Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

<<Αίτημα... αντικατάστασης του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, έθεσε ο γερμανός πρέσβης στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συζήτησής του με υπουργό, καθώς ο υπουργός θεωρείται ανεπιθύμητος για το Βερολίνο, υποστηρίζει δημοσίευμα της Real News.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι ενστάσεις για τον κ. Βαρουφάκη προέρχονται κυρίως από τον γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος τον θεωρεί εμπόδιο στην προσπάθεια συνέχισης των διαπραγματεύσεων.

Για το θέμα, το Βερολίνο έχει κάνει διάφορες "κρούσεις" σε πρόσωπα - κλειδιά στο Μαξίμου, υποστηρίζει επίσης το άρθρο, που αναφέρει πως αυτά που ενοχλούν τη γερμανική πλευρά, είναι:

- Πως "παίζει το αμερικανικό χαρτί", με αναφορές σε πιθανή βοήθεια από τις ΗΠΑ.
- Ότι με το αίτημα για παράταση "κορόιδεψε" το Βερολίνο.
- Και πως μπορεί να γίνει "απρόβλεπτος" στις διαπραγματεύσεις.
>>
·         ΣΧΟΛΙΟ
Αν αυτό δεν είναι ναζιστική/φασιστική νοοτροπία και μέθοδος, τότε τι είναι; Μήπως να αντικαταστήσουμε όλη την Κυβέρνηση με γερμανοτσολιάδες μιας άλλης εποχής; Μήπως να καταργήσουμε τις εκλογές και να τους καλέσουμε να φυτεύσουν την κυβέρνηση της αρεσκείας τους; Μήπως να αντικαταστήσουμε τον Βαρουφάκη με τον Χριστοφοράκη για να κάνει την δουλειά τους; Να δούμε τι άλλο θα ζητήσουν. Διαλύσανε την Γιουγκοσλαβία γιατί από την εποχή του Κάίζερ θέλαν να κατεύουν στην Αδριατική, και τα καταφέρανε. Από τον Όθωνα μέχρι και τον Χριστοφοράκο της SIEMENS μας "πηδάνε" με διάφορους τρόπους και σε διάφορες εποχές. Τώρα ο "κούτσαυλος" δεν αντέχει την αντίσταση. Να τ' ακούνε οι υπόλοιποι "Εταίροι" στην Ευρώπη και να αντιληφθούν τι τους έρχεται.......

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου