Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΑΡΙΣΤΡΑ

Επίθεση από τρεις άγνωστους άνδρες καταγγέλθηκε ότι δέχθηκε χθες στις 640μμ στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Μάριος Μιχαηλίδης, αδελφός του Μιχάλη Μιχαηλίδη και υιός του Ντίνου Μιχαηλίδη, οι οποίοι δικάζονται στην Αθήνα για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Εξαιτίας της επίθεσης αυτής, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα, στο Ιατρικό Κέντρο όπου υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις που έδειξαν μεταξύ άλλων κακώσεις στο κεφάλι, τρία σπασμένα πλευρά και περιμετρικό σημάδι γύρω από το λαιμό που κατά τους γιατρούς καταδεικνύει και απόπειρα στραγγαλισμού με ένα είδος σύρματος, όπως του ανέφεραν.
Της υπόθεσης επελήφθη η αντιτρομοκρατική υπηρεσία η οποία είναι συνεχώς στο πλευρό του Μάριου Μιχαηλίδη από χθες το βράδυ.
Ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης ανέφερε το περιστατικό σήμερα στη δίκη Μιχαηλίδη ενώ ο Μάριος Μιχαηλίδης βγαίνοντας με δική του ευθύνη από το νοσοκομείο, ήρθε και αυτός στο δικαστήριο για να παρακολουθήσει την απολογία του αδελφού του Μιχάλη Μιχαηλίδη.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Μάριος Μιχαηλίδης είπε ότι οι τρεις άνδρες άρχισαν να τον ξυλοκοπούν στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου που διαμένει στη Γλυφάδα, στη συνέχεια τον έσυραν στο πεζοδρόμιο όπου συνέχισαν να τον κλωτσάνε στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα του. “Σκοπός τους ήταν σαφώς να με σκοτώσουν και δεν ξέρω τί θα γινόταν εάν με πετύχαιναν στο δωμάτιό μου, όπως προσπάθησαν στην αρχή και δεν φοβόντουσαν τον περαστικό κόσμο”, είπε.
Οι δράστες διέφυγαν και καταζητούνται από την Αστυνομία. Ο Μάριος Μιχαηλίδης θα επιστρέψει στο νοσοκομείο μετά τη σημερινή απολογία του αδελφού του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου