Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

<<Το Καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων ήταν υπεύθυνο για τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία.>>

Από αυτή την εκδήλωση το 2012 στο Βερολίνο, ο Δρ Rath καλεί τον κόσμο της Γερμανίας και της Ευρώπης γενικότερα, να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Είναι ένα κάλεσμα για να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια δημοκρατική Ευρώπη για το λαό, από τον ίδιο το λαό - δημιουργώντας μια νέα εποχή στα συστήματα υγείας, τα οποία θα είναι πλέον προσανατολισμένα στην πραγματική πρόληψη και τελικά στην εξάλειψη των ασθενειών. 
Ποιος είναι ο Dr. Rath
Ο Dr. Rath είναι Γερμανος ιατρός, επιστήμονας και σύμβουλος της φυσικής, αποτελεσματικής και προσιτής οικονομικά  ιατρικής περίθαλψης παγκοσμίως. Είναι ιδρυτής ενός επιστημονικού και ιατρικού ερευνητικού ινστιτούτου το οποίο έγινε ο ηγέτης στον αναδυόμενο τομέα της “βασισμένης σε επιστημονικά δεδομένα φυσικής ιατρικής”.
Η συνεισφορά του Dr. Rath ως ''Η Συνείδηση του Κόσμου''
Τις τελευταίες δυο δεκαετίες ο Dr. Rath μοιράστηκε την μοίρα άλλων ανθρώπων των μεταβάσεων. Καθώς προσπαθούσε να προοδεύσει την υγεία και την ευημερία της ανθρωπότητας, έγινε ο στόχος αδυσώπητων αντιπάλων – συγκεκριμένα του Καρτέλ του Πετρελαίου και των Φαρμάκων.
Προκαλώντας τον, το Καρτέλ ώθησε τον Dr Rath να ερευνήσει την ιστορία των επενδυτικών επιχειρήσεων του Πετρελαίου και των Φαρμάκων. Αυτό που ανακάλυψε ήταν πολύ σημαντικό για τις τωρινές και τις μελλοντικές γενιές: 
Το Καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων ήταν υπεύθυνο για τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία.
Στην προσπάθειά του να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του και να ελέγξει τον κόσμο το Καρτέλ του Πετρελαίου και των Φαρμάκων , οργάνωσε και αισχροκέρδησε στα ακόλουθα:
             Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, άρα υπεύθυνο για παραπάνω από 35 εκατομμύρια θανάτους.
             Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, άρα υπεύθυνο για παραπάνω από 60 εκατομμύρια θανάτους.
             Στρατόπεδα συγκέντρωσης του Άουσβιτς ως δεξαμενή σκλαβωμένου εργατικού δυναμικού για το τεράστιο πολεμικό εργοστάσιο IG στο Άουσβιτς και πεδίο δοκιμών για τα πατενταρισμένα φάρμακά τους, άρα υπεύθυνο για το θάνατο καθώς και για την εξαθλίωση εκατομμυρίων ανθρώπων. 
Αυτά τα γεγονότα καταγράφονται σε ιστορικά αρχεία της δίκης της Νυρεμβέργης (Nuremberg War Crimes Tribunal ) εναντίων του Καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων IG Farben ( BAYER, BASF, HOECHST). Κατά κάποιο περίεργο τρόπο αυτά τα αρχεία – που αποκαλύπτουν ότι το Καρτέλ ήταν η κινητήρια οικονομική δύναμη και αλλά και το ''κερδισμένο'' οικονομικά από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο – είναι κρυμμένα μακριά στα αρχεία για επτά δεκαετίες.
Ύστερα από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και μετά από τη δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια για τη στρατιωτική κατάκτηση του κόσμου, το Καρτέλ ανασυγκροτήθηκε και εισήγαγε την γνωστή σε όλους ''Ευρωπαϊκή Ένωση των Βρυξελλών '' - τελειοποιημένη το 2007 – σαν μια νέα δυναμική για να ελέγξει την Ευρώπη – και στο τέλος τον κόσμο.  Τα σχεδιααυτού του πολιτικού σώματος – τελικά ένα κατασκεύασμα το οποίο θα τσιμεντοποιούσε την κυριαρχία του Καρτέλ στην Ευρώπη – ήταν εμπνευσμένα από τους Ναζί/Καρτέλ και εφαρμόστηκαν από μεταγενέστερους υπάλληλους των Ναζί. Οι λεπτομέρειες αυτής της ανάληψης μιας ολόκληρης ηπείρου καταγράφονται και τεκμηριώνονται στο βιβλίο '' Οι Ναζιστικές καταβολές της Ε.Ε. των Βρυξελλών ''. (Διαβάστε το online εδώ . )
Για την ακούραστη επιδίωξη να αυξήσει την παγκόσμια ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά τα εταιρικά ενδιαφέροντα που οδήγησαν και ενορχήστρωσαν το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Dr Rath βραβεύτηκε με την αναγνώριση ‘Relay of Life’ από τους επιζώντες του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Άουσβιτς. Η εντολή τους  '' Ποτέ ξανά '' είναι το κίνητρο που οδήγησε τον Dr. Rath στη δημιουργία των ανοικτών γραμμάτων στην Εφημερίδα της Νέας Υόρκης και η αρχή που καθοδηγεί την αφοσίωσή του για παγκόσμια ειρήνη και δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου