Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ


Οι πολίτες βιώνουν σήμερα μια άνευ προηγουμένου οικονομική δυσπραγία και μέρα με την ημέρα οι άνεργοι πληθαίνουν πολλοί από τους οποίους σύντομα θα χάσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Στις επικείμενες Ευρωεκλογές αναμένεται τεράστια αποχή. Οι πολίτες της Κύπρου αισθάνονται  οργή και αγανάκτηση όχι μόνο για το αποτυχημένο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, εξαντλώντας όλη τους την σκληρότητα μας μετέτρεψαν σε πειραματόζωο τον Μάρτιο του 2013 με το κούρεμα καταθέσεων, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το τελειωτικό κτύπημα στην οικονομία μας. Ο κυριότερος λόγος όμως που οι πολίτες θα τηρήσουν αποχή είναι η οργή που νοιώθουν ενάντια στο διεφθαρμένο και προδοτικό κομματικό κατεστημένο, που με ενέργειες η/και παραλήψεις του, οδήγησε την Κύπρο στην πτώχευση και το πολιτικό μας πρόβλημα σε τραγικά αδιέξοδα. Είναι όμως η αποχή ο καλύτερος τρόπος να τιμωρήσω το σύστημα, μια που αυτή ευνοεί την διατήρηση των ποσοστών του;

Έχω την αίσθηση ότι το ψηλό ποσοστό αποχής δεν ενοχλεί πια την αμαρτωλή κομματοκρατία ούτε και είναι διαθετημένη να πάρει κάποια μηνύματα από την στάση αυτή των πολιτών. Το πολιτικό σύστημα σε μια προσπάθεια του να επιβιώσει, μετά από ακόμη μια τραγωδία, προσπαθεί να απεκδυθεί των ευθυνών του για το φαινόμενο της μεγάλης αποχής, προβάλλοντας ότι το  φαινόμενο αυτό είναι φαινόμενο πανευρωπαικό.

Μετά από τέτοιες καταστροφές οι πολίτες επιζητούν μια καλή και αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση, ένα νέο Κομματικό Σχηματισμό η/και Κίνηση που δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό πολιτικό κατεστημένο για να στραφούν σε αυτήν και να εκτονώσουν την οργή τους. Κάτι τέτοιο όμως για να συμβεί χρειάζεται χαρισματικές προσωπικότητες που να εμπνεύσουν και να ηγηθούν καθώς επίσης και ανιδιοτελείς εθνικούς ευεργέτες (και όχι σπόνσορες τύπου Focus του Α. Βγενόπουλου) και αγνούς πατριώτες πολίτες για να την στηρίξουν οικονομικά για να μπορέσει να επιβιώσει και να αντισταθεί στην λάσπη και την υπόσκαψη που θα έχει να αντιμετωπίσει από το υπάρχον πολιτικό σύστημα και τους εταίρους του τα αμαρτωλά ΜΜΕ. Δυστυχώς μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί δυνατόν να δημιουργηθεί και συνεπώς οι πολίτες θεωρούν ότι παραμένουν εγκλωβισμένοι στο κομματικό μαντρί τους

Δύο τρόποι υπάρχουν για να απαλλαγούμε από το σημερινό άθλιο κομματικό κατεστημένο. 1) Επανάσταση και 2) ψήφο διαμαρτυρίας. Επειδή όμως η επανάσταση δεν είναι μέσα στην κουλτούρα του νεοκύπριου, εκτός και εάν αντιδράσει όταν στο αμέσως επόμενο διάστημα θα τον πετάνε οι τραπεζίτες έξω από το σπίτι του, το μόνο που του απομένει είναι η καταψήφιση της κομματοκρατίας στις επικείμενες ευρωεκλογές και στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, νοουμένου ότι η Κύπρος θα συνεχίσει να υφίσταται ως κράτος.

Στις ευρωεκλογές την 25/5/2014 δεν θα απέχω αλλά θα ψηφίζω για να τιμωρήσω αυτούς που κατάστρεψαν την χώρα μου. Θα ψηφίσω κατά της κομματοκρατίας, θα ψηφίσω τον Ανεξάρτητο  Συνδυασμό Υποψηφίων ‘’ ΜΥΝΗΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’’ όπως αυτοί παρουσιάζονται στο πιο κάτω βίντεο:

Όμηρος Αλεξάνδρου


Κάντε κλίκ εδώ

 

1 σχόλιο: