Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015


Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης προς Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Ρίκο Ερωτοκρίτου:Οι κακές σχέσεις που φαίνεται ότι διατηρούσαν Γενικός Εισαγγελέας και πρώην Βοηθός Γενικού, έρχονται στο φως της δημοσιότητας με απίστευτους διαλόγους που φέρονται να αντάλλασσαν κατά καιρούς οι δυο άντρες καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του Ρίκκου Ερωτοκρίτου.
Σύμφωνα με την περιγραφή της δημοσιογράφου του Mega στην  εκπομπή του Παύλου Μυλωνά «Ενημέρωση Τώρα», Νατάσας Χριστοφόρου, στις αρχές της θητείας των δυο αντρών ο κ. Κληρίδης, όπως ανέφερε ο συνήγορος του Ρίκκου Ερωτοκρίτου, κ. Πουργουρίδης στη δίκη, φέρεται να είπε στον κ. Ερωτοκρίτου:  «Μόνο οι γαδάροι μπαίνουν χωρίς να χτυπούν την πόρτα, άλλη φορά να χτυπάς την πόρτα!». Ο Γενικός Εισαγγελέας έλαβε την απάντηση «ρε Κωστάκη είμαι εγώ ο γάδαρος;»

Αν αυτοί οι δύο είναι γαδάροι, πώς μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτός τους διόρισε;  Δεδομένου πριν διορίσει και τους δύο προσωπικά με δύο δημοσιευμένα άρθρα μου προέτρεπα τον Νίκο Αναστασιάδη να κάνει άλλες επιλογές. Δυστυχώς φαίνεται ότι επιβεβαιώνομαι . Τα σχόλια δικά σας

Όμηρος ΑλεξάνδρουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου