Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

<<Ο χειρότεροι ρατσιστές>>
Μόνο μερικοί χρειάζονται για να πυροδοτήσουν ένα φοβερό ρατσισμό.
Υπάρχουν αυτοί που ωφελούνται από τη δημιουργία ρατσισμού, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κάνουν τον ρατσισμό ένα πολιτικο θέμα και αυτών που βάζουν "λάδι στη φωτιά".  Και αυτοί είναι που είναι οι χειροτέρου είδους ρατσιστές (αν και πάντα είναι σαν οι εμπρηστές στο περιθώριο).

Αρα, ο πραγματικός ρατσιστής είναι αυτός που ανάβει τη φωτιά, και όχι αυτός που πάει να γλυτώσει το σπίτι του από κάποια φωτιά, κάποιους τερμίτες η οτιδήποτε άλλο. 

Απο οπουδήποτε κι’αν είναι να κινδυνεύει το σπίτι σου, το να το αμύνεσαι είναι πάντα θεμιτό.

Το να αμύνεσαι δεν μπορεί ποτέ να είναι ρατσισμός, ασχέτως αν κάποιος πραγματικός εμπριστής ρατσισμού το φωνασκεί η κάποιος σχιζοφρενής το νομίζει και το φωνάζει…

Εγώ χαμογελώντας, προτιμώ τους δείχνω στριφογυρίζοντας το δάκτυλο στον κρόταφο ότι είναι τρελλοί και δεν μασώ… 

===============================================

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ

Οι αλλόθρησκοι και αλλόδοξοι λαθραίοι δεν ήλθαν για φαγητό και παροδικη διαμονή.  Οι περισσότεροι έρχονται δασκαλεμένοι για πρωτοφανή δικαιώματα από τους πονηρούς νόμους της “Ευρώπης”. Και μόνο με τον ανεξέλεκτο αριθμό τους είναι μονο ζήτημα χρόνου πριν επιβάλουν ότι βολεύει αυτούς. Και μετά να σε εκτοπίσουν από αυτό που οι πρόγονοι σου σου άφησαν για κληρονομιά (οικογένεια, γλώσσα, ιστορία, θρησκεία, σπίτι, γη, αέρα, θάλασσα. Δηλαδή ότι εσύ θεωρείς Πατρίδα). 

Χωρα χωρίς αμυνόμενα σύνορα δεν μπορεί να υπάρξει. Οι λαθραίοι είναι από σχέδιο μια εισβολή συναφής με πόλεμο. Είναι ανόητο και γελοίο να το βλέπουμε διαφορετικά  (Οι ίδιοι οι λαθραίοι, δεν το πιστεύουν πως μπαίνουν σε μια χώρα τόσο εύκολα, μας θεωρούν χαζούς και ότι μας αξίζει να μην υπάρχουμε…)

Το να αμυνθείς την Πατρίδα σου πάντα ήταν έννομο και επιβάλλεται γιατί είναι ζήτημα επιβίωσης και καθόλου “ηθικής". 

Παρεμπιπτόντως, στην Αρχαία Ελλάδα ο “Ξένος" ήταν ο Έλληνας που ερχόταν από άλλη πόλη (και αυτός ήταν "ο προστατευμένος του Διά"…). Το να δώσεις φαγητό και μια σκηνή επιβάλλεται. Αλλα το να δώσεις τα κλειδιά του σπιτιού σου και να φύγεις, θανατώνεις τους απογόνους σου και τον πολιτισμό σου.  Γι’αυτό δεν είναι που έδωσαν τόσοι  Ήρωες τη ζωή τους;  Ήταν και αυτοί “ρατσιστές" η ανήθικοι;  Απλώς οι μοντέρνοι εχθροί μας έχουν με πονηρό τρόπο διαφοροποιήσει το μυαλό (TV) και θεωρούμε αχρείαστο πια να μελετούμε τις νουθεσίες των προγόνων μας.

Οι λαοί που δεν είχαν τέτοιες βασικές αξίες εξαφανίστηκαν προ πολλού, και αυτοί και ο πολιτισμός τους.

Η ζωή δεν σταμάτησε ποτέ να είναι δύσκολη και σκληρή.  Και ούτε ο πόλεμος σταμάτησε ποτέ, είτε ο ένοπλος, είτε ο ψυχολογικός, είτε ο οικονομικός…  Ποτε δεν υπήρξε πραγματική ειρήνη.  Η παρατηρουμενη ειρήνη ειναι παντα επιφανειακή.  Γι’αυτό και η Ελβετία δεν σταματά ποτε να είναι ετοιμοπόλεμη.  Και η Γερμανία, με υπομονή και "παμπεσιά", τώρα κυρίευσε την Ευρώπη χωρίς πυροβόλα όπλα…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου