Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

<<Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΤΟ ΧΑΛΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ>>

Είμαι σίγουρος πέρα από κάθε αμφιβολία πως ΟΛΟΙ όσοι γράφουμε κείμενα και τα κυκλοφορούμε μέσω τον μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το κάνουμε ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ…
Έστω! Ερωτώ λοιπόν: Πέρασαν ήδη δυόμιση χρόνια από την απατεωνίστικη υποκλοπή της Προεδρίας της ΚΔ από τον Αναστασιάδη και ακόμα να καταλάβουμε πως εκείνο το γεγονός ήταν καθοριστικά μοιραίο για την ΚΔ και τους Έλληνες της Κύπρου;
Στον Αναστασιάδη, και όσους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τον επιστράτευσαν για την επιβολή της επιστροφής της Κύπρου και των φυσικών της πόρων στην Τουρκία,  χρειάστηκαν εννέα χρόνια για να καταρτίσουν και να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους. Σαν συνέχεια βεβαίως και συμπλήρωμα των θητειών στην Προεδρία της ΚΔ και των άλλων πρακτόρων των ξένων συμφερόντων, Βασιλείου, Κληρίδη και Χριστόφια, που προηγήθηκαν.
Κανένα από τα γεγονότα όλων αυτών των χρόνων, δεν είναι άσχετο με την προσπάθεια επιβολής της «λύσης» τους. Ούτε η καταστροφή της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της βιομηχανίας από τον Βασιλείου, ούτε η ληστεία στο χρηματιστήριο (μαζί με όλα τα άλλα…) στην διάρκεια της θητείας του Κληρίδη, ούτε η ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή των θητειών Χριστόφια και Αναστασιάδη!
Η ψήφος λοιπόν που έδωσαν στον Αναστασιάδη για την αρπαγή της εξουσίας το 57+% των συμπατριωτών μας ήταν ένα έγκλημα εναντίον της Πατρίδας και του μέλλοντος των Ελλήνων στην Κύπρο. Και ένα είναι σίγουρο: Πως πολύ περισσότεροι είναι ήδη αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν το τελικό έγκλημα. Στην οικονομική κατάσταση που τους οδήγησε ο ίδιος αυτός εγκληματίας, είναι πανέτοιμοι να υποταχτούν, γιατί τον πίστεψαν πως θα τους λύσει, μετά την Λύση ΟΛΑ τους τα οικονομικά προβλήματα!
Θα δώσω όμως ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε την μνημειώδη μας αφέλεια: Αυτός ο εγκληματίας ΠΑΡΕΔΩΣΕ το χαλούμι στην Τουρκία!!! Και στα χωριά μας οι ευφυέστατοι συμπατριώτες μας ήδη ετοιμάζονται να θησαυρίσουν από το χαλούμι! Δεν τους περνά ούτε δευτερόλεπτο από το μυαλό, πως είναι αδύνατο να ανταγωνιστούν την πλημμυρίδα της Τουρκικής παραγωγής χαλουμιού, με το μισό ακριβώς κόστος από το δικό τους, που μέσω του τουρκοκυπριακού «συνιστώντος κράτους» των «United States of Cyprus» (sic), θα πλημμυρίσει η Τουρκία την υφήλιο! Αυτά νομίζουν οι αλαφροστησιώτες συμπατριώτες μας, δεν θα μας συμβούν. Τους διαφεύγει εντελώς πως είναι με την Τουρκία που έχουμε να κάνουμε! Ξέχασαν εντελώς πως απέναντι μας είναι η ίδια Τουρκία και οι ίδιοι Τ/Κ που μας έσφαξαν, μας βίασαν και μας λεηλάτησαν πριν σαράντα ένα χρόνια. Πως είναι η ίδια Τουρκία και οι ίδιοι Τούρκοι που ξεκλήρισαν την Ιωνία και δυο εκατομμύρια Ίωνες. Νομίζουν πως μέσα σε αυτά τα χρόνια οι Τούρκοι έπαθαν μετάλλαξη και έγιναν άνθρωποι…Την ίδια ακριβώς μετάλλαξη που οι εν Ελλάδι αδελφοί μας ΝΟΜΙΣΑΝ πως έπαθαν οι Γερμανοί που τους κατάσφαξαν μεταξύ 1940 και 1944, και μπήκαν στην σφηκοφωλιά τους την ΕΟΚ, με τα γνωστά χαΐρια!!
Ο Θεός να μας ελεήσει και να μας λυπηθεί. Άλλος τρόπος να γλυτώσουμε, δεν μας απέμεινε…

Ανδρέας Τ. Λουκάς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου