Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

<<Deutsche Bank αποκάλυψη: Το γερμανικό κτήνος ετοιμάζεται να καταρρεύσει και να σπείρει τον όλεθρο…>>


Μίνι κράχ στην Wall Stret σήμερα. Σε όσους πίστευαν ότι ακόμη ότι η παγκόσμια οικονομία είναι θωρακισμένη

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ 80 ΚΑΙ 10 ΔΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ  ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΥΨΟΥΣ 73 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ!
ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Έκρυβαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί αλλά τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα CDS (Credit Default Swaps=Ασφάλιστρα έναντι ομολόγων) δείχνουν κατάρρευση.…και ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Σόιμπλε ψελλίζει ακόμα για Grexit…
Είναι τέτοια η μόλυνση που έχει επιφέρει η Deutsche Bank που δεν θα μιλάμε πλέον για οικονομικό ολοκαυτωμα αλλά για παγκόσμιο όλεθρο. Για να κατανοήσετε το μέγεθος, Σας αναφέρω ότι το Γερμανικό Ακαθάριστο Προϊόν(ΑΕΠ) είναι 3.9 τρισεκατομμύρια, το ΑΕΠ ολόκληρης της Ευρωζώνης είναι 13.2 Τρις και η έκθεση της Deutsche Bank που περιγράψαμε είναι 64 τρις. Με άλλα λόγια, πιθανή κατάρρευση της Deutsche Bank ισοδυναμεί με χρεοκοπία 220 χωρών με το πρόβλημα της Ελλάδας.
Είναι τέτοια η μόλυνση που έχει επιφέρει η Deutsche Bank που δεν θα μιλάμε πλέον για οικονομικό ολοκαυτωμα αλλά για παγκόσμιο όλεθρο.

Ήδη βρίσκονται στα επίπεδα της εποχής Lehman Brothers, με την διαφορά οτι τότε η Deutsche Bank ήταν από τους διοργανωτές του κολοσσιαίου σκανδάλου.
Μην υποτιμάτε μάλιστα την πρόσφατη χολιγουντιανή ταινία «Το σορτάρισμα» η οποία πραγματευόταν το σκάνδαλο Lehman. Η ταινία περιγράφει την DB ως οργανωτή του σκανδάλου, κοινώς οι αμερικάνοι τραβούν το χαλί, τουλάχιστον επικοινωνιακά στους γερμανούς.
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από τα τέλη Νοέμβρη σημειώνονται κολοσσιαίες μετακινήσεις κεφαλαίων, αφού η πορεία στον όλεθρο ειναι εμφανής.
Ουδείς μπορεί να στηρίξει αυτή την φούσκα όταν σκάσει και γνωρίζοντας την ιστορία, όταν σκάνε οι Γερμανοί, έχουμε παγκόσμιο πόλεμο. Έχουμε πανομοιότυπες συνθήκες προ των προηγούμενων παγκόμιων πολέμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου