Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΙΣ: Η ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΑΠΕΙΛH ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ ΚΕΚΡΥΜΜEΝΗ ΕΝΤOΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ 


Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΩΔΙΞ εν σχέση με το ΑΓΓΛΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ και τι Σημαίνει Αυτό Για την Ελλάδα


Μέχρι τώρα σχεδόν όλοι στην Ελλάδα έχουν ακούσει, έστω και λιγάκι, για το Αγγλικό Δίκαιο αναφορικώς προς την υλοποίηση των Μνημονίων, αλλά είναι δυστυχώς ελάχιστοι που καταλαβαίνουν όλαυτά εν σχέση με την εθνική κυριαρχία της πατρίδος τους και πώς κινδυνεύει, ιδιαίτερα αυτόν τον γύρο με τη  κυβέρνηση Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, να εξαφανισθεί τελείως αν δεν κάνει κάτι για αυτό ο Ελληνικός λαός.  Όμως, εδώ θα πάμε αυτό το θέμα ακόμη παραπέρα αναλύοντας απο πού ακριβώς προέρχεται το Αγγλικό Δίκαιο, ΠΟΙΟΙ είναι αυτή που το ελέγχουν και πώς 


Ο γνωστός Έλληνας μπλόγκερ και ερευνητής ΑΝΤΙ300 τη πρώτη Δανειακή Σύμβαση (ΔΣ) μας την απεκάλυψε πρόσφατα (δείτε στα αριστερά) όπως την είχε υπογράψει εν κρυπτώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την Φιλανδική Κυβέρνηση περιεχόμενο της οποίας δεν εγνώριζε η τότε Ελληνική Κυβέρνηση, διότι δεν δόθηκε ποτέ στην Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση.  Και σύμφωνα με τον συνταγματολόγο Γεώργιο Κασιμάτη, ΔΕΝ πρόκειται να πάει στην Ελληνική βουλή ούτε η τωρινή Δ.Σ. του τρίτου Μνημονίου του Τσίπρα!  Μιλάμε εδώ για…ΕΣΧΆΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ!
Αλλά σε αυτό το πρόσφατο δημοσίευμα του ΑΝΤΙ300 (που είναι σε όλο το διαδύκτυο), γράφει τα εξής ο ίδιος:

«Κύριοι και κυρίες Δικαστές, δεν σας εμπιστεύεται κανείς στην Ευρώπη πια. 
Εξού και η δικαιοδοσία των Αγγλικών και Ουαλικών Δικαστών για να αποδώσουν δικαιοσύνη με Αγγλικό Δίκαιο, στην περίπτωση που προκύψουν προβλήματα, αναφορικά με την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ και των υπολοίπων συνοδευτικών συμφωνιών μεταξύ της χώρας μας και της Φιλανδίας.» 

Και ΠΟΙΆ ήταν τα συμβαλλόμενα μέρη αυτής της συμφωνίας;  Σύμφωνα με την ίδια, λέει τα εξής: «Η παρούσα Συμφωνία Μεσεγγύησης και Φύλαξης χρονολογείται το 23 του Φεβρουαρίου του 2012».  Και πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα συμβαλλόμενα μέρη μαζί με ένα στιγμιότυπο της αρχικής σύμβασης στα Αγγλικά:



 (1) Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΊΑΣ («Μέρος Α»)

 (2) Μια εταιρεία που έχει συσταθεί και υφιστάμενη σύμφωνα με τους    νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας («Μέρος Β») της οποίας η έδρα    βρίσκεται στο

 (3) Ένας φορέας μεσεγγύησης 

Αλλά προσέξτε εδώ το πρώτο μέρος γιατί ο τίτλος του έχει γραφτεί με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ενώ τα ονόματα των  άλλων μερών είναι με μικρά γράμματα.  Το “Hellenic Republic” (Ελληνική Δημοκρατία) είναι με πεζά γράμματα.  Γιατί άραγε;  Τι υποδηλώνει –ή υπονοεί– αυτό το πράγμα;  Μήπως έχει σχέση αυτό με το Αγγλικό δίκαιο. Θα δούμε λίγο παρακάτω.

Το 2012 ο γνωστός και αναγνωρισμένος Έλληνας συνταγματολόγος και καθηγητής Γεώργιος Κασιμάτης έδωσε συνέντευξη τύπου* στο ελληνικό Τύπο, δηλώνοντας πόσο αντισυνταγματική και δόλια ήταν η διαδικασία με την οποία τα μνημόνια πλασάρονται στον ελληνικό λαό. Το πρώτο πράγμα που επεσήμανε σε αυτή τη συνέντευξη είναι πως από την πρώτη στιγμή το μνημόνιο ανακοινώθηκε από τον ελληνικό τύπο και την κυβέρνηση ως ένα μέσο με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να διασωθεί, ο ελληνικός Τύπος, ναι μεν, τόνισε τη λέξη «Μνημόνιο», αλλά αυτήν την λέξιν την εξήγησε για τον ελληνικό λαό σε γενικότητες.  Αλλά αυτό που παρέλειψαν να αναφέρουν στο κοινό ήταν ότι υπήρχε αυτή η ύπουλη, μυστική ρήτρα που ήταν κρυμμένη καλά στο πρώτο (και δεύτερο, και ΤΡΙΤΟ πλέον!) Μνημόνιο η οποία ήταν το πραγματικό ζήτημα: μιλάμε για την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΎΜΒΑΣΙΣ.

Σύμφωνα με τον Κασιμάτη, το τι είναι στην ουσία το Μνημόνιο είναι ένα έγγραφο που εξηγεί τους όρους εφαρμογής της Δανειακής Σύμβασης (ΔΣ) και η ΔΣ είναι αυτό που βάζει την Ελλάδα σε δύσκολη θέση αλλά αυτό, ακόμα και σήμερα, (το 2015) δεν εξηγείται με αυτόν τον τρόπο στον ελληνικό λαό!  Είναι η ΔΣ που περιέχει όλες τις παραχωρήσεις και δεσμεύσεις εκ μέρους του ελληνικού λαού σε συνεργασία με την ΤΡΟΙΚΑ!  Το πλήρες κείμενο του Μνημονίου περιέχει τις κατευθυντήριες γραμμές του Μνημονίου μαζί με τις συμφωνίες δανειοδότησης και όλους τους όρους της, κ.λπ.

Ένα απλό τμήμα του Μνημονίου ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή το Μάιο του 2010, αλλά όχι ακόμη η ΔΣ, ενώ τέθηκε εν ισχύ η ίδια από την ελληνική κυβέρνηση. Θα τα εξηγήσω όλα παρακάτω συνοψίζοντας τον κ. Κασιμάτη επαυτού:
  • Λίγες μέρες μετά την ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο για το πρώτο Μνημόνιο (το 2010), δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας (ΦΕΚ) ένας ... ΝΕΟΣ "νόμος", αριθ. 3547, τον οποίο κανείς στην ελληνική κυβέρνηση δεν έχει αναφέρει, ο οποίος δίνει ειδική εξουσία και εξουσιοδότηση προς τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών (ο οποίος το 2010 ήταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου) να υπογράψει τη ΔΣ για λογαριασμό του έθνους της Ελλάδας, κάτι το οποίο είναι απολύτως αντισυνταγματικό.
  • Ο Ίδιος νόμος αυτός καταργεί επίσης το ίδιο το ελληνικό Σύνταγμα δηλώνοντας ότι οι δανειακές συμβάσεις, όπως γίνονται μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑΣ, δεν θα απαιτούσαν κύρωση από τη Βουλή των Ελλήνων! Αυτός ήταν ένας απλός νόμος που, στην πραγματικότητα, έχει καταργήσει το σύνολο του ελληνικού συντάγματος! Αυτό πρόκειται για ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
  • Αυτό Το είδος της ελληνικής νομοθεσίας ήταν / είναι άνευ προηγουμένου σε όλη την ιστορία του σύγχρονου κράτους της Ελλάδας.
  • Ακόμα και το διεθνές δίκαιον προϋποθέτει ότι, σε μια τέτοια περίπτωση, αυτοί οι τύποι δανειακών συμβάσεων πρέπει οπωσδήποτε να ψηφίζονται στο αντίστοιχο ελληνικό κοινοβούλιο ή στο κοινοβούλιο οποιουδήποτε άλλου έθνος εδώ που τα λέμε.
  • Ήταν Μια συντονισμένη προσπάθεια από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, σε πλήρη συνεργασία με την τρόικα, να προσποιείται ότι το πλήρες κείμενο του Μνημονίου, το οποίο περιλαμβάνει τη ΔΣ, ψηφίστηκε κατάλληλα στην Ελληνική Βουλή, όταν, στην πραγματικότητα, ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΈΤΣΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ!  Αυτό πρόκειται για μια ύπουλη ΣΥΓΚΆΛΥΨΙΝ έτσι ώστε να μην το πάρουν χαμπάρι οι οι Έλληνες πολίτες!
  • Η ελληνική κυβέρνηση είχε πει στον ελληνικό τύπο να ακολουθήσει την ίδια πολιτική, στο βαθμό που ΔΕΝ θα ανέφερε τις λεπτομέρειες σχετικά με τη ΔΣ!
  • Προφανώς, δεν διάβασαν καν το κείμενο του πρώτου Μνημονίου ούτε οι Βουλευτές ούτε οι Υπουργοί από τα κόμματα που ψήφισαν μεσστη Βουλή ΥΠΕΡ του Μνημονίου.
  • Και στην πραγματικότητα, εάν είχαν διαβάσει αυτό το κείμενο οι Βουλευτές και οι Υπουργοί  ή, τουλάχιστον, κατάλαβαν την ουσία και τας συνέπειες αυτού, τότε θα ήταν όλοι ΥΠΑΊΤΙΟΙ σε αυτό το έγκλημα!
_______________________________________________________

* Ο Έλληνας συνταγματολόγος/καθηγητής Γεώργιος Κασιμάτης στην ελληνική ραδιοφωνική εκπομπή REAL FM, το 2012
________________________________________________________


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ Ή…ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ;;;

Το ακόλουθο πρωτοσέλιδο άρθρο το έγραψα σε συνεργασία με τον συνάδελφό μου Ιωάννη Παπαζήση στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στις 28 Ιουνίου του 2015.


Σύμφωνα με τους καλύτερους οικονομολόγους, ερευνητές και ιστορικούς της  Αμερικής, η Αμερικανική κυβέρνηση αποτελεί ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ (Α.Ε.), και τούτο μάλιστα απο το 1871 και εντεύθεν. Μήπως ισχύει το ίδιο και για την… ΕΛΛΆΔΑ; Το λέω αυτό, γιατί όπως πολλοί ξέρουν σήμερα στην Ελλάδα, οι ίδιες δυνάμεις που ελέγχουν την Αμερική, ελέγχουν ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. Μιλάμε για τους μεγαλο-τραπεζίτες του κόσμου με επικεφαλής την οικογένεια Ρόθτσιλτ. Στην περίπτωση της Ελλάδος, οι αποδείξεις για αυτό μπορούν να βρεθούν στο Φ.Ε.Κ., Αριθ. 6, 30 Μαρτίου 1841, όπου λέγει ότι η Εθνική Τράπεζα αποτελεί «ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Αυτά τα εξηγηθήκαν  αναλυτικά με αποδείξεις σε ένα πρόσφατο άρθρο  στην Ελεύθερη Ώρα  με τίτλο «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ». Αλλά όσον αφορά την κυβέρνηση της Ελλάδος, ίσως αποτελεί κι αυτή Α.Ε. όπως κι η Αμερικανική κυβέρνηση.  

Ας δούμε πρώτα τα πραγματικά στοιχεία για την περίπτωση των ΗΠΑ και μετά θα ρίξουμε μια ματιά και στην περίπτωση της Ελλάδας… Στην περίπτωση της Αμερικής, μια εμφανής απόδειξη για αυτό είναι το ακρώνυμο «USC» (δείτε πιο κάτω την εικόνα )  που πάντοτε βρίσκεται πάνω στα επίσημα νομικά/δικαστικά έγγραφα  στις ΗΠΑ και σημαίνει Αγγλιστί “United States Code” (Κώδιξ των Ηνωμένων Πολιτειών) και ΌΧΙ… προσέξτε… “United States of America Code” (δηλ., Κώδιξ των Ηνωμένων Πολιτειών της ΑΜΕΡΙΚΉΣ).   Τούτο οφείλεται εις το γεγονός ότι εδώ ομιλούμε δια την ΙΔΙΩΤΙΚΉΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑΝ εκ της Κορώνας της Αγγλίας η οποία ελέγχει ΛΆΘΡΑ τις ΗΠΑ απο το 1871 και εξής. Στις 21 Φεβ. 1871, με πράξη της 41ης Συνεδριάσεως του Αμερικάνικου Κογκρέσου, Άρθρο 34, Συνεδρίαση 3, Κεφάλαια 61 και 62, το Κογκρέσο των ΗΠΑ πέρασε ένα νόμο με τίτλο «Πράξις προς την παροχήν μιας κυβερνήσεως εις την Περιφέρεια της Κολούμπια», γνωστή ως και «Ο νόμος του 1871.» 

Στην ουσία, η εν λόγω πράξις οδήγησε στην εταιρεία που είναι γνωστή ως… «ΟΙ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΊΕΣ» (και μένουμε εκεί!… δηλ., δεν βάζουμε στο τέλος και το «ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ» και θα σας πω γιατί). Η απόδειξης αυτού έγκειται εις το γεγονός ότι συμφώνως προς τον ίδιον τον Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών (της Αμερικής), Ενότης 28, Άρθρον 15 3002 (28 U.S. Code § 3002), λέγει τα εξής για αυτό που αποκαλούμε  στην Αμερική «τις Ηνωμένες Πολιτίες»:

(15) “United States” means - (Οι «Ηνωμένες Πολιτείες» σημαίνει το εξής) (A) a Federal corporation (Ομοσπονδιακή Εταιρεία, δηλ. Ιδιωτική Εταιρεία)

Εν ολίγοις, όταν η ίδια η κυβέρνησις της Αμερικής μιλάει για τις «Ηνωμένες Πολιτίες», αφαιρούν ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ το «της Αμερικής» τονίζοντας κρυφά το γεγονός ότι η Αμερική δεν ανήκει στον εαυτόν της πια, αλλά σε ΞΈΝΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ. (Κάτι παρόμοιο έχει γίνει και στην Ελλάδα τελευταίως όταν το «της Ελλάδος» αφαιρέθηκε απο την Εθνική Τράπεζα, έτσι δεν είναι;;;) Τούτο το γεγονός το πραγματεύονται ήδη με δημόσιες συνεδριάσεις τουλάχιστον 3 με 4 πολιτίες των ίδιων ΗΠΑ, όπως η πολιτεία της Νιου Χάμσαϊρ όπου το 2013 μέσ´στη Βουλή της πολιτείας αυτής, κατατέθηκε νομοσχέδιο HB 638 που έχει να κάνει με την αναγνώριση, από πλευράς της νομοθετικής εξουσίας της Νιού Χάμσαϊρ, της αρχικής δέκατης τρίτης τροποποίησης του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Η όλη συνωμοσία για την οποία ένα μεγάλο ποσοστό Αμερικανών μιλάει σήμερα -γεγομένη ανοιχτά στο φώς της ημέρας πλέον- εις βάρος του Αμερικάνικου λαού, έχει να κάνει με την αφαίρεση της ως άνω τροποποιήσεως του Συντάγματος των ΗΠΑ που ΕΜΠΌΔΙΖΕ -και ακόμη εμποδίζει γιατί δεν αφαιρέθηκε ΠΟΤΈ με τρόπο ΝΌΜΙΜΟ!- Άγγλους με τίτλους ευγένειας [δηλ. Λόρδοι, Μπάριστερ («Συνήγοροι»), κ.τλ.] απο το να μεταναστεύσουν στην Αμερική, να αποκτήσουν υπηκοότητα μεσ στις ΗΠΑ και μετά… προσέξτε… ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΎΝ. Γιατί;;; Γιατί όλοι οι Αμερικανοί τότε (δηλ. στην τον 19ο Αιων. και εξής) ήξεραν πολύ καλά ότι αυτοί οι ύποπτοι τύποι που ερχόντουσαν απο την Αγγλία για την Αερική, ήσαν, ώς επι το πλείστον, Εβραίοι που έφεραν μαζι τους όχι μόνο τις ιδιότητές τους ως «μεγάλα ονόματα» κτλ, αλλά και όλες τις βρώμικες τους πρακτικές που ασκούσαν αρχικά στην Αγγλία, ιδιαίτερα αυτοί που ήσαν… ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ. Γιατί οι δικηγόροι;;; Γιατί αυτοί, σε συνεργασία με τους τραπεζίτες, είναι οι οποίοι που μετέτρεπαν τότε -και μετατρέπουν ακόμη- τις κυβερνήσεις της κάθε χώρας της Ευρώπης σε…ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ για να βγάλουν…ΛΕΦΤΆ εις βάρος όλων των ευρωπαικών λαών. 

Γιαυτό, μέχρι το 1871, όπως ξέρουμε πολλοί απο εμάς σήμερα, η Αγγλία ήδη είχε αρχίσει να σαπίζει εκ των έσω λόγω αυτού του ΒΡΩΜΙΚΟΥ καθεστώτος, που ήταν ήδη εν ισχύ μέσα στην Αγγλία, που εγκατέστησαν εκεί οι Ροθτσίλντ σε συνεργασία με τους συνεταίρους τους εκεί. Σε εκείνη την εποχή, οι Αμερικάνοι, που ήδη ήξεραν για όλα αυτά, δεν θέλανε ΕΠΟΥΔΕΝΙ τέτοιο καθεστώς να εφαρμοστεί και στην Αμερική. Αλλά μέχρι το τέλος του Εμφυλίου στην Αμερική, ήταν πλέον αργά, γιατί τότε… άκουσον-άκουσον!… η Αμερική, χρεοκόπησε  από έναν αιματηρό και δαπανηρό πόλεμο, απεφάσισε τελικά να προσφύγει εις τους Ευρωπαίους… ΕΤΑΊΡΟΥΣ της για χρηματοοικονομική βοήθεια. 

ΣΑΣ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΛΊΓΟ… ΟΙΚΕΊΑ Ή ΠΑΡΌΜΟΙΑ ΑΥΤΉ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ;;; 

Εν κατακλείδι, οι κυβερνήσεις της Δύσης δεν είναι τίποτα παρα ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ελεγχόμενες απο τους Ροθτσίντ μέσα απο τα νομικά και χρηματοοικονομικά τους συστήματα. Αν ξέραμε τίποτε για το πώς πραγματικά λειτουργούν οι ΗΠΑ, τότε θα ξέραμε και πώς λειτουργείται η ίδια απο μια ΞΈΝΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ απο την Αγγλία, η οποία τυχαίνει να ελέγχει και την Ελλάδα καθώς και σχεδόν όλα τα άλλα κράτη της Δύσεως. Τώρα λοιπόν, πώς μπορούμε να αποδείξουμε το ίδιο πράγμα και για την Ελλάδα;;;  Ίσως μια απόδειξης προς τούτο, μπορεί να μας προφέρει απο τον κεντρικό της ιστοτόπο η ίδια η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, όπου είναι καταχωρημένη εκεί η Ελληνική Δημοκρατία ως μια…ΕΤΑΙΡΕΙΑ και προσέξτε τα…ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ με τα οποία έχει γραφτεί.  [δείτε παρακάτω την εικόνα]

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦ ΟΣΟΝ Ο ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ.  ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;;;

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΩΣ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΕΠΛΗΞΕ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ  ΑΝΗΚΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΥΤΗΣ   ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.  ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ .ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ... 


Εν ολίγοις, το Αγγλικό Δίκαιο είναι το δίκαιο που χρησιμοποιείται απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων με το οποίο να κατακτάνε κυριολεκτικά άλλα έθνη μαζί με τα πλούτη τους, όπως συμβαίνει αυτές τις ημέρες και στην Ελλάδα με τη χρήση της Δανειακής Σύμβασης.  

Στην Αμερική το Αγγλικό Δίκαιο ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΎΕΙ και εκεί είναι γνωστόν ως Ο ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΌΣ ΚΏΔΙΞ.  Λόγοι και ιστορικοί τον αποκαλούν και BRITISH ADMIRALTY MARITIME LAW, δηλαδή, ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.  Όμως, υπάρχει ακόμη κι ένας ΆΛΛΟΣ όρος με τον οποίο περιγράφεται αυτό το δίκαιον και λέγεται «ο Νόμος της Ανοικτής Θάλασσας».  

Και γιατί αυτό;  Είναι διότι για εκατοντάδες χρόνια κυβερνούσαν οι Άγγλοι επι της… ΑΝΟΙΚΤΉΣ ΘΑΛΆΣΣΗΣ σαν… ΠΕΙΡΑΤΈΣ - και σήμερα ΤΊΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει απο αυτό!

Αλλά σύμφωνα με τον Ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ, κ. Νότη Μαριά, ο οποίος είναι και έγκριτος δικηγόρος:

«Το Αγγλικό Δίκαιο που στηρίζεται σε σειρά δικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί απο την εποχή του δουλεμπορίου που είχαν οι Βρετανοί…είχαν κάτι μαύρους εκεί και τους πουλάγανε… εδώ πρόκειται για νεο-αποικισμό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου