Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

<<Ο ΟΜΗΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ...>>


Λοιπόν, ο φίλτατος Όμηρος Αλεξάνδρου δεν μας αφήνει να αγιάσουμε! Και καλά κάνει…

Θα γράψω την γνώμη μου, έστω και αν εκνευρίζονται κάποιοι του δόγματος «πας μη χρηματιζόμενος, είναι φασίστας», (κατά το ΑΚΕΛικό «πας μη ΑΚΕΛικός, είναι φασίστας»)!

Τούτων λεχθέντων λοιπόν, φίλτατε Όμηρε, γιατί δεν λέμε τα πράγματα με τ’ όνομα τους; Ο βασιλιάς είναι γυμνός! Ο Αναστασιάδης είναι ένας μέθυσος! Ένας αλκοολικός που ΟΛΕΣ τις ώρες που δεν είναι σε ληθαργική αφασία, είναι μεθυσμένος, με το ποτήρι του ουίσκι στο χέρι! Όλοι στην Κύπρο το γνωρίζουμε αυτό! Πλείστοι υποστήκαμε και τις παρενέργειες του μεθυσιού του. Και ναι, είναι επικίνδυνος! Και επειδή κάποιοι, αυτά τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη είναι γι’ αυτά (και όχι μόνον βεβαίως!) που τον αντιπολιτευόμαστε.

Δεν είναι γιατί δεν μας αρέσει επειδή κάνει την χωρίστρα του δεξιά και όχι αριστερά ή επειδή παρότι συνομήλικος μου, εκείνος έχει μαύρα κοράκατα μαλλιά ενώ εμάς τα δικά μας έγιναν κάτασπρα, και ζηλεύουμε….(Εξάλλου τι να ζηλέψουμε, όπως παρατήρησαν και οι Σπαρτιάτες στους Φωκαείς, όταν οι τελευταίοι ζήτησαν την βοήθεια τους, παρουσιασθέντες στην Γερουσία με κομμώσεις και φκιασίδια όμοια με των Περσών, από άνθρωπο «όστις το αίσχος επί της κεφαλής αυτού φέρει»;)…

Και τα επακόλουθα του αλκοολισμού του είναι μπροστά μας και τα βλέπουμε όλοι! Θα μπορούσε νηφάλιος άνθρωπος να δεχτεί τα όσα μας επέβαλαν οι Ευρωπαίοι και η Τρόικα στις δεκαπέντε Μαρτίου του 2013, μόλις ανέλαβε Πρόεδρος (με το πιστόλι στον κρόταφο βεβαίως….); Ή θα μπορούσε κάποιος ξεμέθυστος να δεχτεί το «Κοινό Ανακοινωθέν» που υπέγραψε με τον Έρογλου τον Φεβρουάριο του 2014;

Τώρα ο φόβος και ο τρόμος, είναι τί συμφωνεί, «στρακώττο» στο μεθύσι, στις συνομιλίες! Αλλά τι αναρωτιόμαστε; Συμφωνεί και είναι αυτό ολοφάνερο, εκείνα που θέλει ο Ακκιντζή! Εξάλλου δεν έχουν «κοινό όραμα λύσης», το σχέδιο Ανάν;

Αλλά και πάλιν, ποιος φταίει; Εμείς οι ίδιοι! Που αντί να φτιάξουμε δική μας Κυπριακή, Πατριωτική Ηγεσία, για δεκαετίες τώρα ψηφίζουμε ηγέτες και ηγεσίες που μας ετοιμάζουν και επιβάλλουν τα ξένα συμφέροντα και οι ξένες πρεσβείες! Εμείς που το χέρι μας την ώρα που ψηφίζουμε, όσοι πάμε και ψηφίζουμε, δεν το βουτάμε στο μυαλό μας!

Ανδρέας Τ. Λουκάς


From: Omiros Alexandrou [mailto:oalexandrou@cytanet.com.cy]
Sent: Friday, November 20, 2015 12:16 AM
To: oalexandrou@cytanet.com.cy
Subject: FW: Όλα υπό κατάρρευση είναι Πρόεδρε...

Όλα υπό κατάρρευση είναι Πρόεδρε...

Του Όμηρου Αλεξάνδρου
Οικονομολόγου Λογιστή-Ελεγκτή


Ανησυχία προκάλεσε η ψεσινή αναφορά του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη σχετικά με το Τσίρειο στάδιο. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος τόνισε πως προτεραιότητα της πολιτείας είναι η ανέγερση νέου σταδίου στη Λεμεσό και αυτό λόγω της κατάστασης του Τσίρειου Σταδίου, αφού όπως ανέφερε υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του! Ο κύριος Αναστασιάδης στην σχετική αναφορά σημείωσε πως η ανέγερση του σταδίου στη Λεμεσό είναι απολύτως αναγκαία να γίνει, για να μην θρηνήσουμε θύματα.

Πιωμένος η μη…… ο Πρόεδρος πάλιν πέταξε την ….βαρέλα του. Δεν φτάνει που το κυπριακό ποδόσφαιρο, σαν μικρογραφία της Κυπριακής μπανανίας που είναι, ταλανίζεται από διαφθορά, χουλιγκανισμό και μη ικανοποιητική προσέλευση φιλάθλων, ο Πρόεδρος με την αψυχολόγητη του δήλωση επιβάρυνε ακόμη πιο πολύ την κατάσταση. Όπως μου ανέφεραν κάποιοι που βρίσκονται κοντά στα αθλητικά δρώμενα της Λεμεσού το Τσίρειο στάδιο είναι εδώ και αρκετό καιρό επικίνδυνο γιατί τα λεφτά που προορίζοντο για επιδιορθώσεις φαγωθήκανε.  

Αναρωτιέμαι μετά την απίστευτη αυτή γκάφα του Προέδρου, ποίος είναι αυτός που θα πάει να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα στο Τσίρειο Στάδιο. Αν και αγαπώ το ποδόσφαιρο, προσωπικά έχω να παρακολουθήσω ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κύπρο εδώ και 17 χρόνια. Ο λόγος; Όπως πολλοί από εσάς θα θυμούνται, τότε σε αγώνα εναντίον της Βουλγαρίας στο Τσίρειο στάδιο για το παγκόσμιο κύπελλο, κάποιοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου, στοιχημάτισαν άκουσον άκουσον  εναντίον της Εθνικής Κύπρου και τελικά έχασαν τον αγώνα. Και το χειρότερο, το έγκλημα αυτό κουκουλώθηκε από την τότε κυβέρνηση Κληρίδη για να μην τιμωρηθεί η Εθνική μας από την OYΕΦΑ

Μετά από την πιο πάνω δήλωση του Προέδρου, που όπως μου φάνηκε στο σχετικό βίντεο πρέπει να ήπιε κανένα ουίσκι παραπάνω,  η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να απαγορεύσει την διεξαγωγή αγώνων στο Τσίρειο, σε αντίθετη περίπτωση θα φέρει ακέραια την ευθύνη αν συμβεί το απευκταίο.

Εύχομαι ειλικρινά ο Πρόεδρος να έκανε  την πιο πάνω δήλωση υπό την επήρεια ποτού και να μην είναι αλήθεια τα όσα ανάφερε. Γεννάται όμως γενικότερα θέμα με τις συχνές γκάφες του Προέδρου, ανεξάρτητα αν αυτές οι γκάφες οφείλονται στο ποτό η όχι. Είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί όλους μας δεδομένου ότι χειρίζεται προσωπικά και το Κυπριακό που απ’ ότι λέγεται βρίσκεται σε κρίσιμη φάση. Εκεί δυστυχώς δεν υπάρχουν κάμερες για να βλέπουμε τι λεει και τι πράττει. Ο θεός να βάλει το χέρι του.

Τελικά στην Κυπριακή μπανανία όλα είναι υπό κατάρρευση γιατί μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν προβληματικοί, ανίκανοι και δοσίλογοι. Κατέρρευσαν οι Θεσμοί, κατέρρευσαν οι τράπεζες και η οικονομία, κατέρρευσε το ποδόσφαιρο και όπου νάνε θα καταρρεύσει και η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω της εκτρωματικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που διαπραγματεύεται ο Πρόεδρος, ίσως γιατί μόνο έτσι, όπως πιστεύουν κάποιοι πολιτικοί, θα παραγραφούν τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του τόπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου