Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

<<ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ – ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ>>

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ.


ΚΑΙ Η ΤΣΕΧΙΑ ΕΧΕΙ……….ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ…..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ………..



2.ΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΑΝΤ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Α) . Κάποιος Ευρωβουλευτής μου έστειλε το πιο κάτω εμαιλ

Για δική σου ενημέρωση και αξιοποίηση
Αγαπητέ Όμηρε,
σου μεταφέρω μια πληροφορία σχετικά με την συμπεριφορά του ΠτΔ στην πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου Ολάντ. Ο  δικός μας ήταν στρακόττον στο μεθύσι και έλεγε ανοησίες. Μάλιστα τα παραπατήματα του καταγράφηκαν σε κάμερες τις οποίες όμως ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος με διάφορα επιχειρήματα, από πιέσεις και κολακείες μέχρι επίκληση .... εθνικών συμφερόντων, κατάφερε να μην προβληθούν.  

Β) . Η Γιούλα Χατζηχαραλάμπους στο Facebook

  • Μάθαμε από έγκυρες πηγές, πως κατά τη συνάντηση Αναστασιάδη - Ολάντ, ο πρώτος ήταν μεθυσμένος στουπί. ΄Ελεγε βλακείες μέχρι ασχημονίας, γελοιοποιήθηκε, και αναγκάστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος να κάμει χίλια ττεμπίσια σε όσους το πήραν είδηση, να μην βγει τίποτα προς τα έξω.


3. Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν για να δείτε τα φιλμάκια, θα σας πάρει μόλις πέντε λεπτά για να τα δείτε όλα:

Α)O Πρόεδρος Αναστασιάδης μιλά στα αγγλοαλαπουρνέζικα στο Λονδίνο με κάποια ουίσκια παραπάνω


Β) Ο Νίκος Αναστασιάδης στην Μόσχα εντελώς μεθυσμένος


Γ) Ο Νίκαρος χρειάζεται το ουίσκι του για να μας βγάλει λόγο


Δ) Ο Πρόεδρος δηλώνει στη εκπομπή ‘’τετ-α-τετ’’  του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ ότι του αρέσει το ποτό και προτρέπει και τους κύπριους να πίνουν

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου