Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

<<ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΜΗ>>

To άθλιο, το ελεεινό κομματικό κατεστημένο έχει οδηγήσει την Κύπρο μας ένα βήμα πριν την τουρκοποίηση και τον κύπριο πολίτη σε κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση.

Τώρα ίσως παρά ποτέ άλλοτε, να χρειάζεται να το πιστέψουμε ότι, ναι, έχουμε γεννηθεί για κάτι περισσότερο από το απλώς να πηγαινοερχόμαστε σε μια δουλειά, μόνο και μόνο για να πληρώνουμε τους λογαριασμούς, τούς φόρους που συντηρεί την νομενκλατούρα και τους πολυσυνταξιούχους κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικάντηδες.
Τώρα κινδυνεύουμε περισσότερο από ποτέ για αυτό δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την ελπίδα, την προσπάθεια , την αντίδραση. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, μας πνίγει η αγωνία, μας παραλύει ο φόβος και μας τρομάζει το αβέβαιο αύριο. Γιατί όταν την ψυχή μας την πλακώνει η μαυρίλα είναι δύσκολο να δούμε το φως. Να δούμε ότι είμαστε εδώ για κάτι μεγαλύτερο. Ότι αξίζουμε μια ζωή με καλύτερη προοπτική για μας και τα παιδιά μας.
Μην αφήσουμε την ψυχική, νοητική και πνευματική παραλυσία της εποχής, σαν πέπλο να μας σκεπάσει τον ήλιο, το φεγγάρι, τα αστέρια.

Πρέπει να πιστεύουμε στο μεγαλείο της ύπαρξής μας, στην μοναδικότητά μας, στις δυνάμεις μας. Θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε εκείνες τις δυνάμεις που σίγουρα υπάρχουν μέσα μας για να αλλάξει η ψυχολογία μας. Ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα όταν θέλει και αποφασίσει να εργαστεί με πίστη, με θέληση και δύναμη.

Ο καθένας μας διαθέτει αυτές τις αρετές μέσα του. Απλώς πρέπει να τις ξεθάψουμε και να οπλιστούμε με ενθουσιασμό, με πείσμα και επιμονή. Ξανά και ξανά έχει αποδειχτεί ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτόν που πραγματικά θέλει. Θα πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να βρει  το δικό του κουμπί και να πιστέψει στον εαυτό του. Γιατί αξίζουμε πολλά περισσότερα από ότι νομίζουμε . Γιατί αξίζουμε πολύ περισσότερο από ότι τα τελευταία χρόνια μας έκαναν να πιστέψουμε.

Όσο αφήνουμε στο περιθώριο τις αλήθειες για να τραφούμε με τα ψέματα που μας πουλά το διεφθαρμένο κομματικό
Κατεστημένο τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο περισσότερο θα υφιστάμεθα τους εθνικούς, και τους οικονομικούς μας διασυρμούς.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου