Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

<<Ρεζιλίκια από τα κυπριακά ‘’σαΐνια’’>>

Ρεζιλίκια από αστυνομικούς αφήνουν εκτεθειμένες τις Κυπριακές Αρχές, αφού έστειλαν αεροπορικώς στη Ρωσία, ναρκωτικά που οι ίδιοι τοποθέτησαν σε βαλιτσάκι για σκοπούς εκπαίδευσής τους.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν, ωστόσο η ηγεσία της Αστυνομίας εξοργισμένη από την απίστευτη γκάφα διέταξε πειθαρχική έρευνα


Απίστευτη γκάφα αστυνομικών του κλάδου ανιχνευτικών σκύλων αφήνει εκτεθειμένες τις Κυπριακές Αρχές ασφαλείας, που ρεζιλεύτηκαν. Έστειλαν κατά λάθος στη Ρωσία ποσότητες ναρκωτικών που οι ίδιοι τοποθέτησαν σε βαλιτσάκι, με σκοπό, παρακαλώ, να εκπαιδευτούν στο χώρο του αεροδρομίου Λάρνακας.

Κι όμως συνέβη και αυτό στην Κύπρο, από αυτούς που περιμένουμε να εντοπίσουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που εισάγονται σε βαλίτσες.

Ωστόσο, κάποιοι δεν μπορούν να εντοπίσουν ούτε τα ναρκωτικά που οι ίδιοι βάζουν.

Όταν αναζητήθηκαν τα ναρκωτικά διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν στο χώρο αποσκευών αεροσκάφους που αναχώρησε για τη Ρωσία. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αεροπορική εταιρεία αλλά και οι Ρωσικές Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το βαλιτσάκι με τα ναρκωτικά εντοπίστηκε και παραλήφθηκε από αστυνομικούς στη Ρωσία. Όπως ήταν φυσικό, οι ρωσικές αρχές κατέσχεσαν τα ναρκωτικά και ούτε λόγος να τα στείλουν πίσω στην Κύπρο.

Διότι άντε και τα έστειλαν; Θα τα βρουν να τα παραλάβουν;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου