Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δ Ι Α Π Λ Ο Κ Η :
                                 

Ανάλυση
                           Διαπλοκή λέγομεν την διαμέσου άλλων ισχυρών παραγόντων, τοπικών ή διεθνών, μεταβολή των γεγονότων υπέρ των συμφερόντων αυτών.
Διαπλοκή είναι ο τρόπος που επιλέγουν οι τοπικοί και διεθνείς Ολιγάρχες, Μεγιστάνες, & Πλουτοκράτες να δομήσουν μια σειρά, οικονομικών, πολιτικών, ή στρατιωτικών γεγονότων, που συνδέονται μεταξύ των, ώστε να προκύψει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα που συμφέρει αυτούς τους ιδίους.
Διαπλεκόμενοι είναι αυτοί που βρίσκονται εμπλεκόμενοι σε σοβαρές τοπικές εθνικές ή διεθνείς υποθέσεις, καταστάσεις, συμφωνίες, συμβάσεις, & συνθήκες, και ευρίσκονται σε στενή αλληλεξάρτηση μεταξύ τους. Τη Διαπλοκή χαρακτηρίζουν τρείς κατηγορίες.
1.- Η τοπική εθνική διαπλοκή. (Εμπλέκονται τοπικοί πολιτικοί και Ολιγάρχες, Μεγιστάνες του πλούτου).
2.- Η διεθνής διαπλοκή. (εδώ εμπλέκονται οι κυβερνήσεις των διαφόρων κρατών, με τη παγκόσμια διακυβέρνηση, ή αλλιώς  Ν.Τ.Π.)
3.- Η τοπική (ντόπια) διαπλοκή, με τη διεθνή διαπλοκή αναμεμειγμένες.
Στο τόπο μας τη τοπική διαπλοκή αποτελούν πολιτικοί, μεγαλοεργολάβοι, μεγαλομέτοχοι ΜΜΕ, Βιομήχανοι, Τραπεζίτες, κόμματα, εταιρείες δημοσκοπήσεων που προσπαθούν να δημιουργήσουν ευνοϊκό κλίμα υπέρ ενός κόμματος, ισχυρές λέσχες, και άλλοι ισχυροί παράγοντες.
Στο διεθνή ορίζοντα διαπλεκόμενοι είναι οι ηγέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με τους κατά κράτος πολιτικούς, και άλλους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες.
Διαπλοκή παρατηρούμε και στην Εκκλησία όλων των θρησκειών της Γης, οι θρησκευτικοί ηγέτες των οποίων διαπλέκονται για θέματα παγκόσμιας Κυριαρχίας με τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, αλλά και με τοπικούς κυβερνητικούς παράγοντες.
Στη διεθνή διαπλοκή είναι εμπλεκόμενοι διεθνείς Ολιγάρχες, Μεγιστάνες του πλούτου και Κοσμοκράτορες της διεθνούς πολιτικής με κάθε κράτους τοπικούς πολιτικούς. Αναφέρουμε μερικά γεγονότα διεθνούς διαπλοκής,
Τα γεγονότα της Ουκρανίας είναι αποτέλεσμα διαπλοκής των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, μαζί με τους πολιτικούς ηγέτες των δυνάμεων της Σιωνιστικής Δύσης (ΗΠΑ& Ε.Ε.), με τους τοπικούς ΟυκρανοΣιωνιστές του νέου καθεστώτος, τους οποίους παρουσιάζουν σαν ακροδεξιούς φασίστες νέο-Ναζί, ενώ άλλη είναι η αλήθεια. Διαπλοκή γίνεται μεταξύ όλων των ισχυρών διεθνών παραγόντων, για τη παγκόσμια κυριαρχία της γνωστής διακυβέρνησης του πλανήτη. (Ν.Τ.Π.)
Η διαπλοκή ως επί το πλείστον γίνεται μεταξύ των ισχυρών της Γης,
για οικονομικούς και πολιτικούς λόγους.
Οι διάφοροι πόλεμοι, τοπικές & παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις που έχουν ξεσπάσει κατά καιρούς στο πλανήτη είναι αποτέλεσμα διαπλοκής. Η οικονομική κρίση και χρεοκοπία της Ελλάδος, και είσοδός μας στο ΔΝΤ με Τρόϊκες, είναι αποτέλεσμα διαπλοκής των «Ελλήνων» πολιτικών με τους ψυχοπαθείς ηγέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ειρωνικές είναι οι δηλώσεις της διευθύντριας του ΔΝΤ
ΓαλλοΕβραίας κυρίας Λαγκάρντ ότι η Ελλάς πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα για πρώτη φορά μετά το 1943.
Εάν όντως υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα στα ταμεία της Ελλάδος, αυτό είναι προϊόν της μείωσης μισθών & συντάξεων, και της υψηλής φορολογίας του Ελληνικού Λαού, αφού Βιομηχανίες δεν υπάρχουν πια, και η Ελλάς δεν παράγει τίποτε, ούτε καρφίτσα λέει ο Λαός.
Η Κυβέρνηση είναι ανίκανη να παράξει πλούτο για τα δημόσια ταμεία και το Λαό. Τα πιόνια οι πολιτικοί μας, το μόνο που γνωρίζουν είναι τα δάνεια, σαν αποτέλεσμα διαπλοκής, και αυτά τα κλέβουν και χρεώνουν το Λαό. Οι τράπεζες του ROTHSCHILD  είναι συνεχώς χρεωμένες, και ζητούν κεφαλαιοποιήσεις, δηλαδή δανεικά από το Λαό, ενώ μας γδέρνουν  τοκογλυφικά. Το πρωτογενές πλεόνασμα που λέει ο Σαμαράς
και η Λαγκάρντ του ΔΝΤ,  προέρχεται από την υψηλή φορολογία πάσης μορφής. Οι ντόπιοι ολιγάρχες και πολιτικοί διαπλέκονται με το ξένο κατακτητή, και οι πλουτοπαραγωγικές πηγές, και υποδομές της Ελλάδος καταληστεύονται, είτε καταστρέφονται από τους ξένους κατακτητές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Βλέπε χρυσορυχεία στις Σκουριές, όπου καταληστεύεται ο Ελληνικός χρυσός, και πηγαίνει στις τσέπες του Rothschild & Soros, ενώ η Ελλάς βρίσκεται σε χρεοκοπία.
Εσωτερική Ελληνική πολιτική διαπλοκή είναι η ίδρυση των δύο νέων πολιτικών σχηματισμών των Σημιτικών κομμάτων «Ελιά» & «ποτάμι»,
αποτελούμενα από Πασοκικά Σημιτικά Σιωνιστικά στελέχη, αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Τα δύο αυτά Σημιτικά Σιωνιστικά κόμματα τα ίδρυσαν, (εν όψει πλήρους κατάρρευσης του Σιωνιστικού ΠΑΣΟΚ), η διαπλοκή των Ελλήνων Ολιγαρχών & Μεγιστάνων, με το ξένο παράγοντα, αυτόν που δημιούργησε τα γεγονότα της Ουκρανίας.
Εδώ ο κόσμος χάνεται, και το Μ….. (οι Ολιγάρχες & Μεγιστάνες του πλούτου) χτενίζεται λέει ο Λαός. Εδώ η Ελλάδα χάνεται στη χρεοκοπία, και εμείς ασχολούμαστε με Σαμαράδες, Τούρκογλου, Σημίτιδες, Jeffrey, Ελιές, ποτάμια, Μπομπολάκηδες, Σωκράτηδες, Βαρδήδες, Σταύρους, μεγάλα κανάλια, και άλλους διαπλεκόμενους, με τους Rothschild, J.P.Morgan, Rockefellers & SOROS, κ.λ.π. ψυχασθενείς που το παίζουν Κυρίαρχοι του πλανήτη.
Aς σοβαρευτούμε λίγο. Δεν βάλαμε μυαλό, που μας άφησαν χωρίς σπίτι και ψωμί. Ασχολούμαστε με προδότες και καταστροφείς της Ελλάδος και των Ελλήνων. Τόσο μυαλό έχουμε. Ασχολούμαστε με τα χαμομήλια Τα Εθνικά μας θέματα είναι αντικείμενα διαπραγματεύσεων της διαπλοκής με τους Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχους της Γης.
Η Βάση της Σούδας είναι προϊόν διαπλοκής με τους Σιωνιστές Αμερικανούς, αφού δεν πληρώνουν ενοίκιο. Οι Σιωνιστές Αμερικανοί νομίζουν ότι επειδή η Ελλάς είναι χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, μπορούν να καταπατούν κατακτητικά τα εδάφη μας. Οι Εξοπλισμοί των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι αντικείμενο διαπλοκής των Ολιγαρχών.
Το κατοχικό δάνειο που δεν το ζητάμε από τη Σιωνιστική Γερμανία, είναι προϊόν διαπλοκής. Το χρέος που μας φέσωσαν οι «σύμμαχοι» &
«εταίροι» μας, είναι προϊόν διαπλοκής. Οι Γερμανικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις για τις ζημιές και καταστροφές που έκαναν οι Ναζί, και δεν τις διεκδικούν οι οσφυοκάμπτες υποτελείς πολιτικοί, είναι προϊόν διαπλοκής. Όλοι και με όλους διαπλέκονται εις βάρος του δυστυχισμένου Λαού, που τον θεωρούν υποζύγιο.
Το όνομα της Μακεδονίας μας, που το παραχωρούν στους Σκοπιανούς, είναι προϊόν διαπλοκής. Το Αιγαίο με τα νησιά, που τα παραχωρούν στους Αμερικανο-Τούρκους, για να μη κατέβουν οι Ρώσοι κάτω, είναι προϊόν διαπλοκής. Η Θράκη που την παραχωρούν στη Τουρκία- εν ονόματι της Μουσουλμανικής μειονότητος- είναι προϊόν διαπλοκής.
Τα πετρέλαια του Αιγαίου δεν τα αναφέρουν καθόλου, λες και δεν υπάρχουν, για το φόβο των Τούρκων, αν και ευρίσκονται σε Ελληνική επικράτεια, στην Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, (Α.Ο.Ζ.)
Είναι και αυτά προϊόντα διαπλοκής των εμπλεκομένων.
Τη Βόρειο Ήπειρο λόγω διαπλοκής με τους Δυτικούς, τη ξεχάσαμε, και τώρα ασχολούμαστε με τη Νότιο Ήπειρο, με διαπλοκή των υποτελών πολιτικών με τους Αλβανούς, και το διεθνή παράγοντα.
Τα πετρέλαια  του Ιονίου & Κρητικού πελάγους, λόγω διαπλοκής, τα παραχωρήσαμε στις εταιρείες του Μεγιστάνα Rockefellers.             
Στο διεθνή ορίζοντα η ιστορία των δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη, ήταν αποτέλεσμα διαπλοκής μεταξύ των πολιτικών & Κοσμοκρατόρων.
Η εισβολή στο Ιράκ-Αφγανιστάν ήταν αντικείμενο διαπλοκής.
Η «Αραβική Άνοιξη» που κατάστρεψε Λιβύη & Συρία, ήταν προϊόν & αντικείμενο διαπλοκής. Η «Πορτοκαλί Άνοιξη» στην Ουκρανία της Τζούλια Τιμοσένκο είναι προϊόν διαπλοκής των Κοσμοκρατόρων με τοπικούς παράγοντες. Οι ληστείες πολύτιμων αρχαιοτήτων και άλλων κειμηλίων που καταλήστεψαν οι Επικυρίαρχοι της Γης, από όποιους Λαούς πέρασαν, όταν βέβαια οι Λαοί αυτοί δεν αντέδρασαν, ήταν προϊόν διαπλοκής των κατακτητών με ντόπιους υποτελείς πολιτικούς.
Το θέμα να διατηρήσουμε ισορροπία στις σχέσεις με τη Ρωσία, και με τη Σιωνιστική Δύση, είναι προϊόν διαπλοκής των υποτελών και οσφυοκαμπτών «Ελλήνων» πολιτικών, με τους Παντοκράτορες.
Οι Θερμοπύλες είναι το έπος που δεν θέλουν να θυμούνται οι σύγχρονοι εφιάλτες πολιτικοί που παρέδωσαν με διαπλοκή την Ελλάδα στους Σιωνιστές Γερμανούς με Τρόϊκες και Μνημόνια.
Τα Μνημόνια είναι προϊόντα διαπλοκής, και εκείνοι που τα υπόγραψαν σήμερα ιδρύουν «Ελιές» & «ποτάμια». Τιμωρήστε τους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τώρα θυμήθηκε μετά από τέσσερα χρόνια, και δύο Μνημόνια, να καταγγείλει τους εκβιασμούς της Τρόϊκα.
Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών λόγω διαπλοκής πάει σύννεφο,
και ο Λαός πληρώνει τις τράπεζες, τις οποίες έχουν αγοράσει οι Κοσμοκράτορες. Η Σιωνιστική Τρόϊκα είναι μαγαζάκι ξένων ιδιωτικών συμφερόντων γεμάτη διαπλοκή με ντόπια και διεθνή συμφέροντα.
Η διαπλοκή τοπική και διεθνής, κατάφερε να χρεοκοπήσει το Μέγαρο Μουσικής, και ο Ελληνικός Λαός πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να πηγαίνουν οι Αριστοκράτες στο Μέγαρο να ακούν Μουσική. Σε περίοδο ισχνών αγελάδων ας κλείσει το Μέγαρο, εδώ ο Ελληνικός Λαός συτίζεται  στα συσσίτια των Δήμων και των Μητροπόλεων, δεν χάθηκε ο κόσμος να μείνουμε χωρίς Μέγαρο Μουσικής για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να ανακάμψουμε.
Προέχει η επιβίωση του Ελληνικού Λαού!!
Κάντε στάση εξωτερικών πληρωμών, των τοκοχρεολυσίων στις τράπεζες του Rothschild, για να λειτουργεί το Μέγαρο.
Λόγω διαπλοκής παραμένουν αμετακίνητοι οι Τροϊκανοί στις θέσεις τους. Έχουν συμφωνήσει τον Ιούνιο να μπούμε σε 3ο Μνημόνιο, και όποιος αντέξει. Έχουν αποφασίσει να εξολοθρεύσουν τον Ελληνισμό.
Δεν έγινε διαπραγμάτευση του χρέους, για να μη θιγούν τα συμφέροντα των Παντοκρατόρων. Λόγω διαπλοκής τα δισεκατομμύρια του χρέους
υπογράφηκαν αβλεπί, αβρόχοις ποσί. Μήπως οι προδότες πολιτικοί τα πληρώνουν;;; Το χρέος δεν είναι βιώσιμο, και όμως οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί υπέγραψαν τα Μνημόνια.
Στις παλιές καλές εποχές μπορεί να ήμασταν πιο φτωχοί, αλλά είμαστε
Αδελφωμένοι, ομοεθνείς, ομονοούντες, και περνούσαμε πολύ καλλίτερα, είχαμε ομοψυχία, κύρος στη παγκόσμια κοινότητα, είχαμε την εθνική μας υπερηφάνεια, και την εθνική μας κυριαρχία. Τρανή απόδειξη ότι η δραχμή μας ήταν λίαν ευσπρόσδεκτη στο εξωτερικό, στις ξένες αγορές.
Ενώ τώρα με τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες γίναμε αλλοεθνείς.
Αυτά όλα συμβαίνουν διότι η Ενωμένη Ευρώπη, που εξήγγειλε ο Ντε-Γκώλ, ο Ζακ-Ντελόρ, κ.λ.π. δεν είναι πια η Ευρώπη που ονειρευτήκαμε.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. εισέδυσε μέσα στην Ε.Ε. και την έκαναν οι Κοσμοκράτορες «σαν τα μούτρα τους» που λέει ο Λαός.
Λόγω διαπλοκής των Κοσμοκρατόρων με τους τοπικούς υποτελείς πολιτικούς, δεν γίνεται «κούρεμα» του χρέους. Στο παρελθόν έγινε ένα «μικρο-κούρεμα», αλλά έγινε εις βάρος των φτωχών του Λαού.
Τα λάθη των υποτελών πολιτικών που οδήγησαν στα Μνημόνια, ήταν προϊόντα διαπλοκής των επίορκων πολιτικών με τους Κοσμοκράτορες.
Για να πάρουν μια απόφαση οι εφιάλτες πολιτικοί μας, διαπλέκονται πρώτα με τα αφεντικά τους, ντόπια και ξένα.
Λόγω διαπλοκής με τους Τραπεζίτες, Ν.Δ./ΠΑΣΟΚ  «τσέπωσαν» 371 εκατομμύρια ευρώ, όπως λένε τα ΜΜΕ.  Σε όλα τα μέτρα που λαμβάνονται στην Ελλάδα προηγείται η διαπλοκή.
Οι κυβερνητικές αποφάσεις είναι προϊόντα διαπλοκής.
Οι Η.Π.Α. θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά την Ουκρανία.
Όμως επειδή δεν έχουν χρήματα να διαθέσουν για τους Σιωνιστές νέους κυβερνήτες της Ουκρανίας, με διαπλοκή ζητούν από τις χώρες της Ε.Ε.
να δανειστούν χρήματα  να τα δώσουν στην Ουκρανική κυβέρνηση των Σιωνιστών ανδρεικέλων, και ο Ελληνικός Λαός, άθελά του και εν αγνοία του, πληρώνει τους Σιωνιστές πραξικοπηματίες της Ουκρανίας.
Στην Ουκρανία Ναζί & Σιωνιστές διαπλέκονται απειλώντας την παγκόσμια ειρήνη. Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. θέλει να μας εξαφανίσει!!!
Εάν δεν ήταν οι νέοι κυβερνήτες της Ουκρανίας πράκτορες των Σιωνιστών, δεν θα τους στήριζε η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία. «Φως φανάρι», λέει ο Λαός.
Όλα τα κράτη έχουν ηγέτες, και εμείς οι Έλληνες λόγω αφέλειας και επιπολαιότητας έχουμε τους διαπλεκόμενους υποτελείς & οσφυοκάμπτες πολιτικούς τύπου ΣαμαροΤούρκογλου. Τέτοια κατάντια!
Οι Ρωσικοί αγωγοί ενέργειας έγιναν προϊόν και αντικείμενο διαπλοκής
με τους Σιωνιστές Αμερικάνους, τους οποίους εξουσιάζουν οι ψυχασθενείς ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβερνήσεως.
Οι Αμερικάνοι σαν πιόνια των Κοσμοκρατόρων, σαμποτάρισαν τις Ελληνο-Ρωσικές σχέσεις ερχόμενοι σε διαπλοκή με τους οσφυοκάμπτες
εφιάλτες «Έλληνες» πολιτικούς. Δυστυχώς για την Ελλάδα, οι λεγόμενες «Ελληνικές» κυβερνήσεις λόγω διαπλοκής με τα πιόνια των Κοσμοκρατόρων ΗΠΑ & Ε.Ε. έχουν αποκτήσει ένα ενισχυμένο αντι-Ρωσικό μέτωπο. Σε περίπτωση πολέμου ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ, οι Ελληνικές
Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να παραμείνουν ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ για το καλό της Ελλάδος. Αρκετά πια πολεμήσαμε στο πλευρό τους, και «ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΑΝΑ ΧΟΛΗ» μας ποτίσανε.
Τα παιδιά μας στο στρατό δεν τα έχουμε για να σκοτωθούνε για τους Γερμανούς & Αμερικάνους. Θυμηθείτε κατά τη διαδρομή του χρόνου πόση καταστροφή έχουν κάνει στην Ελλάδα, με τελευταία τη προμελετημένη χρεοκοπία, και την εξαθλίωση των Ελλήνων.
Ποιώ έκκληση στην ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε περίπτωση που οι εφιάλτες διαπλεκόμενοι πολιτικοί σας διατάξουν να
συμμετάσχετε με το ΝΑΤΟ σε επιχειρήσεις κατά της ΡΩΣΙΑΣ, να στρέψετε τα όπλα κατά των πολιτικών, και κατά των δυνάμεων του ΝΑΤΟ. Δεν θα σκοτωθούμε εμείς για τα συμφέροντα της Τουρκίας.
Ούτε για τα συμφέροντα των Σιωνιστικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ.
Οι Σιωνιστικές χώρες του ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδος.
Θυμηθείτε τι μας κάνανε στη Κύπρο. Θυμηθείτε το όνομα της Μακεδονίας μας που το έδωσαν στους Σκοπιανούς. Θυμηθείτε τον ορυκτό μας πλούτο που μας τον άρπαξαν. Θυμηθείτε τη Θράκη μας που προσπαθούν να τη δώσουν στους Τούρκους. Θυμηθείτε το Αιγαίο μας
και τα νησιά που θέλουν να τα δώσουν στους Τούρκους.
Τελικά θυμηθείτε τη χρεοκοπία και την εξαθλίωση των Ελλήνων.
Για όλα αυτά πρέπει να τιμωρήσουμε το μεγάλο εχθρό της Ελλάδος,
που είναι οι Σιωνιστές των Δυτικών Δυνάμεων, με το στρατό τους που λέγεται ΝΑΤΟ. ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία μας. Αδράξτε την.
Η Ρωσία χάρη στο Πούτιν ξέφυγε από τα δόντια της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων των Rothschilds.
Το ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, & Ε.Ε. μέσω διαπλοκής, είναι τα εργαλεία των Σιωνιστών ROTHSCHILDS για τη παγκόσμια κυριαρχία.
Η Ρωσία χάρη στον ορυκτό της πλούτο, τον οποίον εκμεταλλεύτηκε διά ίδιον συμφέρον, σταμάτησε να ελέγχεται από τις διεθνείς τράπεζες των
Rothschilds, και έγινε μεγάλη δύναμη οικονομικά και στρατιωτικά.
Χάρη στο Πούτιν σταμάτησε κάθε διαπλοκή με τους Σιωνιστές Ολιγάρχες και Μεγιστάνες, οι οποίοι είχαν βρεί πρόσφορο έδαφος στην εποχή του Γιέλτσιν. Οι Ρώσοι πολιτικοί δεν τρώνε κουτόχορτο όπως οι υποτελείς πολιτικοί της Ελλάδος, με αποτέλεσμα να μας κρατάνε εσαεί σκλάβους της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης των Rothschilds, μέσω διαπλοκής με αυτούς.
Η διαχείριση διεθνώς των μεγαλύτερων τραπεζών, ορυκτού πλούτου, και πολυεθνικών εταιρειών, γίνεται μέσω διαπλοκής, από την οικογένεια Rothschilds, και άλλων Κοσμοκρατόρων. Αυτοί είναι στη πραγματικότητα οι μεγαλύτεροι κλέφτες και δολοφόνοι όλων των λαών της Γης, οι οποίοι μέσω διαπλοκής με τοπικούς υποτελείς πολιτικούς επικαρπούντε όλο το πλούτο των κρατών παγκοσμίως. Ο καλός ΘΕΟΣ μας έδωσε όλα τα αγαθά για να ζήσουμε, και αυτά κατέληξαν, λόγω διαπλοκής, στα χέρια δύο οικογενειών των ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS  και συνεργατών αυτών. Αυτοί διαπλέκονται με τους κατά τόπον πολιτικούς, και τους λαούς της Γης τους έστειλαν στη χρεοκοπία, πείνα, & εξαθλίωση.
Τώρα-λόγω ΝΑΤΟ- καλούμεθα να πολεμήσουμε και να θυσιαστούμε για τους παγκόσμιους Μεγιστάνες, εναντίον της Ρωσίας. Τόσο ηλίθιοι και Μακάκες είμαστε. Ο Πούτιν παίρνει απλώς πίσω ότι ανήκει στη πατρίδα του, ενώ εμείς διαπλεκόμεθα με τους δολοφόνους μας, τους
Σιωνιστές της Δύσης, της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Εδώ και 7 ημέρες με το αεροπορικό δυστύχημα της Μαλαισίας, γίνεται μεγάλος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης με τα ΜΜΕ, για τα γεγονότα ΝΑΤΟ-ΡΩΣΊΑΣ, λες και είναι το πρώτο αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη ποτέ στη Γη. Καταναλώνουν όλο το χρόνο του δελτίου ειδήσεων επί μία εβδομάδα με αυτό το γεγονός, και αποκρύπτουν τα  γεγονότα που μας οδηγούν σε Γ! μνημόνιο, και άλλο δανεισμό, για να στηρίξουμε τις αδηφάγες τράπεζες του Rothschild.
Και εμείς σαν Μακάκες δανειζόμαστε και πληρώνουμε…………..
Κύριε Σόϊμπλε σας ευχαριστούμε για όλα, σας είμεθα υπόχρεοι, θα πολεμήσουμε στο πλευρό σας, κατά των Ρώσων………..
Δεν ξεχνάμε τη Τρόϊκα, τα Μνημόνια, και τους Γερμανούς χιλίαρχους ηγεμόνες που μας στείλατε. Θα σας τα ξεπληρώσουμε……….
Η Κυβέρνηση των εφιαλτών εφαρμόζει πολιτική δουλικότητας έναντι των ψυχοπαθών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Σήμερα γίνεται ενεργειακός πόλεμος Ρωσίας-ΗΠΑ, γύρω από τα πετρέλαια και Φυσικό αέριο της Ελλάδος, και τα ΜΜΕ, λόγω διαπλοκής, δεν μας ενημερώνουν. Ασχολούνται με το αεροπλάνο…….
Όταν λέμε ΗΠΑ εννοούμε Rothschilds + Rockefellers, & Ν.Τ.Π..
Για τους λαθρομετανάστες γίνεται μεγάλη διαπλοκή μεταξύ υποτελών και οσφυοκαμπτών πολιτικών, με τους ψυχοπαθείς ηγέτες της Ν.Τ.Π.
Οι Γύπες των αγορών ρουφούν το αίμα των Ελλήνων. Θησαύρισαν τα διεθνή Σιωνιστικά αρπακτικά από την Ελληνική οικονομική κρίση και χρεοκοπία, και τώρα εμείς οι Έλληνες καλούμεθα από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ να πολεμήσουμε εναντίον της Χριστιανικής Ορθοδόξου Ρωσίας.
Η εποχή μας έχει αίμα, πείνα, οικονομική καταστροφή, εξαθλίωση, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, Γερμανική Σιωνιστική κατοχή, διαπλοκή, και εφιάλτες πολιτικούς. Η εποχή μας έχει τις 7 πληγές των Φαραώ.
Μόνο η πραγματική εθνική αντίσταση μας σώζει……….
Σήμερα οι Έλληνες που κάποτε άλλαξαν τον κόσμο ευρίσκονται σε πλήρη αδράνεια. Οι πολιτικοί μας ηγέτες ευρίσκονται σε πλήρη διαπλοκή με τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης!
Η διαπλοκή φέρνει δυστυχία στο Λαό, και διαμελισμό στη χώρα.
                                                                                        
  ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
 Διεθνολόγος
                                         
    
    
 

    
   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου