΙΙ » που απέρριψε ο Ελληνισμός της Κύπρου  επανέρχεται σε νέο «πακετάρισμα », προκειμένου τα πολυεθνικά κεφάλαια των πετρελαϊκών εταιριών να κερδίσουν μερικά δις και ορισμένες μεγάλες δυνάμεις να επιβάλουν την κυριαρχία τους στην περιοχή.
 Η  Άλλωστε όπως είχαμε γράψει στις 30 Μαρτίου του 2013 :
 « … Η σύγχρονη επίθεση για τον αφελληνισμό του γένους των Ελλήνων ξεκίνησε από την Κύπρο , στην αρχή της δεκαετίας του 1960 , με τις Μεγάλες Δυνάμεις να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Ελληνισμός της Κύπρου είναι ένα άλλο έθνος , γιατί έτσι εξυπηρετούνταν τα δικά τους συμφέροντα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου. Αυτή η μεγάλη επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου ξεκίνησε με τον Ελληνισμό της Κύπρου ( το αβύθιστο αεροπλανοφόρο της Αν. Μεσογείου ) για να συνεχιστεί μερικά χρόνια αργότερα και στον κύριο κορμό του έθνους , το Ελληνικό κράτος
Είναι κάτι που θα αντιληφθούμε πλήρως και ξεκάθαρα στις μέρες μας, με τις συστηματικές και καθόλου τυχαίες προσπάθειες διαστρέβλωσης της ιστορίας μας και με τις διάφορες μεθοδευμένες κινήσεις , για να χάσουμε την εθνική μας ταυτότητα. … »
 Πλησιάζει η τρίτη φάση
Όπως έχουμε επισημάνει μετά την Κύπρο θα ακολουθήσουν νησιά του Αιγαίου , Θράκη και Μακεδονία. Το σχέδιο των σύγχρονων , επίδοξων κατακτητών του Ελληνισμού περιλαμβάνει τρεις φάσεις :
α ) Ψυχολογικές επιχειρήσεις για την αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας και του ηθικού των Ελλήνων.
β ) Οικονομική αποδυνάμωση και εξαθλίωση των Ελλήνων για να αποκτήσουν υπόδουλη και χειραγωγούμενη ψυχολογία.
γ ) Χρήση βίας και ακρωτηριασμού του αδύναμου πλέον Ελληνισμού.( Στρατιωτικές επιχειρήσεις ).
Οι κρίσιμες στιγμές για την ενεργοποίηση της τρίτης φάσης φαίνεται ότι πλησιάζουν. Τα κέρδη από την εξόρυξη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου , που βρίσκεται στον πυθμένα των Ελληνικών θαλασσών , είναι μεγάλα και η σημαντική γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.
Πολλά είναι τα ξένα συμφέροντα που θέλουν να « κουρέψουν » μια αναβάθμιση της Ελλάδος στην περιοχή , αλλά και να επωφεληθούν από τον Ελληνικό πλούτο αρπάζοντας τον.
Βέβαια κάποιοι προσπαθούν να φθάσουμε σε μια νομική αποδοχή της επιδιωκόμενης νέας συρρίκνωσης του Ελληνισμού και της αρπαγής της εθνικής μας κυριαρχίας , χωρίς να δοθεί καμιά μάχη. Αλλά με μια απλή παράδοση που θα δικαιολογήσουν με λογικοφανή επιχειρήματα , για.. «αναγκαστικές συνεργασίες» λόγω ειδικών συνθηκών. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να βρεθούν « Νενέκοι » , που με κάποια δικαιολογία θα ανοίξουν « Κεκρόπορτες ».
Μόνο που η ουσία της πράξης δεν αλλάζει. Ας προετοιμαστούμε λοιπόν για αυτά που θα επακολουθήσουν και ας φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας και της χιλιάδων ετών ιστορίας του Ελληνισμού.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου