Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

<<Η Κυπριακή Μπανανία και ζει και βασιλεύει>>

H Κυπριακή Μπανανιά καλά κρατεί και ζει και βασιλεύει γιατί απλά έχει Πρόεδρο ένα διεφθαρμένο και υποκριτή που έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή και όχι στην Προεδρία και μια Δικαιοσύνη πουλημένη και υποταγμένη στα κελεύσματα του ελεεινού πολιτικοοικονομικού κατεστημένου. Διαβάστε ακόμη ένα σκάνδαλο πιο κάτω:

Όμηρος Αλεξάνδρου

‘’Φοβερές καταγγελίες για διαφθορά αλλά και παράτυπες επιχορηγήσεις βρέθηκαν στα χέρια της πλατφόρμας διεθνούς διαφάνειας Κύπρου.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής του Mega «Ενημέρωση Τώρα», Παύλος Μυλωνάς, η πρώτη υπόθεση αφορά επιχορήγηση επιχείρησης στην τουριστική βιομηχανία με χρήματα που δόθηκαν παράτυπα από ευρωπαϊκό κονδύλι.

Η ΕΕ χτύπησε καμπάνα και ζήτησε επιστροφή των χρημάτων, αφού η συγκεκριμένη επιχορήγηση δεν εμπίπτει στις προϋποθέσεις, ώστε να καλύπτεται από το συγκεκριμένο κονδύλι.

Τα χρήματα όπως ήταν φυσικό, καλείται να πληρώσει ο φορολογούμενος πολίτης.
Η δεύτερη υπόθεση αφορά τη συμμετοχή σε εταιρείες που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία, συγκεκριμένου προσώπου που κατέχει διοικητική θέση στον ΚΟΤ.

Την διερεύνηση των δύο καταγγελιών κλήθηκε να επιβεβαιώσει ο Εκτελεστικός διευθυντής πλατφόρμας διεθνούς διαφάνειας Κύπρου, Νικόλας Νικολαΐδης, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος της εκπομπής.’’

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου