Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

<<Στο Αναστασιάδη έπρεπε να περάσουν χειροπέδες και όχι στην δύστυχη γυναίκα>>

Χειροπέδες έπρεπε να είχα περάσει από καιρό στον Πρόεδρο Νίκο Χρύσανθου Αναστασιάδη και τους όμοιους του για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει κατά της Κύπρου και του λαού της και όχι στη δύστυχη γυναίκα που διαμαρτύρεται γιατί απλά πεινάει. Ας μην εφησυχάζουν όμως αυτοί οι άθλιοι αργά η γρήγορα θα έρθει η σειρά τους και δεν θα γλυτώσουν από την οργή του λαού που θα τον πετάνε έξω από τα σπίτια του.
Όμηρος Αλεξάνδρου
Επεισόδιο πριν την άφιξη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου σημειώθηκε στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου.
Γυναίκα ηλικίας 60 ετών που διαμαρτύρετο για την φτώχεια και την οικονομική κατάσταση λέγοντας μάλιστα πως δεν είχε φαγητό να φάει όταν της έγινε σύσταση από μέλος της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου να απομακρυνθεί λόγω και της άφιξης του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και των Υπουργών της Κυβέρνησης και άλλων αξιωματούχων , αυτή αρνήθηκε να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα να της ασκηθεί βία για την απομάκρυνση της.
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της γυναίκας . Εναντίον της εξετάζεται σύμφωνα με την Αστυνομία υπόθεση δημόσιας εξύβρισης, ανησυχίας και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.
Η 60χρονη αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη.
Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για γυναίκα άνεργη, με γιο στρατιώτη , η οποία αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα για αρκετά χρόνια. Η 60χρονη όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ανέμενε έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου προκειμένου να δώσει στον ΠτΔ δύο επιστολές.
Όπως ισχυρίζεται η 60χρονη δεν ήθελε να προκαλέσει φασαρία απλά επιθυμία της ήταν να συνομιλήσει για λίγα δευτερόλεπτα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, πριν την είσοδο του στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου