Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




του Αντώνη Ι. Γρυπαίου – Διεθνολόγος
Στο λεξικό Μπαμπινιώτη διαβάζουμε, καταπίστευμα είναι οτιδήποτε παραδίδεται στη φροντίδα κάποιου για ασφαλή χρήση ή φύλαξη.
Τα κάτωθι ενημερωτικά στοιχεία ελήφθησαν από το διαδίκτυο!!
Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, εμείς οι Έλληνες, παραδώσαμε το 1944 στο ΔΝΤ, (παρά τη φτώχεια μας), και στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, πέντε εκατομμύρια δολάρια ($5εκ.), (μεγάλο ποσό για την εποχή εκείνη), για ασφαλή φύλαξη, και τα αρμόδια διεθνή αδηφάγα αχόρταγα αρπακτικά μας τα φάγανε.
Το ποσό αυτό ήταν μερίδιο της Ελλάδος στο Δ.Ν.Τ.
Κατά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, η ανθρωπότητα γνώρισε μια περίοδο πολύ μεγάλης νομισματικής αστάθειας, με επακόλουθο τις συχνές και μεγάλες μεταβολές στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Έτσι προς το τέλος του πολέμου , πραγματοποιήθηκε η διεθνής Διάσκεψη γνωστή ως «Bretton Woods» στις ΗΠΑ, και εκεί αποφασίστηκε η δημιουργία του γνωστού μας Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της παγκόσμιας Τράπεζας, και της GATT (Γεωργικά προϊόντα), καθώς και η υιοθέτηση του συστήματος σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών, που έγινε γνωστό ως σύστημα του «Bretton Woods».
Μέχρι τότε ίσχυε ο κανόνας του χρυσού, για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες στις συναλλαγές μεταξύ των Κρατών. Για το δολάριο ΗΠΑ ίσχυε η τιμή 1 ουγκιά χρυσού= $35 δολάρια. Σήμερα 1 ουγκιά χρυσού=$1300). Για τη δραχμή $1=30 δρχ.
Ανάλογα όλα τα κράτη αναπροσάρμοζαν τα νομίσματά τους.
Όμως η πολιτική και στρατηγική αστάθεια της μεταπολεμικής εποχής, δημιουργούσε πολλά προβλήματα στα νομίσματα των κρατών.
Το σύστημα σταθερών ισοτιμιών του Bretton Woods, ήταν ένα σύστημα το οποίο προσδιόριζε σταθερές ισοτιμίες μεταξύ των νομισμάτων των χωρών που συμμετείχαν σε αυτό. Ονομάσθηκε έτσι από την ομώνυμη Νομισματική και Χρηματοοικονομική Διάσκεψη στο χωριό «Bretton Woods», των ΗΠΑ, η οποία έγινε από 1η έως 22 Ιουλίου του 1944, και στην οποία συμμετείχαν οι 44 συμμαχικές δυνάμεις οι οποίες είχαν βγει νικήτριες από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το Σύστημα σταθερών ισοτιμιών του Bretton Woods ίσχυσε μέχρι το 1971. Λόγω όμως της παγκόσμιας πολιτικής ανωμαλίας (ψυχρός πόλεμος), & διεθνούς αβεβαιότητας στην οικονομία και στις ισοτιμίες των νομισμάτων, το 1971 με απόφαση του προέδρου NIXON οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν τη μετατρεψιμότητα του δολαρίου σε χρυσό, και μαζί με αυτήν εγκαταλείπουν το σύστημα σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών του Bretton Woods.
Έτσι αρχίζει η εποχή των κυμαινομένων συναλλαγματικών ισοτιμιών και η αστάθεια στα νομίσματα παγκοσμίως.
Όταν έγινε η διεθνής διάσκεψη στο BRETTON WOODS για τα οικονομικά θέματα, εκπρόσωπος της Ελλάδος ήταν ο Υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Σοφιανόπουλος, (μαζί με τον Κυριάκο Βαρβαρέσο), που ως οικονομολόγος επελέγη μεταξύ των άλλων για τη σύνταξη του καταστατικού λειτουργίας του Δ.Ν.Τ., ως τράπεζα του υπό ίδρυση ΟΗΕ, με σκοπό να βοηθήσει οικονομικά τα κράτη που επλήγησαν από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, π.χ. με σχέδια Μάρσαλ, Ούνρα, και άλλα οικονομικά μέτρα.
Όμως μέσα στο τότε παγκόσμιο οικονομικό σύστημα εμφιλοχώρησαν
οι άρπαγες και αχόρταγοι για χρήμα «περιούσιοι» ηγέτες παγκόσμιοι Εξουσιαστές, και Επικυρίαρχοι του πλανήτη.
Στη Γενική Συνέλευση των κρατών για την υπογραφή της ίδρυσης του ΟΗΕ, ο Ιωάννης Σοφιανόπουλος είδε μια νέα διάταξη που ΔΕΝ την είχε συνυπογράψει στη πράξη ίδρυσης του Δ.Ν.Τ., που έλεγε
ότι οι αποφάσεις του Δ.Ν.Τ. θα ήταν στην εφαρμογή τους υποχρεωτικές για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Δηλαδή ο ΟΗΕ και ΟΛΟΙ οι Αρχηγοί Κρατών, τέθηκαν κάτω από τις εντολές των Κοσμοκρατόρων ηγετών-ιδιοκτητών του Δ.Ν.Τ. Ως γνωστόν σήμερα το ΔΝΤ είναι ιδιοκτησία των τρελών Αρχηγών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ο τότε Πρωθυπουργός Σοφούλης, διαταχθείς από τους τότε Παντοκράτορες & Επικυρίαρχους της Γης, διέγραψε και απέλυσε το Σοφιανόπουλο, και έτσι η Ελλάδα έχασε ένα γνήσιο πατριώτη πολιτικό.
Το Σοφιανόπουλο διεδέχθη ο Βαρβαρέσος, εξίσου Έλλην πατριώτης αξιολογότατος οικονομολόγος, ο οποίος συνέβαλε τα μάλα στην ανόρθωση της κατεστραμμένης Ελληνικής οικονομίας, σαν διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος, και Υπουργός Οικονομικών.
Ως γνωστόν η FED των ΗΠΑ, τελεί κάτω από τις εντολές των ηγετών
της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και είναι ιδιοκτησία αυτών των τρελών ηγετών. Η FED των ΗΠΑ έχει και το προνόμιο να τυπώνει το δολάριο, το οποίο εν συνεχεία χρεώνει με τόκο στον Αμερικανικό Λαό. Την 25/05/2012 το Σιωνιστικό Κογκρέσο των ΗΠΑ, ψήφισε και την κατάργηση του υποτυπώδους ελέγχου στο FED , το οποίο ως τελείως ανεξάρτητο πλέον ελέγχει όλες τις Τράπεζες των Κρατών , μαζί με το ΔΝΤ, με κοινό αφεντικό τον ηγέτη της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Σήμερα η Ε.Κ.Τ. είναι και αυτή ιδιοκτησία των «περιούσιων» Κοσμοκρατόρων, η οποία επίσης τυπώνει το Ευρώ, (μέσω Αγγλίας), και το χρεώνει στους «Μ……ς» Ευρωπαίους. Δηλαδή τα τρία ισχυρότερα νομίσματα του κόσμου, Ευρώ, Χρυσός, και δολάριο, είναι υπό τον έλεγχο, και στο έλεος των «περιούσιων» ψυχασθενών Παντοκρατόρων της Ν.Τ.Π.
Όποιος τολμά να ψάξει πεθαίνει, είτε από καρκίνο, είτε από σφαίρες!!!
Σήμερα οι ψυχασθενείς ηγέτες Κοσμοκράτορες, δημιουργούν στην Ουκρανία τα γεγονότα που όλοι βλέπουμε στη τηλεόραση, με κίνδυνο τη παγκόσμια ανάφλεξη, αφού η Ουκρανία είναι σφαίρα επιρροής της Ρωσίας. Στην Ουκρανία δημιουργούν τα γεγονότα με πράκτορες. Εναπόκειται στη Κυβέρνηση της Ουκρανίας να ενημερώσει το Λαό, με όλα τα ΜΜΕ, για τα τρελά σχέδια των ηγετών Κοσμοκρατόρων. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει για το επερχόμενο Χάος & Βία στην Ουκρανία ενάμιση μήνα πριν. Άρα το ξέρανε της Γης οι Επικυρίαρχοι!!!
Ότι έκαναν στη Λιβύη, Αίγυπτο, & Συρία, με την Αραβική Άνοιξη, το κάνουν σήμερα στην Ουκρανία, με σκοπό να κυκλώσουν τη Ρωσία. Ο λόγος;;; διότι η Ρωσία αντιστάθηκε στη Συρία! Ουαί και αλίμονο στους Ουκρανούς, εάν τους βάλουν μέσα στη φωλιά του λύκου, στην Ε.Ε.!! Θα πάθουν ότι πάθαμε εμείς!!!
Οι Ευρωπαίοι όντες υπό κατοχή της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης των αδηφάγων αρπακτικών Κοσμοκρατόρων, σαμποτάρουν οποιαδήποτε προσέγγιση της Ελλάδος με τη Ρωσία!!! Σήμερα η Ελλάς τελεί υπό Γερμανική κατοχή, και είναι αποικία του αέναου τοκογλυφικού χρέους των Παντοκρατόρων!!!
Οι Έλληνες είμαστε στα χέρια μιας άγριας συμμορίας, της Ε.Ε.!!!
Η Ελλάδα & το Bretton Woods:
Η Ελλάδα συμμετείχε και συνέβαλε με $5εκ.,τεράστια αξία για την εποχή εκείνη, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο στο ΔΝΤ, που σε σημερινές αξίες υπερκαλύπτει το δημόσιο χρέος της χώρας, για το οποίο κινδυνεύουμε να χρεοκοπήσουμε, και για το οποίο
τόσος διεθνής σάλος έχει ξεσπάσει εις βάρος της χώρας μας.
Για να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό, όταν το 2000 ανέλαβε πρόεδρος της Ρωσίας ο ΠΟΥΤΙΝ, πήρε από το μερίδιο-καταθέσεις (καταπίστευμα το λένε), της Ρωσίας στο ΔΝΤ, το ποσόν των 155 τρις. Δολάρια, και την ανέστησε μέσα σε δύο χρόνια, αφού οι περιούσιοι ολιγάρχες και Μεγιστάνες Χάζαροι την είχαν ληστέψει. Αυτό σημαίνει να έχεις γενναίους πατριώτες πολιτικούς, και όχι δειλούς, προδότες, και υποτελείς στη Ν.Τ.Π. και στη παγκόσμια διακυβέρνηση.
Χρειάζεται οι πολιτικοί ηγέτες να έχουν πολιτική βούληση, γενναιότητα, παλικαριά, και πατριωτισμό, και όχι να είναι ψοφίμια και υποτελείς στη διάθεση των ψυχοπαθών ηγετών της παγκόσμιας κυβέρνησης. Εμείς οι Έλληνες υποφέρουμε σήμερα διότι οι πολιτικοί μας ηγέτες είναι ψοφίμια-πιόνια, στις διαταγές των τρελών ηγετών της Ν.Τ.Π, ενώ μπορούσαν να αποσύρουν από το ΔΝΤ π.χ. 500 δις. δολάρια, ώστε να ξεχρεώσουμε, αλλά βλέπετε τα αποθεματικά των διαφόρων κρατών τα «έφαγαν», τα λήστεψαν, οι ψυχασθενείς Κοσμοκράτορες, και ουδείς τολμά να τα ζητήσει πίσω για να σώσει το Λαό του.
Σήμερα η Ελλάδα ευρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!! Όσα χρέη μας φόρτωσαν για να μας μετατρέψουν σε αποικία αέναου χρέους- «επαναστατικώ δικαίω»- πρέπει να τα διαγράψουμε με κυβέρνηση Ελλήνων πατριωτών. Με τα σημερινά ψοφίμια πολιτικούς μην περιμένετε τίποτε, παρά μόνον ακρωτηριασμό της χώρας!!!
Μόνο η Ρωσία τα πήρε πίσω απειλώντας με τη δύναμη των όπλων. Τα υπόλοιπα μερίδια, «καταπιστεύματα» τα λένε στην επίσημη γλώσσα, τα «έφαγαν» τα αδηφάγα αρπακτικά της Ν.Τ.Π. γι’αυτό σήμερα το ΔΝΤ κινδυνεύει με κατάρρευση, αφού τα «καταπιστεύματα» τα μετέφεραν σε άλλα ταμεία, για ασφαλέστερη φύλαξη-ληστεία.
Σήμερα ζούμε το Ελληνικό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ από τους Σιωνιστές Παντοκράτορες & Κοσμοκράτορες Εξουσιαστές της Γης.
Είναι οι νέοι Ναζί!!! Αλίμονο στους Έλληνες!!!
Για το Ελληνικό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ δείτε σε video την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο κανάλι «Ε», την 30-01-14 και ώρα 23.00-02.00
Όπου εκλεκτοί και διακεκριμένοι επιστήμονες, νομικοί, δικαστικοί, συνταγματολόγοι, ανέλυσαν με σαφήνεια την σημερινή Ελληνική πραγματικότητα.
Ανάλυση:
Οι κάτωθι πληροφορίες ελήφθησαν από διάφορα κείμενα, που έλαβα από φίλους στο διαδίκτυο. Εδώ θα αναφερθούμε πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα, ποίοι το δημιούργησαν κυρίως για ίδιον όφελος, και πως καταδυναστεύουν το πλανήτη μας μερικές οικογένειες που καλύπτονται κάτω από τα ονόματα, Illuminati,
Νέα Τάξη Πραγμάτων, Σιωνιστές, Ιησουϊτες, Βατικανό, Μασόνοι, Παγκοσμιοποίηση, Παγκόσμια διακυβέρνηση, κλπ.
Οι υγιείς δυνάμεις του πλανήτη που εδώ και χρόνια άρχισαν να οργανώνονται, όλους τους παραπάνω αποκαλούν «Cabal» δηλαδή
«Κλίκα». Το 1929 έως το 1933 δημιουργήθηκε η Β.I.S. ( Bank of International Settlements), =Τράπεζα διεθνών Διακανονισμών.
Τα κάτωθι γράφονται για ενημέρωση του Ελληνικού Λαού!!!
Η Ελλάδα συνέβαλε τότε με δύο (2) εκατ. Δολάρια, (στο Β.Ι.S.) μεγάλο ποσό για την εποχή εκείνη, τα οποία μας τα «έφαγαν». «Από εδώ πάνε και άλλα» λέει ο Λαός, τα οποία σήμερα είναι πολλά λεφτά.
Δηλαδή $5εκ. στο ΔΝΤ + $2εκ. στο Β.I.S.= 7 εκ. δολάρια.
Ποσό τεράστιο για την εποχή εκείνη!!!
Σε διάστημα 33 ημερών η τράπεζα B.I.S. περιήλθε στην ιδιοκτησία των διεθνών αδηφάγων αρπακτικών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (FED) που τυπώνει το δολάριο, οπότε η Αμερική το 1929 δήλωσε πτώχευση. Το ίδιο συνέβη και το 1944 με τη Παγκόσμιο Τράπεζα, το ίδιο και με το Δ.Ν.Τ. Όλα περιήλθαν στα χέρια των «περιούσιων» αρπακτικών, και ουδεμία κυβέρνηση αντέδρασε, έτσι για τη τιμή των όπλων. Οι οικογένειες των Επικυρίαρχων, είναι Χάζαροι. Από τους Χάζαρους προέρχονται οι Σιωνιστές, με το δικό τους «Ταλμούδ», και «Τορά», που είναι «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Οι Χάζαροι λέγονται και Ασκενάζι. Οι Χάζαροι κατέχουν το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες, ενώ αντιπροσωπεύουν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη.
Στην Ελληνική πολιτική σκηνή σπάνιο είναι να βρεις Έλληνα πολιτικό, οι περισσότεροι είναι απόγονοι Χαζάρων, και εμείς οι αφελείς τους νομίζουμε Έλληνες, οι οποίοι φροντίζουν για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, (βλέπε Ααρών Αβούρι & Jeffrey) γι’αυτό έχουμε αυτά τα χάλια, στο όνομα της Δημοκρατίας, και του Συνταγματικού Δημοκρατικού Τόξου. Πως είναι δυνατόν αυτή η μειονότης να γίνουν Παντοκράτορες και Κοσμοκράτορες;;;
Το κατάφεραν μέσω του χρυσού, των Τραπεζών, και των κατά πόλιν και χώραν πολιτικών.
Το 52% έως 90% των παγκόσμιων τραπεζών ανήκει στην οικογένεια των Χαζάρων. Τα υπόλοιπα είναι των Rothschilds, Rockefelleres, και των οικογενειών Μέλλον, Μόργκαν, Σηφ, Οπενχάϊμερ, Leeman brothers, και άλλων, όλοι αυτοί Χάζαροι.
Συνολικά δέκα οικογένειες Χαζάρων κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γης. Δική τους είναι η Τράπεζα Ελλάδος, η Εθνική Τράπεζα, κ.λ.π., και εμείς οι χαζοί πάμε και καταθέτουμε τα χρήματά μας στις τράπεζες των Xαζάρων (Κοσμοκρατόρων), τα οποία μας τα «φάγανε» με το σύστημα των τραπεζικών μετοχών του χρηματιστηρίου, ομόλογα, SPREADS, CDS, SWAPS, τόκους, σκάνδαλα, κ.λ.π..
Τα 210 δις. που πήραν οι τράπεζες για να ανακεφαλαιοποίηση, (μαζί τα φάγαμε ρε προδότες πολιτικοί);;; ή πήγανε στις τσέπες των ψυχοπαθών ολιγαρχών και Μεγιστάνων των Επικυρίαρχων της Γης;;;
Για το καταπίστευμα-μερίδιο της Ελλάδος στο ΔΝΤ, εισηγούμαι να θέσουμε επίσημα το ερώτημα με ότι στοιχεία έχουμε στη κυβέρνηση, ζητώντας να μας απαντήσει ΑΜΕΣΑ, γιατί δεν αξιοποιούν τα τρισεκατομμύρια που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα, και είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, όπως έκανε ο Πούτιν , προκειμένου να απαλλάξουμε τον Ελληνικό Λαό, από τα επαχθέστατα επονείδιστα μνημόνια, και να ξεκινήσουμε την ανάπτυξη. Αν δεν το δικαιούμαστε να μας το πούνε τεκμηριωμένα!!! Αν δεν απαντήσουν, αυτό σημαίνει ότι το καταπίστευμα-μερίδιο της Ελλάδος πολλών εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, το «έφαγε» η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Σε όλα τα κράτη της Γης, οι κεντρικές τράπεζες και τα διάφορα ΔΝΤ, είναι ιδιοκτησία των ηγετών των Παντοκρατόρων & Κοσμοκρατόρων!! Εκεί στο Bretton Woods, δημιουργήθηκε η νομοθεσία για τη Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ.
Το σημαντικότερο ήταν ότι δημιουργήθηκε η «Τριμερής Επιτροπή Χρυσού», με αντιπροσώπους από ΗΠΑ, Βρετανία, & Γαλλία, (όλους γόνους Χαζάρων των Επικυρίαρχων της Γης, και η οποία για 50 χρόνια διαχειρίζετο όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη, γνωστά ως The World Trust=παγκόσμιο καταπίστευμα, τα οποία όμως καταλήστεψε η Παγκόσμια Δικτατορία, αφού αυτή έκανε κουμάντο!!!
Μας είπανε ότι με το Ελληνικό καταπίστευμα, μας βοήθησαν με τα διάφορα σχέδια Μάρσαλ, και άλλες βοήθειες.
Χρειάζονται τρείς προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία αυτή στις χώρες στις οποίες ανήκει. Το πρώτο είναι να υπάρχει σχέδιο, δηλαδή να υπάρχει ένας σκοπός για τον οποίον αιτούνται πίσω τα δικά μας χρήματα. Στη προκειμένη περίπτωση το Project λέγεται Ελλάδα και χρεοκοπία. Αυτό όμως από τους Σαμαροβενιζέλους, τους Σημίτιδες, τους ΓΑΠ, και τους «58» κληρονόμους του Ααρών Αβουρί, που κατάστρεψαν την Ελλάδα, μην το περιμένετε.
Οι ΣαμαροΒενιζέλοι κατέβασαν το κεφάλι μπροστά στο Σκοπιανό ΥΠ.ΕΞ. μέσα στην Ελληνική Βουλή, όταν αυτός απεκάλεσε τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Από πολιτικούς ορντινάντσες, μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλό;;;
Τα άλλα δύο είναι η αξιοπιστία των πολιτικών, και οι θεσμοί.
Θεσμοί στη χώρα μας είναι ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, και ο Αρχιεπίσκοπος. Μόνο αυτοί μπορούν να πάρουν τα Ελληνικά χρήματα από το «καταπίστευμα», αλλά δεν χαίρουν διεθνούς αξιοπιστίας, αφού είναι υποτακτικοί, πιόνια, και μαριονέτες, των «περιούσιων» ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Μέχρι τώρα κανείς ηγέτης δεν το έκανε για να ευημερήσει η χώρα μας.
Το αρχικό ποσό που εδόθη από την Ελλάδα ($5εκ), επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε χρυσό και πετρέλαια, γιαυτό σήμερα έχει φθάσει σε αυτό το αστρονομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί με τα μερίδια-καταπιστεύματα των άλλων κρατών.
Το παγκόσμιο αυτό καταπίστευμα (WORLD TRUST), το διαχειρίζεται η παγκόσμια διακυβέρνηση, γιαυτό δεν είναι εύκολο να πάρεις τη μπουκιά από του λύκου το στόμα.
Το 1970 ο πρόεδρος ΝIXON επέστρεψε στη Κίνα ένα μέρος του καταπιστεύματος από 200.000 τόνους χρυσό, υπό τον όρο να μη επιτεθούν οι Κινέζοι στη Ταϊβάν. Πράγμα που έγινε.
Όταν το 1998 έληξε η χρονική προθεσμία, οι Κινέζοι ζήτησαν όλο το χρυσό πίσω. Η Τράπεζα του Rothschild, Federal Reserve (FED) αρνήθηκε λέγοντας πως οι 200.000 τόνοι χρυσού που έδωσε ο Νίξον, ήταν αρκετά, και ότι δεν υπήρχε άλλο μερίδιο της Κίνας.
Τότε η Κίνα προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, το οποίο την εδικαίωσε. Έτσι η FED υποχρεώθηκε να επιστρέψει όλο το χρυσό στη Κίνα. Γι’αυτό η Κίνα –όπως και η Ρωσία- έγιναν οικονομικές υπερδυνάμεις, χάρη στα καταπιστεύματα, και της δύναμης των όπλων.
Όμως συνέβη ένα τραγικό γεγονός, τη παραμονή της φορτώσεως του χρυσού σε πλοία ή αεροπλάνα για τη Κίνα, συνέβη η επίθεση στους δίδυμους πύργους της Ν.Υ. Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας……………….
Η Ρωσία & Κίνα μπόρεσαν να πάρουν το χρυσό πίσω από τους λύκους, χάρη στη δύναμη των όπλων, εμείς όμως μπορούμε;;;;
Μιλάμε για τεράστια Ελληνικά ποσά, που θα μπορούσαν να ξεχρεώσουν τη χώρα, και να είχαμε πλεονάσματα για να τα φάνε οι πολιτικοί!!! Όμως οφείλω να προσγειώσω και να απογοητεύσω τους Έλληνες. ΔΕΝ υπάρχουν πια Ελληνικά καταπιστεύματα. Τα λήστεψαν.
Μην τρέφουμε φρούδες ελπίδες. Τα έφαγαν οι Παντοκράτορες!!
Τα έφαγαν όλα οι Παντοκράτορες, Κοσμοκράτορες, και Επικυρίαρχοι Εξουσιαστές του πλανήτη. Τα ξόδευσαν για να εμπεδώσουν τη παγκόσμια Κυριαρχία τους και Αυτοκρατορία τους στο πλανήτη.
Μετά τις τράπεζες θα πρέπει τώρα οι Έλληνες να σώσουμε την Ελλάδα.
Την Ελλάδα των ΓΑΠ, ΣαμαροΒενιζέλων, Σημίτιδων, κ.λ.π. «περιούσιων». Θα πρέπει να σώσουμε τους εαυτούς μας σαν Έλληνες.
Για κακούργημα μηνύθηκαν οι τράπεζες, από μερικούς Έλληνες πατριώτες, αφού ήδη έχουν αποζημιωθεί με την ανακεφαλαιοποίηση
με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Για κακούργημα, απάτη, Εκβίαση, Απειλή, Τοκογλυφία, Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες σε βαθμό κακουργήματος, και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μηνύθηκαν οι τράπεζες, διότι ενώ έχουν αποζημιωθεί με την ανακεφαλαιοποίηση, ζητούν από τον Ελληνικό Λαό, επιπλέον χρήματα με τα μηνιαία τοκοχρεολύσια, στα τοκογλυφικά δάνειά τους. Η Δικαιοσύνη προς τιμή της έκανε δεκτή τη μήνυση των Ελλήνων πατριωτών. Μετά τη δικαίωση, κανείς Έλληνας δεν πρέπει πια να πληρώσει τις τράπεζες των «περιούσιων».
Τα δάνεια των Επικυρίαρχων Κοσμοκρατόρων προς την Ελλάδα, είναι
Προϊόντα διεθνών χρηματιστηριακών κομπίνων, είναι δάνεια επαχθή, απεχθή, και επονείδιστα, και πρέπει η Ελλάδα να τα διαγράψει.
Όπως «ΕΚΕΙΝΟΙ» μας φάγανε το «Καταπίστευμα» , έτσι και εμείς να τους φάμε τα «καπέλα» των δανείων που μας φόρεσαν.
Έτσι για να πατσίσουμε. Τους έχουμε στο χέρι, και η Διεθνής Δικαιοσύνη θα μας δικαιώσει, αφού μας έφαγαν το μερίδιο-καταπίστευμα στο Δ.Ν.Τ. και στο Χρηματοπιστωτικό σύστημα, και με τις διάφορες ανακεφαλαιοποιήσεις πήραν τα λεφτά τους πίσω!!!.
Το σχέδιο των «περιούσιων» Παντοκρατόρων προχωρεί για Ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Πέντε εκατομμύρια Μουσουλμάνοι θα έχουν καταλάβει την Ελλάδα σε 10 χρόνια, και οι πολιτικοί μας αδιαφορούν. Ο Εθνικός ξεπεσμός σαρώνει την Ελλάδα.
Η λαθρομετανάστευση, τα πολιτικά κόμματα, η ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, η νέα διοικητική διαίρεση της Ελλάδος σε επαρχίες, (σχέδιο Καλλικράτης), είναι όλα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για άλωση της Ελλάδος. Δυστυχώς τα πολιτικά κόμματα πάσχουν από τις θεωρίες της
«πολυπολιτισμικής μετάλλαξης» της Ελλάδος, και δεν βλέπουν το δάσος της Σιωνιστικής Ισλαμικής παγκοσμιοποίησης. Στα πλαίσια της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων η Ελλάδα θα γίνει Αφρικανική χώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ οι βόρειοι & Ανατολικοί γείτονες βυσσοδομούν, και οι ΣαμαροΒενιζέλοι αδιαφορούν!
Τριμερής Επιτροπή Χρυσού:
Όπως αναφέραμε παραπάνω, η «Τριμερής Επιτροπή Χρυσού» που ανέλαβε να διαχειριστεί όλα τα καταπιστεύματα των κρατών, από το Bretton Woods το 1944 μέχρι το 1995, κατάκλεψε όλα τα περιουσιακά στοιχεία, και δημιούργησε αυτό που λέμε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Ν.Τ.Π.) με λεφτά δικά μας, την οποίαν προσπαθούν να μας επιβάλουν με το ζόρι. Επίσης δημιούργησε το Βιομηχανοστρατιωτικό Σύμπλεγμα (ΝΑΤΟ & Βιομηχανίες όπλων), τα οποία χρησιμοποιεί η Ν.Τ.Π. για να επιβάλλει με τη βία τη Δικτατορία της επάνω στην ανθρωπότητα.
Όπως γράφει ο ECONOMIST, σήμερα έρχεται ραγδαία υποτίμηση πολλών νομισμάτων, διότι πρόκειται να πληγούν οι οικονομίες πολλών χωρών, από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Τη «Τριμερή Επιτροπή Χρυσού» αποτελούν, οι ηγέτες της Ν.Τ.Π. και άλλα διεθνή Σιωνιστικά αδηφάγα αρπακτικά, που έφαγαν τις περιουσίες των λαών. Τώρα λένε θα επιβάλλουν στους Έλληνες φόρο 10% επί των καταθέσεων, αλλά και «κούρεμα» καταθέσεων. Φόρο περιουσίας τον λένε. Αυτοί λοιπόν οι απάνθρωποι, τα εξωγήϊνα ανθρωποειδή, έχουν κάνει μια σπείρα για να φάνε την περιουσία του ανθρωπίνου γένους. Με άλλα λόγια μέχρι το 1995 αυτή η «Τριμερής Επιτροπή Χρυσού» είχε το δικαίωμα να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα, να δημιουργεί τραπεζικά και χρηματιστηριακά παράγωγα, τα οποία δημιουργούσαν ανεξάντλητο πλούτο για τις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Έτσι λοιπόν κλέβανε το ανθρώπινο γένος χρησιμοποιώντας περιουσιακά στοιχεία που δεν τους ανήκαν!!!
Σήμερα το παγκόσμιο Καταπίστευμα είναι περιουσία των Επικυρίαρχων του πλανήτη, και ουδείς μπορεί να το πάρει πίσω.
Οι Κυβερνήσεις των διαφόρων κρατών είναι μαριονέτες τους.
Λόγω αυτής της Μαφίας που κυβερνά το πλανήτη, κινδυνεύει η οικονομία των ΗΠΑ με κατάρρευση, (οι ΗΠΑ χρωστάνε $17 τρις), και ο Γ! Παγκόσμιος Πυρηνικός Πόλεμος είναι επί θύρες.
Οι Έλληνες σήμερα υποφέρουμε γενοκτονία, και το δικό μας Ολοκαύτωμα, από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, όπως οι Εβραίοι από τους Γερμανούς ΝΑΖΙ στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο!!!
Oι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι του πλανήτη είναι οι σημερινοί ΝΑΖΙ, που επιβάλλουν ολοκαύτωμα και γενοκτονία στον Ελληνικό Λαό!!!
Οι Εβραίοι είχαν τη δύναμη και επέβαλλαν διεθνώς σεβασμό στο δικό τους ολοκαύτωμα, όμως με το Ελληνικό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ τι γίνεται;;;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου