Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

<<Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>



Και ας συμπληρώσω την Μεγάλη Συνωμοσία.  Η Υπερδύναμη & ΣΙΑ ξέρει ότι η καλύτερη και κατά πολύ φθηνότερη εκστρατεία για υποδούλωση μιάς χώρας δεν είναι πάντοτε οι κανονιοφόρες αλλά ο εξαναγκασμός σε δανεισμό. Για να υποτάξει λοιπόν τον “ατίθασο λαό" του στέλνει τον Αντρέα με ειδικές εντολές να φθάσει το χρέος που άφησε η Χούντα στο 25% εντός ΤΡΙΕΤΙΑΣ (1981-1984) στο 90% και ταυτοχρόνως να κλείσει όλες τις βιομηχανίες ωστε όλα τα δανεικά νε επιστραφούν με την αύξηση των εισαγωγών και ο πρώτος τριπλασιασμός να κυλήσει σαν χιονοστιβάς  (με πρόσθετο δανεισμό για πληρωμή των τοκοχρεολυσίων...) και να φθάσει σιγά-σιγά στα σημερινά δισθεώρητα ύψη καθιστάμενος τελικώς χρέος μη βιώσιμο για πλήρη σταθεροποίηση της υποδούλωσης επ' άπειρον!. 

Ο Ανδρέας, έξυπνοπούλι, το έπαιξε διπλά αυτό το παιχνίδι. Το μεγάλο μέρος της μαγιάς των δανεικών το μοίραζε σε παροχές προς τον "λαό μας" και τα συνδικάτα ωστε να εξασφαλίσει να τον ψηφίζουν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και "πιάσει" το αρχικό σχέδιο των αφεντάδων του. Παράλληλα, η εκστρατεία του "ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο που πίνει το άιμα του λαού" κατρακύλησε τις ιδιωτικές επενδύσιες από το 10% του ΑΕΠ στο ...0,6%! 

Έτσι το ανθρωπάκι αυτό που ήρθε στην Ελλάδα και στην πρώτη του δήλωση Πόθεν Έσχες στην Βουλή δήλωσε την αλήθεια δηλ. 10,000 δολάρια ως ρευστή περιουσία και μισθουλάκο 3,500 δολ. ως "καθηγητής"  στο Berkeley - κατώρθωσε να αφησει την πολυπληθή οικογένειά του με κληρονομιά ... "το ονομα του" και αμύθητη περιουσία αφού, παράλληλα,  εν ζωή είχε εξασφαλίσει Σουλτανικό βίο με Ελούντες, παλλακίδες και Ακαπούλκα!  

Είχε λοιπόν ή δεν είχε δίκαιο ο Γ. Ράλλης όταν στο βιβλίο του "Ώρες Ευθύνης" τον αποκαλεί ..."πανέξυπνο"?  Ποιός άλλος Έλλην πολιτικός άφησε τόσο παραγωγικό έργο και τόση περιουσία όταν τελικώς απέθανε εν μεσω ερειπίων? Ας αποφασίσουμε τελικώς στην Ελλάδα να αναγνωρίζουμε τις αξίες!

Από τη Γενεύη με αγάπη,
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Ph.D.
Geneva


ΥΓ  Αυτά τα έλεγα ήδη από το 1984 αλλά ποιός άκουγε όταν όλοι έτρωγαν με τέσσερεις μασέλες τα δανεικά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου