Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΗΡΞΑΝΤΟ  ΧΕΙΡΩΝ  ΑΔΙΚΩΝ

Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν», αυτό το Αρχαίο Ελληνικό ρητό ταιριάζει απόλυτα στη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και στα πιόνια & μαριονέτες αυτής, τους πολιτικούς «ηγέτες» των Η.Π.Α. & χωρών κρατών-μελών της Ε.Ε. 
Οι υπουργοί εξωτερικών τριών δυτικών δυνάμεων, της Γερμανίας, Γαλλίας, Πολωνίας, είχαν σύσκεψη στο Κίεβο, με τον τέως νόμιμο Πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτωρ Γιανούκοβιτς, και συμφώνησαν στο παρόν Status Quo της Ουκρανίας. Η συμφωνία ανετράπη 24 ώρες μετά, που ξέσπασαν οι φονικές διαδηλώσεις  στο Κίεβο, και η ανατροπή από τους Σιωνιστές «νέο-Ναζί», του νόμιμου προέδρου της Ουκρανίας.
Οι Δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις, προετοιμάζονταν εδώ και μήνες για τα γεγονότα αυτά της Ουκρανίας.
Τέτοια εμπιστοσύνη (Μπέσα) έχει η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση.
Στο Κίεβο είχε σύσκεψη ο Σιωνιστής ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ κ. John Keri, με τους «νέο-Ναζί» Σιωνιστές πράκτορες της Δυτικής Ουκρανίας.
Η νέα Κυβέρνηση της Ουκρανίας προέκυψε μέσα από πραξικόπημα, των Δυτικών Σιωνιστικών δυνάμεων της Ν.Τ.Π. με πολλούς νεκρούς. Οι Σημίτες Σιωνιστές ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, στηρίζουν τους «αντι-σημίτες» «νέο-Ναζί» νέους ηγέτες του Κιέβου. Όλα τα πιστεύω θυσιάζονται για τα συμφέροντα!!!
Όλα αυτά έγιναν για να εγκαταστήσουν οι Αμερικάνοι πυραύλους στο έδαφος της Ουκρανίας, και να ζώσουν έτσι στρατιωτικά τη Ρωσία.
Η ΥΠ.ΕΞ της Ε.Ε. κυρία Κάθριν Άστον γνωρίζει ότι έγινε προβοκάτσια Σιωνιστών δυτικών  πρακτόρων στη κεντρική πλατεία του Κιέβου.
Η ΑμερικανοΕβραία πρώην ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ, και υποψήφια πρόεδρος
των Σιωνιστικών ΗΠΑ, με δηλώσεις κατά της Ρωσίας, υπερέβη πάσαν έννοιαν υποτέλειας προς τους ψυχασθενείς ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Tα ίδια και οι δικοί μας ΣαμαροΒενιζέλοι, οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα πάντα στους Κοσμοκράτορες.  
Η νέα κυβέρνηση των «νέο-ναζί» διορίζει Εβραϊκής καταγωγής  πρωθυπουργό τον Arseniy Yatsenyuk. Όλα για τα συμφέροντα.
Επίσης ο νέος πρόεδρος της Ουκρανίας είναι Εβραϊκής εθνικότητος σύμφωνα πάντα με τα διεθνή ΜΜΕ, και πιόνι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Το Αμερικανο-Εβραϊκό λόμπυ δεν διαμαρτυρήθηκε για τους «νέο-Ναζί» του Κιέβου. Τηρεί άκρα σιωπή! Οι Ισραηλινές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, δεν διαμαρτυρήθηκαν. Όλα παίζονται για τα συμφέροντα.
Η ιδεολογία και ο πατριωτισμός «πάει περίπατο» για τα συμφέροντα!!
Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας, Εβραίος την εθνικότητα Ισαακασβίλι, (προσέξτε το Ισαάκ), πήγε στο Κίεβο για στήριξη των «νέο-Ναζιστών».
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αμερικανός Republican Γερουσιαστής Σιωνιστής σκληροπυρηνικός Μακ Κέϊν, πρόσφερε στήριξη στο νέο καθεστώς της Ουκρανίας.
Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, ΑμερικανοΠολωνόΕβραίος, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, και τώρα μέλος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, μαζί με τον διαβόητο Εβραίο μέλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, Kissinger, είπε,
«Η Ρωσία χωρίς την Ουκρανία παύει να είναι μεγάλη δύναμη». Συνεχίζει να λέει, « Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, με πιόνια τις ΗΠΑ & Ε.Ε. είναι εναντίον της Ρωσίας».
Η Ουκρανία είναι το δυτικό φυλάκιο για να μη ξαναγίνει η Ρωσία μεγάλη δύναμη, και να καταστεί χώρα πιόνι των Κοσμοκρατόρων!!!
Υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο Πούτιν!!!  
Η κρίση στην Ουκρανία είναι απαρχή επικίνδυνων παγκόσμιων φαινομένων και εξελίξεων. Κατόπιν όλων αυτών η Ρωσία ζήτησε παραίτηση της Κυβερνήσεως των στασιαστών πρακτόρων του Κιέβου, αλλιώς τίθεται σε κίνδυνο η παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.  
Τα Δυτικά Σιωνιστικά ΜΜΕ οργιάζουν αυτές τις ημέρες σε προπαγάνδα, ότι για τα πολιτικά & πολεμικά γεγονότα της Ουκρανίας
φταίει λένε η Ρωσία, που εισέβαλε στρατιωτικά στη Κριμαία.
Θέλουν να ξεχνούν ποιος άρχισε τα γεγονότα στην Ουκρανία.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε, Γερμανικές & Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, σε πλήρη συνεργασία, οργάνωσαν και υποκίνησαν
τις διαδηλώσεις, και τελικά το πραξικόπημα στο Κίεβο.
Βασικά η Σιωνιστική Δύση, με τις ενέργειες αυτές, κήρυξε το πόλεμο στη Ρωσία.!!! Η Ρωσία εκτόξευσε διηπειρωτικό πύραυλο, ικανό να φέρει πυρηνική κεφαλή! Φαντασθείτε ένας τέτοιος πύραυλος να πέφτει στη Νέα Υόρκη, και άλλος ένας στο Σικάγο. Ο Αμερικανικός λαός θα επαναστατήσει εναντίον της Σιωνιστικής κυβέρνησης των ΗΠΑ, των  υπηρετών των τρελών Κοσμοκρατόρων. Φαντασθείτε ένας τέτοιος πύραυλος να πέφτει στο Βερολίνο, και στο Λονδίνο………..
Ήταν παλιό το σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, να «βάλουν χέρι» στην Ουκρανία, ώστε να περικυκλώσουν στρατιωτικά τη Ρωσία, και να σπρώξουν αυτήν βορειότερα, μέχρι να την καταλάβουν!!!
Ήταν παλιό σχέδιο των παγκόσμιων Σιωνιστών Δικτατόρων, να ζώσουν τη Ρωσία με στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία θέλει την Ουκρανία μέσα στην Ε.Ε. στο ΝΑΤΟ, και στο Δ.Ν.Τ. για να την ελέγχει απόλυτα, όπως ελέγχουν την πατρίδα μας, όμως υπολόγιζαν «χωρίς το Ξενοδόχο»!!!
Όλοι γνωρίζουμε πως άρχισαν και που κατέληξαν τα γεγονότα του Κιέβου. Τώρα πηγαίνει εκεί ο Βενιζέλος και καταθέτει στέφανον στο τύμβο των θυμάτων των δυτικών υπηρετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι «νέο-Ναζί» της Ουκρανίας υποστηρίζονται από τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων με όργανα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.
Ο  Μέτερνιχ ΥΠ.ΕΞ. της κυβερνήσεως Σαμαρά δηλώνει ότι είναι μείζον θέμα η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας! Ο Βενιζέλος ενδιαφέρεται για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, και όχι της Ελλάδος-Κύπρου!! Οι δηλώσεις αυτές είναι πρωτοφανείς και απαράδεκτες για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, δηλαδή  ο Βενιζέλος θα στείλει Ελληνικές δυνάμεις, (λόγω ΝΑΤΟ), να πολεμήσει στην Ουκρανία, για τα συμφέροντα των Σιωνιστών  της Ν.Τ.Π. & ΗΠΑ - Γερμανίας;; Για τα συμφέροντα των δολοφόνων των Ελλήνων;;;
Αυτός ο υπουργός είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα!!!
Η Ελλάς πρέπει να μείνει ΟΥΔΕΤΕΡΗ σε πιθανή ανάφλεξη, για να τιμωρήσουμε τους «συμμάχους» αυτούς που μας χρεοκόπησαν, και μας εξαθλίωσαν. Οι «νέο-Ναζί» του Κιέβου δεν θα διαρκέσουν για πολύ, αφού έρχεται νέα επανάσταση! Εμείς οι Έλληνες φωνάζουμε, Όχι στην εμπλοκή της Ελλάδος, στους τυχοδιωκτισμούς των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. του ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-& Ε.Ε. στην Ουκρανία.
Όχι στις πολιτικές των ΣαμαροΒενιζέλων, υπηρετών και υποτελών των ψυχασθενών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Η Ρωσία σήμερα εφαρμόζει τη μέθοδο «Καρότο και μαστίγιο» στη Σιωνιστική Δύση, και λέγει, «Από εμάς εξαρτάται η σταθερότητα της Ευρώπης». Η Ρωσία ομιλεί από θέσεως ισχύος με τη Σιωνιστική Δύση.
Αμερικανικές και Γερμανικές Σιωνιστικές μυστικές υπηρεσίες οργάνωσαν και υποκίνησαν τις φονικές διαδηλώσεις στο Κίεβο.
Oi πολιτικοί της Ε.Ε. & Η.Π.Α. είναι όλοι τους πιόνια & μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Στην ουσία η Σιωνιστική Δύση, παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά της Ουκρανίας, κήρυξε πόλεμο στη Ρωσία.
Τα συμφέροντα της Ελλάδος είναι με τη Ρωσία. Αυτό θα φανεί στο μέλλον στα στενά του Βοσπόρου – Δαρδανελίων και θαλασσίων διαδρόμων του Αιγαίου!!! Ή μήπως η Κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλων θα πολεμήσουν στο πλευρό της Τουρκίας, για υποστήριξη Τουρκικών συμφερόντων;;; Από αυτούς όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς!
Στη περίπτωση αυτή θα αποδείξουν πόσο Προδότες είναι!
Ο Πούτιν είπε στον ΟΒΑΜΑ, «αν εμπλέξεις τη Τουρκία στο παιχνίδι,
τότε θα φτάσω μέχρι το Αιγαίο»………….. 
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, υπόσχονταν στους Ουκρανούς την είσοδο της Ουκρανίας στη Σιωνιστική Ε.Ε. της Μέρκελ, και ότι θα
«τρώνε με χρυσά κουτάλια», και έτσι ξεσήκωσαν τους αφελείς-αθώους Ουκρανούς. Τα όσα συνέβησαν στο Κίεβο υποκινήθηκαν από τη Σιωνιστική Δύση, για τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εις βάρος της Ρωσίας.
Τι να πρωτοθυμηθούμε, τα κορίτσια των «Pussy Riots»;; τη Τζούλια Τιμοσένκο;; τους ακροδεξιούς πράκτορες των Δυτικών «νέο-ΝΑΖΊ»;; τους ελεύθερους δυτικούς  σκοπευτές;; τους επιστρατευμένους από τη δύση Ισλαμιστές;; τη «Πορτοκαλί Σιωνιστική επανάσταση» της Τιμοσένκο;; τους πληρωμένους από τη δύση πράκτορες;;;, τους Τσετσένους Ισλαμιστές αντάρτες;; τους μαχητές της «Αραβικής Άνοιξης»;; μέχρι και οι μισθοφόροι πολεμιστές της «Λεγεώνας των Ξένων» ενεργοποιήθηκαν!!! Όλοι αυτοί χρηματοδοτήθηκαν από τη Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση για να δράσουν στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας!!! Κατόπιν αυτού περιμένατε η Ρωσία να κάτσει με σταυρωμένα χέρια;; Αντέδρασε δυναμικά, όπως θα αντιδρούσε μια χώρα που σέβεται τον εαυτό της.
Οι ψυχοπαθείς Κοσμοκράτορες κατόπιν όλων αυτών των υπονομευτικών ενεργειών, έφεραν το αποτέλεσμα να διώξουν από την Ουκρανία τον νόμιμα δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο, και να εγκαταστήσουν «επαναστατική» κυβέρνηση μειοψηφίας των «νέο-Ναζί» πρακτόρων της Σιωνιστικής διακυβέρνησης του πλανήτη!!!
Σημειωθήτω ότι οι ακροδεξιοί «νέο-Ναζί» του Κιέβου, υποστηρίζονται & χρηματοδοτούνται από τις δυνάμεις της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Τώρα οι «νέο-Ναζί» του Κιέβου, παρακαλούν τη Δύση, να τους βάλλουν στο Δ.Ν.Τ. για χρηματοδότηση. Έτσι η κατάσταση στο Κίεβο έφθασε να είναι εκτός ελέγχου. Η Ελλάς σε πιθανή ρήξη Ρωσίας-ΝΑΤΟ, πρέπει να παραμείνει ΟΥΔΕΤΕΡΗ, και όχι να βοηθήσουμε τους Σιωνιστές δολοφόνους μας της Τρόϊκας, του ΔΝΤ, της Μέρκελ, και των Τούρκων. Για παραβίαση των κανόνων του διεθνούς δικαίου κατηγορούν τη Ρωσία, ποίοι;;; Οι Σιωνιστές Αμερικανοί, που εισέβαλαν στη Κορέα, στο Βιετ-Νάμ, στη Κύπρο (μέσω Τούρκων), στο Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, και Συρία, τέτοια υποκρισία, σε στιγμή που αυτοί διέπραξαν αντισυνταγματικό πραξικόπημα, και με τη δύναμη και χρήση των όπλων, ανέτρεψαν το νόμιμο πρόεδρο της χώρας, και εγκατέστησαν τους «νέο-Ναζί», πράκτορες των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.!!
Ο λαός λέει τη φράση, «κοίτα ποιος μιλάει»!!!
Ο ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ John Keri αγκάλιασε τους πράκτορες της Ν.Τ.Π.!
Στήριξη στο Πούτιν πρόσφερε ο Κινέζος Πρόεδρος.
Η Κίνα απειλεί με νομισματικό και οικονομικό Αρμαγεδδώνα τις ΗΠΑ λέγοντας, «Αν επιτεθείτε στη Ρωσία, δώστε μας ως εγγύηση των ομολόγων σας, το χρυσό σας». H δε Ρωσία απειλεί τις Αμερικανικές τράπεζες, με στάση εξωτερικών πληρωμών των δανείων.
Η Ρωσία-Κίνα απειλούν να βγάλουν στην αγορά τα Αμερικάνικα ομόλογα. Εάν αυτό συμβεί, τότε η Αμερικανική οικονομία θα καταρρεύσει. Είναι που είναι ετοιμόρροπη!!!
Αυτά έγιναν διότι οι παγκόσμιοι Σιωνιστές προέβησαν σε μαζικές πωλήσεις μετοχών στο χρηματιστήριο της Μόσχας. Δηλαδή προέβησαν σε οικονομικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, για αντίποινα.   
Όπως λένε τα διεθνή ΜΜΕ, λίγες-λίγες οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις παραδίδονται σιγά-σιγά στη Ρωσία, αφού είναι δημιούργημα των Ρώσων. Η Κριμαία κατελήφθη υπό των Ρωσικών δυνάμεων, χωρίς να ανοίξει μύτη, λέει ο λαός. Η λέξη Κριμαία, πρώην Ταυρίδα, είναι Ελληνική λέξη, με δεκάδες Ελληνικές πόλεις & χωριά που φέρουν Ελληνικά ονόματα, όπως Σεβαστούπολη, Συμφερούπολη, Μαριούπολη.
 Θεοδοσία, κ.λ.π. Η πρώην Ταυρίδα, και σήμερα Κριμαία, κατοικήθηκε από τους Αρχαίους Έλληνες τον 5ο και 4ο π.χ. αιώνα, και ίδρυσαν κατά μήκος των ακτών της Κριμαίας, πολυάριθμες Ελληνικές πόλεις.
Σήμερα στη χερσόνησο της Κριμαίας-Ταυρίδας, κατοικούν περίπου 150.000 Έλληνες, σε σύνολο πληθυσμού 2 εκ. κατοίκων ΕλληνοΡώσων  γιαυτό η Ελλάς οφείλει ευγνωμοσύνη στη Ρωσία, διότι με την επέμβασή της, διέσωσε τους Ελληνικούς πληθυσμούς, οι οποίοι επρόκειτο να εξολοθρευτούν από το μελλούμενο Σιωνιστικό καθεστώς της Δύσης. Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ουκρανία, είναι προέκταση των γεγονότων που συνέβησαν στη Λιβύη, Αύγυπτο, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, κ.λ.π. είναι συνέχεια της «Αραβικής Άνοιξης», της «Πορτοκαλί Επανάστασης» της Τιμοσένκο, των σχεδίων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων για παγκόσμια Κυριαρχία, σύμφωνα με
«Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Αυτό το κάνουν για να στερήσουν από τη Ρωσία, ένα πολύτιμο φίλο, και σύμμαχο, την Ουκρανία, μέσα από τα εδάφη της οποίας περνούν όλοι οι Ρωσικοί αγωγοί ενεργείας που ζεσταίνουν τις χώρες κράτη-μέλη της Σιωνιστικής Ε.Ε. Η Γερμανία της Μέρκελ, θα σπάσει πάλι τα μούτρα της από τη Ρωσική Αρκούδα, όπως τα έσπασε στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ελπίζω ύστερα από αυτή τη περιγραφή των γεγονότων, να θυμηθείτε ποίος «Ήρξατο χειρών αδίκων»……….
Η Ρωσία έστειλε αυστηρό μήνυμα στους Δυτικούς ότι δεν θα ανεχθεί τετελεσμένα γεγονότα στην Ουκρανία τύπου Γεωργίας.
Σήμερα η Ουκρανία ευρίσκεται σε κατάσταση τέτοια λίγο πριν πέσει στο ράμφος των γερακιών της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ο Πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας που ξεκίνησε από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, είναι βρώμικος όχι μόνον εναντίον του Λαού της Ουκρανίας, αλλά και εναντίον όλης της ανθρωπότητας.
Πρόκειται για επέλαση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της οποίας τα απάνθρωπα σχέδια έφραξε η Ρωσία. Όλοι εμείς οι κάτοικοι του πλανήτη Γη, οφείλουμε χάριτας στη Ρωσία, για την ελευθερία μας.
Οφείλουμε τη καλή μας τύχη στη Ρωσία, αλλιώς τώρα θα είμαστε υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας-Δικτατορίας.
Μια παροιμία λέει, «Μέσα στη τύχη κρύβεται ο ΘΕΟΣ»………..
Τα δυτικά Σιωνιστικά ΜΜΕ, κρύβουν την αλήθεια των γεγονότων, και ποίος τα προκάλεσε. Η Ουκρανία ΄τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με καθαρά εξτρεμιστικές Σιωνιστικές δυνάμεις. Εν όψει αυτής της εισβολής των Σιωνιστικών δυτικών δυνάμεων, μέσω ένοπλων πρακτόρων, ένοπλων ελεύθερων σκοπευτών, και τοπικών «ναζιστικών» Σιωνιστικών δυνάμεων, η Ρωσία δεν μπορούσε να αδιαφορήσει, έπρεπε να προστατεύσει την ειρήνη, και τους Ρωσικούς πληθυσμούς που κατοικούν στις πόλεις της Ουκρανίας.
Ιδιαίτερα στη Κριμαία, όπου βρίσκεται Ελληνο-Ρωσικός πληθυσμός, και ο κεντρικός ναύσταθμος του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.
Οι φραστικές απειλές των Δυτικών Σιωνιστικών δυνάμεων, δεν πτόησαν τη Ρωσία, η οποία υπερασπίζεται το πληθυσμό της, και τα δίκαιά της.  Η Ουκρανία ήδη χωρίζεται στα δύο. Πρώτοι παραβίασαν την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, με τα γνωστά γεγονότα του Κιέβου.
Τα Ελληνικά φιλοδυτικά ΜΜΕ, λένε πολλά ψέματα, κάνοντας προπαγάνδα υπέρ της Σιωνιστικής Δύσης, δηλαδή υποστηρίζουν τους δυνάστες, κατακτητές, και δολοφόνους του Ελληνικού Λαού, Σιωνιστές Αμερικανούς, Γερμανούς, ΝΑΤΟ, Τρόϊκα, ΔΝΤ, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα του πλανήτη. Επίσης τα δυτικά Σιωνιστικά ΜΜΕ, τάσσονται μονομερώς υπέρ των ενεργειών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα της Ουκρανίας.
Η Ρωσία χτυπά «καμπανάκι» για Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, εάν οι Δυτικοί δεν σταματήσουν. Εν τω μεταξύ ο Πούτιν αδιαφορεί για τα κροκοδείλια
δάκρυα των μαριονετών Σιωνιστών προέδρων των ΗΠΑ & Ε.Ε.
Οι Γ.Γ. Ο.Η.Ε. & ΝΑΤΟ δυστυχώς και αυτοί απεδείχθησαν πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής ηγεσίας των ψυχασθενών Κοσμοκρατόρων, από τους οποίους αντλούν τη δύναμή τους, και τη πολυθρόνα. Αφεντικά στη Δύση είναι οι ψυχοπαθείς ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ή αλλιώς Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, και οι Πρωθυπουργοί , Πρόεδροι, & Βασιλείς των χωρών κρατών-μελών της Ε.Ε. είναι απλώς πιόνια & μαριονέτες των τρελών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι.
Ο  Ο.Η.Ε. , ΝΑΤΟ, Ε.Ε., ΗΠΑ, Ιαπωνία, κ.λ.π. τελούν υπό τον απόλυτο έλεγχο των τρελών ηγετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Από αυτή την εξουσία εκπορεύονται όλα τα κακά της ανθρωπότητας.
Η υπόθεση της Ουκρανίας είναι προαναγγελία σχεδόν πολέμου, την έκταση του οποίου όλοι υποπτευόμαστε. Προς το παρόν η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε ψυχρό πόλεμο μεταξύ Σιωνιστικής Δύσης & Ρωσίας.
Η Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική στο πλανήτη, ευρίσκεται σε ανωμαλία. Η παγκόσμια ειρήνη ευρίσκεται σε κίνδυνο!!
Η Ουκρανική κρίση δυνατόν και πιθανόν να εξελιχθεί σε θερμή σύγκρουση Σιωνιστικής Δύσης & Ρωσίας-Κίνας.
Γιαυτό βλέπετε τον ΟΒΑΜΑ διστακτικό.
Αυτά που κάνουν σήμερα στην Ουκρανία, τα ίδια κάνανε στην Ελλάδα
οι κλέφτες και δολοφόνοι του Ελληνικού Λαού, ηγέτες της Ν.Τ.Π.
Μετά το Σιωνιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία, η μόνη ελπίδα για τη Δύση να αποφύγει το πόλεμο, είναι η διπλωματική μαεστρία του Πούτιν
και οι αμφιβολίες και διστακτικότητα του ΟΒΑΜΑ, στις εντολές των  ψυχασθενών ηγητόρων της Ν.Τ.Π.
Τώρα καλούμεθα εμείς οι Έλληνες-λόγω αναξίων και ανικάνων πολιτικών- να θυσιαστούμε για τους κλέφτες και δολοφόνους του Ελληνικού Λαού, για εκείνους τους ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, που μας χρεοκόπησαν, και γέμισαν τη πατρίδα μας με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Κανείς στο καθεστώς των ΗΠΑ, και κανείς των ηγετών των κρατών-μελών της Ε.Ε. δεν είχε αρκετό μυαλό για να δεί το προφανές αποτέλεσμα της αυτάρεσκης επέμβασής τους, στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας. Οι «νέο-Ναζί» πράκτορες της Ν.Τ.Π.
που ανέλαβαν την εξουσία στο Κίεβο, είναι ανδρείκελα και ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Εάν κυβερνάται κύριοι της Ν.Τ.Π. με τέτοιο τρόπο το πλανήτη, έτσι εξηγείται το φαινόμενο των επικίνδυνων πολιτικών και πολεμικών καταστάσεων, και τη δυστυχία των Λαών του πλανήτη.
Κύριοι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. αποτύχατε!!!  
Συγχαρητήρια για τις επιλογές Σας, κύριοι, κύριοι, ROTHSCHILD,
& ROCKEFELLERS. Το όνομά σας θα μείνει με «χρυσά» γράμματα στας δέλτους της παγκόσμιας Ιστορίας, προς διδαχή των επιγενομένων.

                                          ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                           Διεθνολόγος
                                          E-mail: ant.grypaios@gmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου