Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

<<ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ>>


Για τις ύποπτες σχέσεις του γιου του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν με τους τζιχαντιστές μιλούν όχι μόνο οι Ρώσοι, αλλά και γερμανικά έντυπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Handeslblatt, "η φήμη και το παρελθόν του γιου του Ερντογάν Μπιλάλ μιλάνε από μόνα τους" αναφορικά με τις σχέσεις του με τους τζιχαντιστές και το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα υπενθυμίζει τις κατηγορίες κατά του Μπιλάλ για ξέπλυμα χρημάτων για τον πατέρα του, αλλά και ότι το 2014 υπήρξε ένα καταγεγραμμένο τηλεφώνημα με τον πατέρα του, που μιλούσε για μία πληρωμή ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αναφέρει επίσης ότι τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τα χρήματα θα πήγαιναν για μίζες και πληρωμές για την κατασκευή αγωγού πετρελαίου.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται τέλος ότι ο σύρος υπουργός Πληροφοριών Ομράν αλ-Ζούμπι είχε καταγγείλει το Νοέμβριο ότι η μεταφορική εταιρία, η οποία ανήκει στον Μπιλάλ Ερντογάν, είχε παραλάβει πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι ενέργειες αυτές οδήγησαν κάποιους να του δώσουν τον τίτλο του "υπουργού πετρελαίου του Ισλαμικού Κράτους"!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου