Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΞΕΦΥΓΕ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ROTHSCHILDS


Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξελέγη πρόεδρος της Ρωσίας το 2000,
η Ρωσία ειχε πεσει σε πτώχευση. Η Ρωσία χρωστουσε... 16,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο ΔΝΤ ( Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ), το εργαλειο της οικογενειας Rothschild.

Επιπλέον, η Ρωσία είχε ένα δάνειο 36 δισ. δολαρίων στην – επίσης ελέγχομενη από τους Rothschilds – Paris & London Club of Creditors (Λέσχη Πιστωτών Παρισιου και Λονδινου). Ο Πούτιν χρησημοποιησε την ανοδο των διεθνών τιμών του πετρελαίου και μέρος των κερδών της μεγαλύτερης ρωσικής εταιριας Gazprom, έτσι ώστε να ξεπληρωσει τα χρέη. Η σταδιακή αύξηση της τιμής του πετρελαίου σήμαινε ότι η Ρωσία σταματησε να ελεγχεται από τις τράπεζες των Rothschilds και εγινε οικονομικά ανεξάρτητη.

Η Ρωσία μερικές φορές εξαπατησε τους 'σωτηρες' της οταν αποφασισε να απαλλαγει από τις οικονομικές αλυσίδες της οικογένειας Rothschild. Συνεβησαν περιεργες εξελίξεις που σχετίζονται με την παρουσια της Shell το 2006. Το 2006, η Shell έχασε ένα σημαντικό μέρος μετοχων στο Sakhalin, σήμερα η μεγαλύτερη εταιρια στον κόσμο εξόρυξης LPG. Ο Πούτιν τοτε αναγκάσε τη Shell να πωλησει την πλειοψηφία των μετοχων της.

Η Shell κράτησε το ένα τέταρτο των μετοχων Sakhalin, και η ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου αφέθηκε στην κρατικη εταιρια Gazprom. Οι Ρώσοι δεν τρωνε κουτοχορτο οπως καποιες αλλες χωρες. Να μην επαναλαμβανουμε ποιες χωρες ειναι αυτες και ποιοι τις διοικουν!!!

Οι Ρωσοι επιτρέπουν στη Δύση να επενδύσει στην ανάπτυξη των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά στη συνέχεια, τους τα περνουν ολα πισω. Και γιατί οχι; Δικα τους ηταν.

Η διαχείριση των μεγαλύτερων τραπεζων και πολυεθνικων εταιρειών γινεται από την οικογένεια Rothschild. Αυτοι είναι στην πραγματικότητα οι μεγαλύτεροι κλέφτες ολων των λαων στη γη .

Μεσω της αιμομηξιας τους (ειναι ορισμενες οικογενειες διασκορπισμενες παντου) αποτελουν ισως το 1 % του κόσμου αλλα τους ανηκουν σχεδον ολα τα πλούτη στον κοσμο. Ο Πούτιν ηθελε να βγει η χώρα του, η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, απο αυτες της δομες εξουσίας, οικονομικης δεσμευσης και φασισμου. Όταν ο Πούτιν εξοφλησε το χρέος της Ρωσιας στους Ρότσιλντ, το 2006 , η οικονομική εξάρτηση της Ρωσίας από τους Εβραίους χρηματοδότες ελαβε ΤΕΛΟΣ!!!

Ενας Ρώσος Εβραίος Πράκτορας των Rothschild, ο Mikhail Khordorkovsky, απέκτησε την περιουσία του αυτην την περιοδο και μαζί με αυτον πολλοι αλλοι Εβραιοι ολιγάρχες. Αυτο εγινε δυνατο μέσα από ιδιωτικοποιήσεις κατά την εποχη του καθεστώτος του πρωην Προέδρου Μπόρις Γέλτσιν. Του χαζομεθυστακα που πολυ δυνατον οι εβραιοι θα του ειχαν υποσχεθει ατελειωτη βοτκα.

Με την βοηθεια του Jacob Rothschild, ξεκίνησε ο Khordorkovsky το Banking Group Menatep, λίγο πριν από την πτώση του κομμουνισμού το 1990 . Η Banking Group Menatep συνδέεται με τους Rothschild και την Soros Carlyle Group.

Το όνομα του George Soros ξαναβγαινει στην επιφάνεια. Ο Soros ένα πιονι της Νέας Τάξης αναδύεται παντού ως χρηματοδότης και ως εκ τούτου θα πρέπει να θεωρείται το σημαντικότερο πιόνι (η βασιλισσα) των Rothschild. Το 1995 ο Khordorkovsky αγόρασε την Yukos για 350 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι εγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με μια προσωπική περιουσια που αξίζει τουλάχιστον το 1 δισ. ευρώ. Τον Οκτώβριο του 2003 ο Khordorkovsky συνελήφθη για φορολογικη διαφυγη. Φυσικά ο Πούτιν γνωριζε τα παιχνιδια των Rothschild και αλλαξε το ρου της ιστοριας για την χωρα του.

Όπως οι περισσότεροι πλούσιοι Εβραίοι χρησιμοποιούν την οικονομική τους δύναμη για να υπονομεύσουν μια χώρα μέσω της Gene Sharp μεθόδου, ετσι επίσης και ο Khordorkovsky προσπαθησε να επικρινει τον Πούτιν όσον αφορά τις προσπάθειες του να ενώσει τη Ρωσία, πολιτικά, πολιτιστικά και πνευματικά.

Ο Khordorkovsky χαλασε εκατομμύρια για να ριξει το καθεστώς του Πούτιν. Χρηματοδότησε τα «δημοκρατικά μεταρρυθμιστικά κόμματα " . Μεσω του Khordorkovsky προσπάθησαν οι Ρότσιλντ να ξαναπαρουν την δυναμη στη Ρωσία. Οι Ρότσιλντ ήταν στην πραγματικότητα πίσω από την αγορά της Menatep Banking & Oil Yukos Khordorkovsky. Αυτό αποδεικνύεται από το ακόλουθο κείμενο :
1. Τον Φεβρουάριο του 2004, αμέσως μετά τη σύλληψη του Khordorkovsky αποκαλύφθηκε ότι η Menatep Τράπεζα, (η τραπεζα του) λειτουργούσε από το Isle of Man, ένα βρετανικό υπεράκτιο φορολογικό παράδεισο.

2. Ο βρετανικός τύπος ανέφερε ότι οι μετοχές Khordorkovsky της Yukos Oil διοχετεύτηκαν στον Jacob Rothschild, λίγο πριν από τη σύλληψή του Khordorkovsky .
3. Η Menatep τραπεζα αρνηθηκε ότι Jacob Rothschild είχε σχεση με την Yukos Oil. Η εξήγηση ήταν ότι ο Jacob Rothschild είχε στενούς δεσμούς με την Τράπεζας Menatep, αλλά μόνο μέσω του Ιδρύματος Open Ρωσία (όπου και ο Χένρι Κίσινγκερ ειναι μελος). Η Menatep ξέχασε να αναφέρει ότι το Ίδρυμα Open Ρωσία ιδρύθηκε από την Yukos Oil.

Η Menatep τραπεζα προσφερε στον Πούτιν μετοχές της Yukos Oil, αλλά ο Πούτιν ελυσε το προβλημα αυτό με διαφορετικό τρόπο. Απλά τους απαντησε ότι «η εταιρεία είναι Ρωσική».
Ο Πούτιν παίρνει απλώς πίσω ό, τι ανήκει στη Ρωσία. Εμεις;

Αυτα τα στοιχεια δεν τα τα παρουσιασε κανενα πορνοκαναλο, εντος και εκτος Ελλαδος. Ετσι κρατανε τους λαους στον υπνο για να τους πινουν το αιμα. Να συνεχισετε στην Ελλαδα να ψηφιζεται το Σαμαρακο και τον Τσιπρα, τους μεγα Εβραιους, και τον προεδρο της Εβραικης Ελληνικης Δημοκρατιας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου