Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

<<Γιατί ο Σουλτς τρέμει τον Καμμένο;>>

ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ:

Ο επιχειρηματίας Αβατάγγελος που κατηγορείται για την υποθεση των εξοπλιστικών, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του οτι η συμφωνία για τα υποβρύχια ήταν δώρο του Σημίτη στον Σρέντερ. Χωρις αυτό το δώρο, είπε χαρακτηριστικά, η HDW θα είχε κλείσει επηρεάζοντας άμεσα τα συμφέροντα του Σρέντερ.
Όλως τυχαίως, ο Σρέντερ που έστησε την δουλειά με τον Σημίτη και την ολοκλήρωσε ο Βενιζέλος στην πλάτη του Ελληνικού λαού, είναι ο πολιτικός συνέταιρος του Σουλτς. Όλοι οι Γερμανοί εμπλεκόμενοι στις μίζες, είναι θερμοί υποστηρικτές τους. Ποικιλοτρόπως.
Γι’ αυτό και η γερμανική δικαιοσύνη έσπευσε να τους καθαρίσει μαζί με τον Ματαντό, τον «Χριστοφοράκο των υποβρυχίων» δηλαδή. Και η εδώ κυβερνηση Σαμαρά προσπάθησε να καθαρίσει τον Βενιζέλο αλλά και τον Ματαντό!
Όλο αυτο το πανηγύρι του αίσχους, στοίχισε δισεκατομμύρια στον Ελληνικό λαό, ειδικά με την σκανδαλώδη ενέργεια του Βενιζέλου, που προσέφερε ακόμα και ασυλία στους γερμανούς απατεωνες.
Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε πως ο Τσοχατζόπουλος ειναι μεσα για «τροχαία παράβαση» (σε σύγκριση με αυτά που έκανε ο Βενιζέλος), η συμμορία κινητοποιήθηκε άμεσα. Το μήνυμα Καμμένου ήταν σαφές: Σας ξέρω, θα σας λιώσω».
Προσπαθούν λοιπόν με αιχμή του δόρατος τον πολιτικό (;) κληρονόμο του Σρέντερ, να εκφοβίσουν τον Έλληνα ΥΠΕΘΑ, ώστε να τον αποθαρρύνουν.
Ξέρουν λοιπόν τι κάνουν, αφού αυτό είναι το «μυστικό». Η επερχόμενη εξεταστική δεν θα ανεχθεί κανέναν εξωδικαστικό συμβιβασμό Ματαντων και γερμανων φίλων του Σουλτς. Όπως δολίως προσπάθησε να υιοθετήσει το καθεστώς Σαμαρά, που τωρα φανερώνεται η αιτία της γοητείας που ασκούσε στον γερμανικό παράγοντα.
Δικαίως ανησυχείτε κύριε Σουλτς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου