Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Σ Ε Ι Σ Α Χ Θ Ε Ι Α
 --------------------------


Η Κυβέρνηση Σαμαρά, για να εξιλεωθεί από τις αλλεπάλληλες εθνικές
υποχωρήσεις, υποτέλειες, προδοσίες, & τραγωδίες της Ελλάδος & των Ελλήνων, το μόνο όπλο που διαθέτει είναι η Σεισάχθεια.
Το μόνο που τη σώζει απέναντι στην Ιστορία.
Αλλεπάλληλες προδοσίες στα Εθνικά μας θέματα, στην οικονομία, στην εθνική ανεξαρτησία και Κυριαρχία. Η Ελλάς με τη ένδοξη ιστορία της
κατάντησε χώρα ελεγχόμενη από τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!!
Σεισάχθεια απέναντι στους διεθνείς δανειστές. Σεισάχθεια απέναντι στους Τραπεζίτες. Σεισάχθεια σε όλα τα δάνεια για να σωθεί ο Ελληνικός Λαός, να ανορθωθεί η οικονομία, να έλθει η ανάπτυξη.
Με λόγια και πολιτική προπαγάνδα, δεν έρχεται η ανάπτυξη.
Αυτό είναι που θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η Ελλάς να παραμείνει υπανάπτυκτη χώρα, για να κάνουν την Ελλάδα εξοχικό τους, με φθηνές διακοπές, με τους Έλληνες υπηρέτες, και να αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο, και όλο το πλούτο της Ελλάδος. Θέλουν Ισλαμική Ελλάδα!!
Τα κάτωθι αναπτυσσόμενα είναι έργα & ημέρες Σαμαρά-Τούρκογλου.
Η υπόθεση Μπαλτάκου μας δίδαξε πολλά. Σε άλλες εποχές δεν θα τολμούσαν να σταθούν. Οι Νέο-Έλληνες τους ανέχονται ακόμα…….
Οι προδότες πολιτικοί υποθήκευσαν τη χώρα στο ΔΝΤ, και στη μεγάλη Σιωνιστική Τρόϊκα, για να δώσουν τα πετρέλαια «Μπίρ-παρά» στους Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. κ.κ. Rothschild & Rockefellers.
Γιαυτό έρχεται τώρα στην Ελλάδα η Μέρκελ, ο οικονομικός Χίτλερ, για να κάνει τη μοιρασιά, και να στηρίξει πολιτικά τον εκλεκτό της.
Και εμείς οι ανίδεοι κρατάμε ακόμη στην εξουσία τους εφιάλτες.
Δεν τους δίνουμε μια κλωτσιά να πάνε…….
Οι διεθνείς δανειστές τα έχουν πάρει πίσω τα χρήματά τους, με τα τοκοχρεολύσια που μια ζωή πληρώνουμε. Όλα τα έσοδα το Κράτους πηγαίνουν στους διεθνείς δανειστές & Κοσμοκράτορες.
Όλα τα δάνεια πηγαίνουν στις τσέπες του Rothschild, ο λαός πληρώνει.
Τα έχουν πάρει πίσω τα χρήματά τους, με την παντοειδή οικονομική εκμετάλλευση της χώρας. Τα έχουν πάρει πίσω με την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου. Ήδη μόνον η Γερμανία μας χρωστάει 500 δις. ευρώ, με το αναγκαστικό πολεμικό-κατοχικό δάνειο που έλαβε, και από τις πολεμικές επανορθώσεις, για τις καταστροφές που έκανε στη χώρα.
Στη πραγματικότητα μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε.
Η Μέρκελ καταφθάνει για να πάρει το Ελληνικό φυσικό αέριο τζάμπα, ώστε να απεξαρτηθεί από τη Ρωσία, λόγω των γεγονότων Ουκρανίας. 
Οι τραπεζίτες τα έχουν πάρει πίσω τα χρήματά τους-δάνεια, με τη τοκογλυφία, και με όρους απαράδεκτους στα δανειακά συμβόλαια, για τον ανίδεο λαό. Οι τράπεζες τα έχουν πάρει πίσω τα δάνεια που μας έδωσαν, με τις κεφαλαιοποιήσεις, που ο φουκαράς λαός πλήρωσε.
Η κυρία Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε στη Βουλή «Οι Τράπεζες μετέφεραν στα νησιά Κέϋμαν 25 δις. ευρώ της ανακεφαλαιοποίησης»!!
Χρήματα του Ελληνικού Λαού, και ο Έλληνας αυτοκτονεί!!!
Ο Λαός πληρώνει τα δάνεια από τα οποία χρηματοδοτούνται οι τράπεζες. Με τις καταθέσεις μας, δάνειζαν οι τράπεζες το πόπολο, με τοκογλυφικά επιτόκια που έφθαναν μέχρι 20%. (Κάρτες).
Έπαιρναν χρήματα από τη Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα με επιτόκιο 1%, και δάνειζαν το πόπολο με επιτόκια από 10%-20% (κάρτες).
Η τοκογλυφία στη δόξα της. Γιαυτό ο λαός λέει τους τραπεζίτες αιμοδιψείς & τσιφούτηδες, έτσι αποκαλεί ο λαός μια φυλή του πλανήτη. Σεισάχθεια είναι η διαγραφή των χρεών κρατών & πολιτών.
Ο Λαός δεν είναι «τζαμπατζής», & «Μπαταχτζής», το κράτος δεν είναι «τζαμπατζής» & «Μπαταχτζής», οι διεθνείς δανειστές είναι εκμεταλλευτές, οδήγησαν το κράτος στη χρεοκοπία, και η διεθνής δικαιοσύνη δεν τους τιμωρεί, τους αφήνει ασύδοτους να εκμεταλλεύονται τα κράτη. Η Ελλάς απαιτεί Σεισάχθεια στο χρέος!!!      
Ο Λαός διέσωσε τις τράπεζες, ως εκ τούτου δικαιούται διαγραφή των χρεών του. Είναι δίκαιο και νόμιμο. Έτσι θα πέσουνε χρήματα στην αγορά, θα κινηθεί η οικονομία, και θα έλθει η ανάπτυξη.  
Αλλά οι υποτελείς στους διεθνείς δανειστές πολιτικοί μας δεν τολμούν,
αφού είναι υπαλληλάκια του Κοσμοκράτορα Rothschild, προέδρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και των διεθνών τραπεζών-δανειστών μας.
Όπως ο λαός διέσωσε τις τράπεζες και τους τραπεζίτες, έτσι και η κυβέρνηση οφείλει να διασώσει το λαό. Οι τραπεζίτες οφείλουν χάριτας στο λαό που δέχθηκε να πληρώσει τα χρέη των τραπεζών, αλλιώς οι τραπεζίτες θα πήγαιναν φυλακή για διαφθορά και κακή διαχείριση.
Αυτοί παίρνουν τα χρήματα από τα δάνεια, εμείς θα τα πληρώσουμε!
Στην αρχαιότητα Σεισάχθεια λέγανε ένα νόμο του σοφού νομοθέτη Σόλωνα, που προέβλεπε τη διαγραφή των δημοσίων και ιδιωτικών χρεών, εφόσον αυτά γίνονταν επαχθή και επονείδιστα για το λαό.
Η Σεισάχθεια είναι αρχαίος Ελληνικός όρος που σημαίνει απαλλαγή από ένα οικονομικό βάρος, οικονομικό άχθος, συγκεκριμένα από φόρους ή χρέη από δάνεια. Με το νόμο του σοφού Σόλωνα απελευθερώθηκαν όλοι όσοι είχαν γίνει δούλοι, διότι δεν μπόρεσαν να πληρώσουν και εξοφλήσουν τα χρέη τους. Ο σοφός νομοθέτης Σόλων, τα διέγραψε. Οι αρχαίοι Έλληνες τόλμησαν, οι νέο-Έλληνες δεν τολμούν, αλλά γίναμε δούλοι των διεθνών Σιωνιστών τραπεζιτών.
Σήμερα όλα τα κράτη της Γης, υποφέρουν από χρέη, με προεξάρχουσα στο χρέος τις Η.Π.Α. Η Ελλάδα υποφέρει από επονείδιστο χρέος.
Ο Σαμαράς οφείλει να ανακουφίσει τους Έλληνες, εφαρμόζοντας τη Σεισάχθεια προς πάντες, αν θέλει να διασώσει την υστεροφημία του και την ιστορία του. Αλλά δυστυχώς είναι και αυτός φανατικό πιόνι & δέσμιος των δανειστών, αφού είναι υπαλληλάκος των ηγετών της  Ν.Τ.Π. Ο Σαμαράς ψηφίζει στη Βουλή ανθελληνικά αντιλαϊκά πολυνομοσχέδια και Μνημόνια, κατά διαταγή της Τρόϊκας των δανειστών της Ν.Τ.Π. Η Ελλάδα του Σαμαρά σήμερα είναι υπό κατοχή!
Η  Ε.Ε. σήμερα ευρίσκεται σε κρίση,  κρίση οικονομική, ηθική, κρίση θεσμών και διαφάνειας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός υποτέλειας-υποταγής των Ευρωπαίων ηγετών, στους ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Η Ε.Ε. θεωρείται σήμερα αμελητέα οντότητα στα διεθνώς δρώμενα, αφού δεν έχει δική της εξωτερική και αμυντική πολιτική, και κάθε κράτος-μέλος λειτουργεί δουλοπρεπώς, με εντολές της Ν.Τ.Π.
Σήμερα και «η κουτσή Μαρία» που λέει ο λαός, γίνεται μέλος της Ε.Ε.
αρκεί να το διατάξει η Ν.Τ.Π. (Βλέπε Κόσοβο, Σκόπια, Ουκρανία, κλπ).
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. έφερε στην Ελλάδα εκατομμύρια ισλαμιστών λαθρομεταναστών, για να εξαφανίσει τον Ελληνισμό.
Ο Σαμαράς οφείλει να εφαρμόσει τη Σεισάχθεια έναντι πάντων, αλλιώς ο Ελληνισμός θα σβήσει από την Ελλάδα, και εδώ όπως πάμε, θα ιδρυθεί μια Ισλαμική Ομοσπονδία, (Ένωση Ισλαμιστών από άλλες Μουσουλμανικές χώρες), οι δε Έλληνες, όσοι επιβιώσουν, θα εξαφανιστούν με τη βία. (Βλέπε σφαγιασμό Χριστιανών στη Συρία από
Ισλαμιστές). Αυτό που δεν πέτυχαν οι Πέρσες στις Θερμοπύλες & Σαλαμίνα, το επιτυγχάνουν σήμερα οι Ισλαμιστές με την αναίμακτη μέθοδο της λαθρομετανάστευσης. Έξυπνο κόλπο της Ν.Τ.Π.
Oι εφιάλτες του Ελληνισμού πολιτικοί, υπαλληλάκια των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. με το ψηφισθέν προχθές πολυνομοσχέδιο
τα έδωσαν όλα στους τσιφούτηδες τραπεζίτες, και οδήγησαν το λαό στην εξαθλίωση. Το πολυνομοσχέδιο αυτό χαρακτηρίζεται ως σκάνδαλο, και το ψηφίζουν τα πιόνια της Βουλής για τη δόση δανείου.
Με αυτό δωρίζονται πολλά δισεκατομμύρια στις τράπεζες από τις τσέπες των φορολογουμένων, την ώρα που ο λαός λιμοκτονεί και αυτοκτονεί. Έτσι οδηγούν την Ελλάδα στον αφελληνισμό, κατ’εντολή!
Η Γερμανία μετά από το Β! παγκόσμιο πόλεμο, εφάρμοσε τη Σεισάχθεια για τα χρέη της και σώθηκε. Η Γερμανία είναι η χώρα που βάσισε την ανάπτυξή της στη διαγραφή των χρεών που της έγινε, ενώ
αιματοκύλισε δύο φορές την Ευρώπη, και η ίδια αρνείται αυτό το δικαίωμα για τα άλλα υποτελή κράτη, και προασπίζεται τη λιτότητα για τους άλλους λαούς εδώ και 4 χρόνια. Τη κίνηση αυτή διαγραφής χρεών της Γερμανίας, αποκαλούμε σήμερα Γερμανική Σεισάχθεια.
Αυτή την ενέργεια μη τη περιμένετε από πολιτικούς τύπου Σαμαράδων.
Είναι η Γερμανία που δεν δέχεται περαιτέρω μείωση του Ελληνικού χρέους, και με τα «κουρέματα» τίναξαν στον αέρα τα ασφαλιστικά ταμεία, και τους Έλληνες ομολογιούχους, ενώ εξασφάλισαν Ελληνικές & ξένες τράπεζες του Rothschild με την ανακεφαλαιοποίηση.
Τα «κουρέματα» δεν άγγιξαν τις τράπεζες του Rothschild…….
Η Γερμανία βάσισε το οικονομικό της θαύμα πάνω σε ότι αρνείται σήμερα από την Ελλάδα. Οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει εδώ ακριβώς να κάνουν την επανάστασή τους δια της Σεισάχθειας, να διαγράψουν το χρέος που κρατά καθηλωμένη την Ελλάδα στην υπανάπτυξη, εάν έχουν «τα κότσια». Έτσι μόνο θα φυτρώσουν οι βιομηχανίες παντού, θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας, και θα έλθει η ανάπτυξη.
Ανάπτυξη δεν γίνεται με τις δόσεις των δανείων, που πανηγυρίζουν οι δοσίλογοι πολιτικοί.
Λέμε όχι στα σημερινά καραγκιοζιλίκια των Σαμαρο-Βενιζέλων.
Η Γερμανία δεν μπορεί να αρνείται αυτό που της δόθηκε απλόχερα
από τη παγκόσμια κοινότητα, σαν ελεημοσύνη, για τα χάλια της τότε!
Τα δάνεια για πονηρούς λόγους μας τα δίνουν πάντα με δόσεις.
Οι Σιωνιστές ηγέτες της Ε.Ε. κάθε φορά που επίκειται η νέα δόση του εκάστοτε δανείου, το παιχνίδι το παίζουν με «καθυστερήσεις» για την εκταμίευση της δόσης, για να επιτύχουν νέες θυσίες του Ελληνικού
Λαού.
 Ποτέ η Τρόϊκα δεν εκταμιεύει δόση δανείου αν δεν πρόκειται τα χρήματα να τα πάρουν οι δανειστές, δηλαδή οι τράπεζες του Rothschild.
Η εκταμίευση των δόσεων χρησιμοποιείται ως όπλο εκβιασμού.
Ο Σαμαράς κάθεται «κότα» μπροστά στα πιόνια της Ν.Τ.Π. που είναι οι πολιτικοί της Ε.Ε. , κότα στις κότες, ενώ εδώ το παίζει κόκορας.
Οι Σιωνιστές δανειστές παίζουν επικίνδυνη διπλωματία, για να θέσουν σε ομηρία τη χώρα. Το Βερολίνο κορυφώνει τους εκβιασμούς για να θέσει την Ελλάδα υπό τον πλήρη έλεγχό του, και να αρπάξει το φυσικό αέριο από τα Ελληνικά πελάγη. Οι δοσίλογοι του Μαξίμου παρακολουθούν με αμηχανία τα γεγονότα.
Στην Αθήνα αυτές τις ημέρες γίνεται η σύνοδος του Ecofin, & Eurogroup, και οι Σιωνιστές πολιτικοί & τραπεζίτες μας κοροϊδεύουν
με δηλώσεις καλής διαγωγής, ανάπτυξης και προόδου, ενώ ύστερα από τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τις κότες της Βουλής, ενέκριναν τη νέα δόση. Κατάντησαν τους Έλληνες να εξαρτώνται από την εκάστοτε δόση, όπως ο ναρκομανής για τη δόση της ηρωϊνης.
Οι δόσεις των δανείων πάνε κατευθείαν στις τράπεζες του Rothschild!
Ε! ρε! Σεισάχθεια που τους χρειάζεται, αλλά ποιος να την κάνει;;;
Οι δοσίλογοι και κότες πολιτικοί, δούλοι της Ν.Τ.Π.;;;
Όπως γράφουν και λένε τα ΜΜΕ, ο Σαμαράς είναι εκτελεστικό όργανο
του Αμερικανο-Εβραϊκού Σιωνιστικού λόμπυ, οπότε μην περιμένετε τίποτε από αυτόν. Αυτό αποδεικνύετε από τα πολιτικά γεγονότα της υπόθεσης Μπαλτάκου, όπου στο προβληθέν στις τηλεοράσεις βίντεο αποδεικνύεται του λόγου το ασφαλές.
(βλέπε επισκέψεις του κ. DAVID HARRIS  του Σιωνιστικού λόμπυ των Η.Π.Α. στο Μαξίμου).  
Οι έλληνες σήμερα πεθαίνουν από τα Μνημόνια, & τα πολυνομοσχέδια.
Επιτέλους, πείτε και ένα πατριωτικό ΟΧΙ στους κατακτητές της Ε.Ε.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες καταρρέουν! Ζούνε ημέρες κατοχής.
Μετά από τρία επώδυνα μνημόνια, και άλλους τόσους εφαρμοστικούς νόμους & πολυνομοσχέδια, που εξαθλίωσαν τους Έλληνες, και δημιούργησαν μια Ελλάδα ανέργων, οι Γερμανοί και άλλοι της Ε.Ε. συνεχίζουν να προκαλούν με περισσότερες απαιτήσεις.
Αυτά τα κάνουν κατόπιν εντολών των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι ανελέητοι δολοφόνοι των Ελλήνων σχεδιάζουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια κόλαση. Εκεί θέλουν να μας φθάσουν για να έρθουν οι Σιωνιστές επενδυτές της Ν.Τ.Π. να αγοράσουν τη δημόσια περιουσία
«Μπιρ-παρά», και να αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο.
Από το 2010 που ξεκίνησε αυτή η καταστροφή με τα μνημόνια και άλλα, εάν η χώρα μας είχε κηρύξει Σεισάχθεια, χρεοκοπία, και αυτόματα έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, και επιστροφή στη δραχμή με διαγραφή χρεών, σήμερα θα ήταν σε τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης. Αλλά με τους δοσίλογους πολιτικούς που ψηφίζουμε, καταστραφήκαμε.
Χωρίς μια παγκόσμια Σεισάχθεια ο κόσμος δεν θα ησυχάσει.
Σε λίγο χρόνο το πρόβλημα υπερχρέωσης των ΗΠΑ θα αποκαλυφθεί,
και θα προκαλέσει παγκόσμια οικονομική κρίση. Τότε τα κράτη θα απαιτήσουν μια γενναία ρύθμιση, και εκείνη είναι μια παγκόσμια Σεισάχθεια, σαν εκείνη που εφάρμοσε πριν 3.000 χρόνια ο σοφός νομοθέτης Σόλων. Μόνο έτσι θα γλυτώσουν οι λαοί της Γης, από τα νύχια και δόντια των τραπεζιτών Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Τους δοσίλογους πολιτικούς, υπηρέτες των ηγετών της Ν.Τ.Π. παραπέμπω στα άρθρα 28 & 106 του Συντάγματος των Ελλήνων.
Τα άρθρα αυτά αναφέρουν ότι,
1.-Το Διεθνές Δίκαιο είναι υπεράνω κάθε κρατικής Νομοθεσίας.
2.- Προσφυγή σε Δικαστήριο, με επίκληση των άρθρων αυτών του Συντάγματος, ακυρώνει όλα τα Μνημόνια.
3.-Όποτε προσβάλλεται η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός, και η οικονομική
επιβίωση του πολίτη ή του κράτους, τόσο ο πολίτης όσο και το κράτος έχει το δικαίωμα της μονομερούς διαγραφής του χρέους. (Σεισάχθεια).
Τη Σεισάχθεια υποσχέθηκε στους Έλληνες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος ΤΣΙΠΡΑΣ στη χθεσινή διακαναλική του συνέντευξη!!!
Εκεί στηρίχθηκαν άλλες πατριωτικές κυβερνήσεις, και άλλα κράτη,
και ζήτησαν την εφαρμογή της Σεισάχθειας, την οποίαν επέτυχαν.
Αλλά με τους σημερινούς πολιτικούς πράκτορες του Rothschild ,
μην περιμένετε τίποτε, η εξαθλίωση και ο θάνατος, είναι βεβαιωμένοι.
Οι πολιτικοί μας είναι πουλημένοι στη Ν.Τ.Π., γιαυτό δεν κάνουν πατριωτική εθνική πολιτική!!
Τα αρμόδια όργανα της Σιωνιστικής Ε.Ε. που συνεδρίασαν εδώ, δηλαδή
Ecofin, Eurogroup, & Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα, περιορίσθηκαν σε
Ευχολόγια, και σε λόγια του αέρα. Οι κ.κ. Σόϊμπλε, Όλι Ρεν,  Γέρουν
Νταϊσελμλούμ, & Draggi, περιορίστηκαν σε λόγια υποστήριξης της κυβερνήσεως Σαμαρά, και άλλα λόγια του αέρα, σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας. Μόνο ο Μπαρόζο και ο Βαν Ρομπάϊ έλλειπαν, για να συμπληρωθεί ο θίασος των Ευρωπαίων Σιωνιστών.
Οι Στουρνάρας-Σαμαράς συνεχώς επαναλαμβάνουν, «Βγαίνουμε στις αγορές». Όμως οι αγορές είναι του Rothschild, και ο νοών νοείτω……
Οι αγορές σημαίνουν νέα δάνεια, ώστε ο λαός να είναι πάντα χρεωμένος. Ένα είναι το σπουδαίο, το Μνημόνιο πρέπει να σταλεί στον κάδο απορριμάτων της ιστορίας. Με μνημόνια δεν ζεί η Ελλάδα.
Ένα πράγμα τρέμουν, μήπως η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή, και κάνει Σεισάχθεια. Τότε δεν θα μπορεί ο Rothschild να μας αρμέγει.
Μερικοί οικονομολόγοι του ΔΝΤ , υγιώς σκεπτόμενοι, προτείνουν μαζική διαγραφή του Ελληνικού χρέους, δηλαδή Σεισάχθεια.
Σαν επιστήμονες οικονομολόγοι αναγνωρίζουν τη πραγματικότητα.
Οι οικονομολόγοι της Ε.Κ.Τ. κάνουν τη πάπια, για να μη δυσαρεστήσουν τους ηγέτες της Ν.Τ.Π. που θέλουν το πλούτο της χώρας, και συνεπώς την αέναο χρεοκοπία της Ελλάδος.
Έξοδος από το Ευρώ και επιστροφή στη δραχμή, προϋποθέτει διαγραφή χρεών, στάση εξωτερικών πληρωμών, δηλαδή εφαρμογή Σεισάχθειας.
Επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, με επαχθές και επονείδιστο χρέος
δεν είναι επιτρεπτή, επιβάλλεται ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ προς πάντες.
Η Γερμανία σαν ισχυρή χώρα αρνείται να πληρώσει τα χρέη της προς την Ελλάδα, η δε Ελλάδα με πιόνια πολιτικούς, αδυνατεί να προβεί σε στάση εξωτερικών πληρωμών, και εφαρμογή Σεισάχθειας προς πάντας.
Θα βρούμε το Rothschild απέναντι. Χρειάζεται ισχυρή πατριωτική πολιτική ηγεσία.
Οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. δολοφονούν όλους τους Πρωθυπουργούς & Προέδρους κρατών που φροντίζουν για τα συμφέροντα της πατρίδας των. Πάντως ο Σαμαράς δεν κινδυνεύει…..
Το Ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, απαιτείται μια μαζική διαγραφή του χρέους, που προσδιορίζουμε με τον όρο Σεισάχθεια.
Εντός της ζώνης του ευρώ τα ισχυρότερα κράτη έχουν αρνηθεί να αναγνωρίσουν αυτή τη πραγματικότητα. Όσο περισσότερο καθυστερεί η απόφαση, τόσο το κόστος θα είναι μεγάλο για όλους τους συνωμότες.
Ήδη φθάσαμε στα 500 δις. χρέος. Ασφαλώς η ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. θα περιμένει να τους παραδώσουν οι προδότες πολιτικοί πρώτα τα πετρέλαια, και μετά να διαπραγματευτούν το χρέος.
Ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει όλη την αλήθεια, και να δράσει αναλόγως σαν αφεντικό στο τόπο του. Έγιναν πλειοψηφία οι προδότες με τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και εμείς κοιμόμαστε!!!
Μη περιμένετε να μάθετε την αλήθεια από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ.
Τους «λαδώνουν» με εκατομμύρια και επιτελούν το έργο της παραπληροφόρησης, με καθημερινή προπαγάνδα εις βάρος του λαού.
Οι δε προδότες πολιτικοί παίζουν το δικό τους παιχνίδι, ως πιόνια των τραπεζών, που στην ουσία κυβερνούν αυτόν το τόπο.
Η Ελλάδα των προδοτών πολιτικών σήμερα πίνει το κώνειο, σαν το Σωκράτη. Το τρίτο Μνημόνιο που ψηφίστηκε προχθές, δεν πρόκειται να λύσει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, αντιθέτως θα βυθίσει περαιτέρω την οικονομία στην ύφεση, και τους Έλληνες στην ανεργία. Οι προδότες βουλευτές που το ψήφισαν, ή άσχετοι και ανίδεοι είναι, ή πουλημένοι στη Ν.Τ.Π. Βάζουν το κόμμα πάνω από τη πατρίδα.
Βάζουν τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. πάνω από την Ελλάδα.
Μετά τα τελευταία πολιτικά γεγονότα της υπόθεσης Μπαλτάκου,
η κυβέρνηση της Τρόϊκα τρίζει. Δεν λέμε η κυβέρνηση της Ελλάδος, αλλά η κυβέρνηση της Σιωνιστικής Τρόϊκας.
Τα χρέη των Ελλήνων και διεθνών κροίσων είναι πολλά, και όμως η κυβέρνηση της Τρόϊκα χωρίς ντροπή βγάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι ανέργου για 700 ευρώ, ενώ χαρίζει εκατομμύρια στους κροίσους.
Η κυβέρνηση της τρόϊκας έκανε Σεισάχθεια στους ντόπιους και ξένους ολιγάρχες και Μεγιστάνες, γιατί δεν κάνει το ίδιο και για την Ελλάδα και τους Έλληνες;;;;;;;
Διότι είναι υπόδουλη στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. & στο Σιωνιστικό λόμπυ των Η.Π.Α. Η Βουλευτής Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε,
«η κυβέρνηση είναι παραδομένη σε σκοτεινούς μηχανισμούς».
Ο πρώην πρωθυπουργός ΓΑΠ μιλάει για παρακράτος που κυβερνάει τη χώρα. Παρακράτος είναι το Αμερικανο-Σιωνιστικό LOBBY που είναι συνιστώσα της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. (Ν.Τ.Π.)
Ο μόνος τρόπος να σωθεί η Ελληνική οικονομία είναι μέσω νέων διαγραφών χρεών προς πάντες, για κράτος & πολίτες, ώστε να κινηθεί η εσωτερική αγορά. Δηλαδή εφαρμογή της αρχαίας μεθόδου Σεισάχθεια!!
Όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται εθνική πατριωτική κυβέρνηση, και όχι κυβέρνηση παραδομένη στους ξένους δανειστές, και στη Ν.Τ.Π.
Η πολιτική υπόθεση Μπαλτάκου με τα Video που κυκλοφορούν, απέδειξε ότι στη πραγματικότητα την Ελλάδα κυβερνούν οι ηγέτες της
Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. μέσω πολιτικών πρακτόρων και δοσιλόγων.
Κλείνοντας επισημαίνουμε στους δοσίλογους πολιτικούς που κρατούν τη χώρα σε αυτή τη τραγική κατάσταση, υπόδουλη στη Ν.Τ.Π. του
ROTHSCHILD, ότι «Τη προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τους προδότες πολιτικούς κανείς».

                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                             Διεθνολόγος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου