Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

<<Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ>>

Ο Γενικός Εισαγγελέας άφησε τον καρκίνο και ασχολείται με το κρυολόγημα στο θέμα της άρσης της βουλευτικής ασυλίας για τροχαίες παραβάσεις του βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους.
Το διεφθαρμένο σύστημα που τον διόρισε δεν το αγγίζει καθόλου για να μην τον πειράξει και αυτό και να συνεχίσει να κατέχει την θέση που κατέχει και να απολαμβάνει οφέλη νόμιμα και μη.
Η θέση που πήρε στο θέμα της χρηματοδότησης του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ από την εταιρεία Focus του Βγενόπουλου είναι ενδεικτική του διακοσμητικού ρόλου που αυτός παίζει στο γίγνεσθαι της Κυπριακής Δικαιοσύνης.
Πριν από λίγους μήνες ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Χρίστος Πουργουρίδης δήλωσε σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της Λεμεσού: ‘’Ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ χρηματοδοτούνται από τον υπόκοσμο για να έχουν την ανοχή τους για τις παράνομες του δραστηριότης και έχω στοιχεία που το αποδεικνύουν’’.
Σε μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα και όχι σ' ένα κράτος μπανανία, όπως δυστυχώς κατάντησαν κάποιοι την Κύπρο, ένας σωστός Γενικός Εισαγγελέας παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα και καλεί τον πρώην βουλευτή να δώσει στοιχεία για τα όσα λέει και αν δεν έχει στοιχεία τότε τον βάζει στην φυλακή.
Η Δικαιοσύνη κύριε Γενικέ είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας και όχι ο YES MAN της Εκτελεστικής Εξουσίας και της κομματοκρατίας όπως μού έλεγε με μεγάλη πικρία, σε κατ’ ιδία συνάντηση μας μετά τον εξαναγκασμό του σε παραίτηση από τον Τάσο Παπαδόπουλο και Χριστόφια, ο τιμιότερος και ο ικανότερος των δικαστών και υπηρετών της Δικαιοσύνης πρώην Γενικός Εισαγγελέας αείμνηστος Σόλωνας Νικήτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου