Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015



Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής το πλοίο ΧΑΝΤΑΤ που είναι γεμάτο με εκρηκτικά και όπλα και έχουν ακινητοποιήσει οι Ελληνικές Αρχές στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, είχε αφετηρία την Αλεξανδρέττα της Τουρκίας (Ισκεντερούν το λένε οι Τούρκοι) και τελικό προορισμό το λιμάνι της  πόλης Λατάκια της Συρίας.Η Αλεξανδρέττα βρίσκεται στην Ανατολική Τουρκία, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία!Η Λατάκια βρίσκεται μόλις 121 χλμ σε ευθεία γραμμή από την Αλεξανδρέττα.

Η «ναυτική» απόσταση του συνήθους δρομολογίου μεταξύ των δύο λιμανιών  είναι 163 χλμ, όπως φαίνεται στον χάρτη που ακολουθεί:
Το πλοίο εντοπίσθηκε 20 ναυτικά μίλια νότια, νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας! Και 920 χλμ από την Αλεξανδρέττα!
Και ρωτώ εάν ο τελικός αποδέκτης ήταν οι τζιχαντιστές, μήπως δεν ήταν για αυτούς της Συρίας;
Μήπως ο τελικός αποδέκτης ήταν τζιχαντιστές πχ στην Ευρώπη; Και γιατί όχι και στην Ελλάδα;
Και αν ισχύει η διαδρομή (δλδ η αφετηρία) γιατί δεν το σταμάτησε το πλοίο ο 6ος στόλος που βρίσκεται ανοιχτά της Αττάλειας (μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας). Και γιατί δεν το σταμάτησε ο Ρωσικός στόλους, που βρισκόταν μόλις 50 χλμ νοτιότερα στην Ταρσού;
Μήπως κάποιοι θέλουν να στοχοποιήσουν την Ελλάδα; Γι΄αυτό λέω ότι η υπόθεση του φορτωμένου πλοίου με όπλα βρωμάει και βρωμάει πολύ…

" EΤΣΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ."


Το βίντεο είναι παλαιότερο και το ανήρτησε το πρακτορείο ειδήσεων Russia Today στις 11 Αυγούστου ενώ οι περισσότεροι από μας βρισκόμασταν
σε κάποια παραλία και απολαμβάναμε τον ήλιο και τη θάλασσα.
 Μόνο που στη Κω δεν συνέβαινε ακριβώς το ίδιο καθώς οι μετανάστες που συσσωρεύονταν καθημερινά στο νησί και ενώ περίμεναν να εξυπηρετηθούν από τις τοπικές αρχές αρχίζουν να φωνάζουν Τζιχάντ.

Ο όρος Τζιχάντ είναι αραβική λέξη που σημαίνει γενικά αγώνας, προσπάθεια, το να μοχθεί κανείς με όλες του τις δυνάμεις ή να αντιμάχεται οποιoνδήποτε. Στο Ισλάμ χρησιμοποιείται συνήθως για να δείξει τον Ιερό Πόλεμο των πιστών μουσουλμάνων εναντίον των αλλόθρησκων.

Καθώς παρατηρούμε αυτές οι σκηνές στο νου μας έρχονται τα λόγια του πρώην προέδρου της Αλγερίας Χουαρί Μπουμεντιέν ενώπιον της Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών το 1974: «εκατομμύρια άνθρωποι θα εγκαταλείψουν το νότιο ημισφαίριο για να εισβάλουν στο βόρειο. Σίγουρα όχι ως αλλοδαποί. Θα έρθουν ως κατακτητές και θα το καταλάβουν, εποικίζοντάς το με τα παιδιά τους. Το σώμα των γυναικών μας θα μας εξασφαλίσει τη νίκη»

Το ερώτημα είναι γιατί, όλως τυχαίως, το συγκεκριμένο απόσπασμα τα Ελληνικά ΜΜΕ το απέκρυψαν.
 
Geopolitics Editorial Team

Posted in: GEOPOLITICS - DAILY NEWS,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου